• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

biraz önce eşimi yolculadım kızlar.. yine her zamanki gibi buruk içimi acıta acıta.. hiç mi alışamayacağım bu duruma her seferinde aynı kırıklığı yaşıyorum.. dua edin kızlar sağ salim gitsin sağ salim gelsin yuvasına...

Amin canım inşallah Allah'ın izniyle sağ salim gidip dönecekler. Allah başta sana sonra herkese sabırlar versin valla. Valla denizk da demişti. Her seferinde insan çok üzülüyor diye. Demek ki hep böyle olacak. Bir tek sen değilsin yani. Canım benim sen iyi ol öncelikle.

biraz önce eşimi yolculadım kızlar.. yine her zamanki gibi buruk içimi acıta acıta.. hiç mi alışamayacağım bu duruma her seferinde aynı kırıklığı yaşıyorum.. dua edin kızlar sağ salim gitsin sağ salim gelsin yuvasına...

canım benim allah kavuştursun :teselli: yıllar geçsede hiç bişey değişmiyo :gitme: her gidiş insandan bişeyler alıp götürüyo bence :umursamaz: yerine gelmesi içinde sağlıkla geleceği günü sabırla beklemek gerekiyor :a015: lütfen üzme kendini hepimiz aynı sıkıntılardayız :Saruboceq: rabbim güç versin sana hepimize :Saruboceq: bak çoktan 1.5 ay oldu benimki gideli seninki geleli kaydirigubbakcemile4 buna da şükür yanındayken 7/24 birlikteydiniz gidecek tekrar gelecek yine birlikte olacaksınız kaydirigubbakcemile5 eşim hep her gelişin bir gidişi olacak deyip gelirgelmez alıştırmaya çalışır beni ama alışmakmı... :uhm::uhm: mafoldumben

canlarım ben çok yoğunum ama topikimizde çok sakin herkesmi yoğun benim gibi opuyorumnanaktan boş bırakmayın buraları opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sizleri çok seviyorum a.s.

günaydın canlarım uzun zamandır görüşemedik ama artık burdayım kendimi toparladım sizleri çok özledim çok çok öpüyorumzemuszemus

günaydın canlarım uzun zamandır görüşemedik ama artık burdayım kendimi toparladım sizleri çok özledim çok çok öpüyorumzemuszemus

Canım benim kendini toparlamana çok sevindim. Biz de seni çok özledik. Biz de seni öpüyoruz.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim allah kavuştursun :teselli: yıllar geçsede hiç bişey değişmiyo :gitme: her gidiş insandan bişeyler alıp götürüyo bence :umursamaz: yerine gelmesi içinde sağlıkla geleceği günü sabırla beklemek gerekiyor :a015: lütfen üzme kendini hepimiz aynı sıkıntılardayız :Saruboceq: rabbim güç versin sana hepimize :Saruboceq: bak çoktan 1.5 ay oldu benimki gideli seninki geleli kaydirigubbakcemile4 buna da şükür yanındayken 7/24 birlikteydiniz gidecek tekrar gelecek yine birlikte olacaksınız kaydirigubbakcemile5 eşim hep her gelişin bir gidişi olacak deyip gelirgelmez alıştırmaya çalışır beni ama alışmakmı... :uhm::uhm: mafoldumben

canlarım ben çok yoğunum ama topikimizde çok sakin herkesmi yoğun benim gibi opuyorumnanaktan boş bırakmayın buraları opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sizleri çok seviyorum a.s.

bizi bizden iyi kim anlar dimi canım.. hepimiz aynı ayrılıkları aynı özlemleri aynı kavuşmaları yaşıyoruz ne de olsa.. inşallah kızlar eşim geldi haberlerini de vericez beraber inş. ben girip bakınıyorum topiğe kimseyi göremeyince çıkıyorum.. sahiden sessiz kaldı topiğimiz. umarım herkesin keyfi yerindedir.. öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

slm kızlar :) ben geldım kaçakta olsa baglanıyorum işte :)) benımkısı inat alşmıyor eve net yahu...
kızlar ben suan evde yalnızım eşim nobetci 3gun haftasonu nobetine kaldı poff... iyi hoşta ben evde korkuyorum tek basıma suan mıdeme nası kramp gırdı anlatamam.yanıoo eksıoo değişik bişii.. en ufak bi tıkırtıda kalbim yerınden çıkacak gibi oluyor.. haa korkucak bişey yok elbet ama bende bu hırsız paronayaklıgı oldu.gecelerı evde birisi yokken uyuyamıyorum yaaa :((( tvyı acıyorum hanı mesgul olayım diye ama olmuyor işte...
neyse kendınıze iyi bakın optum kocamnn

tekrar geçmiş olsun daha iyisin inşallah opuyorumnanaktan
bizi bizden iyi kim anlar dimi canım.. hepimiz aynı ayrılıkları aynı özlemleri aynı kavuşmaları yaşıyoruz ne de olsa.. inşallah kızlar eşim geldi haberlerini de vericez beraber inş. ben girip bakınıyorum topiğe kimseyi göremeyince çıkıyorum.. sahiden sessiz kaldı topiğimiz. umarım herkesin keyfi yerindedir.. öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
evet ya aynen öyle bizi bizden başka kimse anlamaz mafoldumben inşallah zaman gelecek eşim geliyo diyeceğiz ve sevineceğiz :lepi: kimse olmasada yaz canım sen bende sık giremesemde girdikçe yazıyorum opuyorumnanaktan

slm kızlar :) ben geldım kaçakta olsa baglanıyorum işte :)) benımkısı inat alşmıyor eve net yahu...
kızlar ben suan evde yalnızım eşim nobetci 3gun haftasonu nobetine kaldı poff... iyi hoşta ben evde korkuyorum tek basıma suan mıdeme nası kramp gırdı anlatamam.yanıoo eksıoo değişik bişii.. en ufak bi tıkırtıda kalbim yerınden çıkacak gibi oluyor.. haa korkucak bişey yok elbet ama bende bu hırsız paronayaklıgı oldu.gecelerı evde birisi yokken uyuyamıyorum yaaa :((( tvyı acıyorum hanı mesgul olayım diye ama olmuyor işte...
neyse kendınıze iyi bakın optum kocamnn

kızılcıklı korkma canım korkacak bişey yok sen dua et allahın izniyle hiç bişeycik olmaz kaydirigubbakcemile5 kacak macak gir işte bi şekilde hep seni arıyo gözlerim zemuszemus 3 günlük diyosun ya işte biz ne yapalım canım benim 1 buçuk aydır yok 2 buçuk ay dahada olamayacak sanırım mafoldumben:a015: sen girmişken nete dolan şöyle bi :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile4

ay denızım benım yaa senı gordum nası sevındım bi bilsenn :)) sankı annemı gormus gibi..
yaa zaten sizi dusunerek tesellı edıyorum kendımızı kuzum yaaa...
off sorma ocakta bi gidecekler subat belki bılmıyorum ne zaman gelıcekler :((( yine ayrı kalcaz off allahım..baska meslek yokmuydu yaa.. ekmek parası işte.
yasin okuyam dıomda hastayım yaff.. gerci bu sefer erken olduguma çok sevındım yoksa hamılemıyım yoksa diye kafayı yıycektım hahaha :)) hasta olsam bi turlu olmasam bi turlu işte ;)
az dolanim ben gelırım genem tatlım goruszzz tekrar.. bu arada sana Allah sabır versın..eşinede Selamet AMıNNN

ay denızım benım yaa senı gordum nası sevındım bi bilsenn :)) sankı annemı gormus gibi..
yaa zaten sizi dusunerek tesellı edıyorum kendımızı kuzum yaaa...
off sorma ocakta bi gidecekler subat belki bılmıyorum ne zaman gelıcekler :((( yine ayrı kalcaz off allahım..baska meslek yokmuydu yaa.. ekmek parası işte.
yasin okuyam dıomda hastayım yaff.. gerci bu sefer erken olduguma çok sevındım yoksa hamılemıyım yoksa diye kafayı yıycektım hahaha :)) hasta olsam bi turlu olmasam bi turlu işte ;)
az dolanim ben gelırım genem tatlım goruszzz tekrar.. bu arada sana Allah sabır versın..eşinede Selamet AMİNNN[/QUO
sağol canım ya :kedi: evet canım sen bizi düşün bizde bizden kötüleri allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq: gitme zamanı gelmeden sıkıntısı geliyo zaten :gitme: evet çok şükür hiç değilse kimseye muhtaç değiliz dimi canım çalışacaklar kaydirigubbakcemile4 evlendikten sonra farklı durumlar oluyo doğal olarak artık rabbim herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq::emir_bebek:
sana kolay gelsin ben artık yatayım o kadar yorgunumki sabah erken kalkmayacağım inşallah sınırsız uyumak istiyorum :lepi::lepi: kendine dikkat et canım benim bizleride unutup ihmal etme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Meleklerimmmmm ,ben geldim :1hug: nasılsınız? herkesler iyi mi ? opuyorumnanaktan epeydir giremedim topiğimize,çok özledim her birinizi :1hug: önceki sayfaları okudum captanınkarısı canım benim başın sağolsun :çok üzgünüm: iyisin dimi şimdi :teselli: htcvlkn'ım sen nasılsın tatlım?eşin gitmiş sanırım :( ya böyle geriden gelmek çok kötü yaa... :( hatun_kvn bitanem sen nasılsın?görüşebiliyormusun sevdiğinle...maviegemizin bebişi olmadı daha sanırım.Allah'ın izniyle inşallah hayırlısıyla bebişini alır kucağına ! denizk,canımın içi sen nasılsın ? iyisin dimi bitanem ? kızılcıklı,sen nasılsın fıstığım ? sakın korkma dicem ama kim olsa korkar sanırım -tatlicadiarzu- ama yine de ben seni ve gözleri denize dalan,hasretle,özlemle ve tahmin edilemeyecek kadar büyük bir sevgiyle,kavuşma gününü bekleyen tüm DENıZCı EŞLERı'ni,canım arkadaşlarımı,Rabbim'e emanet ediyorum !!! Mevlam yüreğinizdeki hasreti,özlemi dindirip,sevginizi gün ve gün arttırsın inşallah meleklerim...:Saruboceq: hepinizi çok ama çok öpüyorum opuyorumnanaktan

hoşgeldin boncugum :) sagol bıtanesii iştee bildigin gibi hersey aynı ve devam ;) ay canımyaa gecelerı korkuyorum işte evım 2.kat ama bana gore çok buyuk 150 metre 2.vee arka bahce biraz yamaclı olduguna en ufak bi çıtırtıda korkuyorum :((( yatak odamda o tarafta işte. lojman var ama karamulselde o uzak bize.golcuk merkezi beklıyoruz oda ancak seneye olcak gibi.. off çok uykusuz geceler beklıyor benı anlıcan :(( dün gece 4.30da yattım sabahta 8de uyandım işte offf
haklısın evim denıze çok yakın sahıldeyız sabah kalkınca ilk işim cama yapısmak oluyor :))) aşkımın gemısı arada gecıyor onumden içime doguyor zaten ve meger onlar oldugunu ogrenıyorum eşime bahsettıgımde de.
sen nasılsın tatlım gorusmeyelı..?opuyorumm

sağol canım ya :kedi: evet canım sen bizi düşün bizde bizden kötüleri allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq: gitme zamanı gelmeden sıkıntısı geliyo zaten :gitme: evet çok şükür hiç değilse kimseye muhtaç değiliz dimi canım çalışacaklar kaydirigubbakcemile4 evlendikten sonra farklı durumlar oluyo doğal olarak artık rabbim herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq::emir_bebek:
sana kolay gelsin ben artık yatayım o kadar yorgunumki sabah erken kalkmayacağım inşallah sınırsız uyumak istiyorum :lepi::lepi: kendine dikkat et canım benim bizleride unutup ihmal etme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaa sizleri nası unutabılırımkı yaa.. sankı kapı komsusu gibi olduk :) sizlerle konusunca bana bi guven gelıyorkı sormayın.. ozamn hiç korkasım gelmıyor :)) çok sagolun hepinize ayrı ayrı tşk ederim canlarım benım...
off hem nası yaa daha gıtmeden tasasıı basladı bilee.
ne olur gitme diyecegim aşkıma :(( oda yine mecbur oldugunu soyleyecek üfff...
iyi geceler bakem :D optumm

yaa sizleri nası unutabılırımkı yaa.. sankı kapı komsusu gibi olduk :) sizlerle konusunca bana bi guven gelıyorkı sormayın.. ozamn hiç korkasım gelmıyor :)) çok sagolun hepinize ayrı ayrı tşk ederim canlarım benım...
off hem nası yaa daha gıtmeden tasasıı basladı bilee.
ne olur gitme diyecegim aşkıma :(( oda yine mecbur oldugunu soyleyecek üfff...
iyi geceler bakem :D optumm

canımm ya sana bir türlü kızılcıklı demeye alışamadı elim kaydirigubbakcemile3. canım benim evlendikten sonra sahiden çok daha farklı yaşıyorsun hasreti. ben nişanlıyken 5.5 ay gitmişti eşim nasıl dayanmışım inanamıyorum. evlendikten sonra en fazla 2.5 ay ayrı kaldık ama ona bile dayanamıyorum artık. gideli daha 5 gün oldu ama gel bide sor bana sanki aylar oldu. allahtan bu seferi de kısa. en geç şubat başında yanımda olacak. ahh senin şu inatçı kocacın bağlasa eve net geceleri konuşurduk korkun filan da kalmazdı. :sinifsinif:tahmin edebiliyorum korktuğunu. ben önceden idmanlıydım ama üniversite okurken de Edirnedeydim.evde yalnız kaldığım zamanlar da çok olmuştu. o yüzden sorun yaşamadım pek o konuyla ilgili. ama eşlerimiz de bizler de Allaha emanetiz ferah tut güzel yüreğini. gel ya özletiyorsun kendini çok.. öpüyorum canım benim opuyorumnanaktan

Meleklerimmmmm ,ben geldim :1hug: nasılsınız? herkesler iyi mi ? opuyorumnanaktan epeydir giremedim topiğimize,çok özledim her birinizi :1hug: önceki sayfaları okudum captanınkarısı canım benim başın sağolsun :çok üzgünüm: iyisin dimi şimdi :teselli: htcvlkn'ım sen nasılsın tatlım?eşin gitmiş sanırım :( ya böyle geriden gelmek çok kötü yaa... :( hatun_kvn bitanem sen nasılsın?görüşebiliyormusun sevdiğinle...maviegemizin bebişi olmadı daha sanırım.Allah'ın izniyle inşallah hayırlısıyla bebişini alır kucağına ! denizk,canımın içi sen nasılsın ? iyisin dimi bitanem ? kızılcıklı,sen nasılsın fıstığım ? sakın korkma dicem ama kim olsa korkar sanırım -tatlicadiarzu- ama yine de ben seni ve gözleri denize dalan,hasretle,özlemle ve tahmin edilemeyecek kadar büyük bir sevgiyle,kavuşma gününü bekleyen tüm DENİZCİ EŞLERİ'ni,canım arkadaşlarımı,Rabbim'e emanet ediyorum !!! Mevlam yüreğinizdeki hasreti,özlemi dindirip,sevginizi gün ve gün arttırsın inşallah meleklerim...:Saruboceq: hepinizi çok ama çok öpüyorum opuyorumnanaktan

ahhh canım benim ya sen de çok özletiyorsun kendini vallahi sürekli gözüm seni arıyor girdiğimde topiğimize bocuğum geldi mi acaba diye. gitti eşim canım evet Allaha emanet artık.. sen nasılsın bitmedi mi hala şu tadilat ya.:oklava: sevdiğin nasıl geldi mi ya da yakın mı gelişi sen hiç kendinden haber vermemişsin bizlere. arayı çok uzatmadan gel de anlat canım neler var neler yok.. çok öpüyorum senii opuyorumnanaktan

hoşgeldin boncugum :) sagol bıtanesii iştee bildigin gibi hersey aynı ve devam ;) ay canımyaa gecelerı korkuyorum işte evım 2.kat ama bana gore çok buyuk 150 metre 2.vee arka bahce biraz yamaclı olduguna en ufak bi çıtırtıda korkuyorum :((( yatak odamda o tarafta işte. lojman var ama karamulselde o uzak bize.golcuk merkezi beklıyoruz oda ancak seneye olcak gibi.. off çok uykusuz geceler beklıyor benı anlıcan :(( dün gece 4.30da yattım sabahta 8de uyandım işte offf
haklısın evim denıze çok yakın sahıldeyız sabah kalkınca ilk işim cama yapısmak oluyor :))) aşkımın gemısı arada gecıyor onumden içime doguyor zaten ve meger onlar oldugunu ogrenıyorum eşime bahsettıgımde de.
sen nasılsın tatlım gorusmeyelı..?opuyorumm

Canım hiç korkma. Zaten evin 2. kattaymış. Alçak olsa korkman normal ama seninki zaten alçak değil. Ya bak evdeyken değişik yerlerden sesler gelebiliyor. Bazen yan veya üst komşudaki ses bile sanki senin evindeymiş gibi geliyor ama bunlara aldırma. Daha yeni yeni yalnız kaldığın için biraz ürkmen normal. Ama zamanla alışırsın. Sen Allah'a güven, hiçbişeycik olmaz merak etme canım.(Bu arada ben de başlarda öyleydim, çok korkardım ama zamanla alışıyorsun ondan söylüyorum bunları sana.) Öpüyorum çok.

Meleklerimmmmm ,ben geldim :1hug: nasılsınız? herkesler iyi mi ? opuyorumnanaktan epeydir giremedim topiğimize,çok özledim her birinizi :1hug: önceki sayfaları okudum captanınkarısı canım benim başın sağolsun :çok üzgünüm: iyisin dimi şimdi :teselli: htcvlkn'ım sen nasılsın tatlım?eşin gitmiş sanırım :( ya böyle geriden gelmek çok kötü yaa... :( hatun_kvn bitanem sen nasılsın?görüşebiliyormusun sevdiğinle...maviegemizin bebişi olmadı daha sanırım.Allah'ın izniyle inşallah hayırlısıyla bebişini alır kucağına ! denizk,canımın içi sen nasılsın ? iyisin dimi bitanem ? kızılcıklı,sen nasılsın fıstığım ? sakın korkma dicem ama kim olsa korkar sanırım -tatlicadiarzu- ama yine de ben seni ve gözleri denize dalan,hasretle,özlemle ve tahmin edilemeyecek kadar büyük bir sevgiyle,kavuşma gününü bekleyen tüm DENİZCİ EŞLERİ'ni,canım arkadaşlarımı,Rabbim'e emanet ediyorum !!! Mevlam yüreğinizdeki hasreti,özlemi dindirip,sevginizi gün ve gün arttırsın inşallah meleklerim...:Saruboceq: hepinizi çok ama çok öpüyorum opuyorumnanaktan

Amin canım amin hepimizin. Canım bizler de iyiyiz, ben günler geçsin diye bekliyorum. Zaman geçsin diye hep bişeyler buluyorum. Onun dışında yaptığım şeyler hep aynı. Allah'a şükür iyiyim. İnşallah sen de iyisindir. Sen kendinden bahset nasılsın, sevdiğin nasıl? Umarım en kısa sürede görüşebilirsiniz. Öpüyorum canım çok.:1hug:

Back