• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

denizci güzelleri buluşamıyoruz bir türlü ya.. hsonu eşim gelecek gibi gözüküyor kızlar:1hug: ben de dedim kocacıma bir sürpriz yapayım. gittim kauföre rengini kesimini değiştirdim kesmedi bir de uçlarına balyaj yaptırdım.. diyorlar ki çok güzel olmuşum. bide aşkım gelip söylese değmeyin yani keyfime kaydirigubbakcemile3 öpüyorum canlarım hepinizi opuyorumnanaktan

canımmmmmmmmmmm biz burdayızda sen nerdesin yaaa:olmaz:
burdayımmm opuyorumnanaktan
Günaydın canlarım :1hug: Bende burdayımmmmm :lepi: Nasıl geçti haftasonunuz bakalım boshayallersmile
çok yoğun bilmiyorumkismile her zamanki gibi opuyorumnanaktan sen ne yaptın

denizci güzelleri buluşamıyoruz bir türlü ya.. hsonu eşim gelecek gibi gözüküyor kızlar:1hug: ben de dedim kocacıma bir sürpriz yapayım. gittim kauföre rengini kesimini değiştirdim kesmedi bir de uçlarına balyaj yaptırdım.. diyorlar ki çok güzel olmuşum. bide aşkım gelip söylese değmeyin yani keyfime kaydirigubbakcemile3 öpüyorum canlarım hepinizi opuyorumnanaktan
oooooo bak sen :lepi: güle güle uzat canım kaydirigubbakcemile2 eşinde gelince der artık opuyorumnanaktan

Günaydın canlarım :1hug: Bende burdayımmmmm :lepi: Nasıl geçti haftasonunuz bakalım boshayallersmile

Canım ya ne yapalım cumartesi paso yattım. Pazar da biraz ev oturması biraz gezmeyle geçti. Hafta sonu en azından bir gün olsa birşey yapmıyorsam çok sıkılıyorum. O yüzden elimden geldiğince doldurmaya çalışıyorum:)) Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor?

Canım benim eminim ki çok güzel olmuştur(güzele ne yakışmaz). Güle güle uzat ve güle güle kullan. İyi düşünmüşsün bu saç işini. Eşin de çok sevinecektir. O seni her halinde beğenir ama onun için bişeyler yaptığında daha bir mutlu olacaktır. Çok şanşlılar valla bu denizciler. Onların yolunu bekleyen eşleri, sevgilieri var. Ne kadar şükretseler azdır:)))
Bir laf vardı hani ben de burada okumuştum. Sanırım şöyleydi "Denizci eşiyiz, güzellikle tahsille ölçülür mü değerimiz" Çok doğru valla(eşler için söylenmiş, üstüme alınmıyorum ben:))))

Canım benim eminim ki çok güzel olmuştur(güzele ne yakışmaz). Güle güle uzat ve güle güle kullan. İyi düşünmüşsün bu saç işini. Eşin de çok sevinecektir. O seni her halinde beğenir ama onun için bişeyler yaptığında daha bir mutlu olacaktır. Çok şanşlılar valla bu denizciler. Onların yolunu bekleyen eşleri, sevgilieri var. Ne kadar şükretseler azdır:)))
Bir laf vardı hani ben de burada okumuştum. Sanırım şöyleydi "Denizci eşiyiz, güzellikle tahsille ölçülür mü değerimiz" Çok doğru valla(eşler için söylenmiş, üstüme alınmıyorum ben:))))

ahh canım benim o senin kendi güzelliğin evet eşime de sürpriz olacak ama laf aramızda daha çok kendim için yaptım kaydirigubbakcemile3 o dediğin lafı çok iyi biliyorum canım çünkü ben yazmıştım kaydirigubbakcemile3
canım eş olmak demek sadece imza mı senin maviboncuğumun beklemesi bizlere göre daha da büyük bir erdem. biz artık evliyiz yedi düvele duyurduğumuz artık beklemenin boynumuzun borcu olduğu bir durumdayız. sevgili beklemek çok daha büyük emek çok daha büyük özveri işi ben böyle düşünüyorum..kendini yabana atma canım yani..

denizk saol canım tşk ederim. tlfda soruyor bugün nasıl oldu aşkım diye dedim çok çirkin oldu kimse beğenmedi. kıyamam üzülme aşkım ben gelince beğenirim diyor. :1hug: şaka yaptım çok beğendi herkes dedim. öyle beğenmesin herkes ne alaka diyor kıskançlık da yapıyor eşek kaydirigubbakcemile3
captanınkarısı canım foto çekip koyarım o zaman görürsünüz.. ahh şöyle hepimiz aynı şehirde olsaydıkta. oturup bu sohbetleri yüz yüze yapma şansımız olsaydı keşke.. olumunekankayizsmile
öpüyorum güzel hatunlar hepinizi. boş bırakmayalım topiğimizi kalmasın öksüz opuyorumnanaktan

Günaydın canlarım...

Htcvlkn canım,gözün aydın haftasonu eşin geliyor demek,çok sevindim kuzum.kaydirigubbakcemile5saçlarında hayırlı olsun,eminim çok yakışmıştır.arada bir değişiklik iyi gelir,valla çok iyi düşünmüşsün canım…alkisalkisalkis

Captanınkarısı,sen nereleri geziyorsun bakalım papatyam. kaydirigubbakcemile4 doya doya sürün sefasını ,fazlasıyla hak ettiniz çünkü.ama akşamları eşin Tv falan izlerken,sende topiğimize kaç bari kaydirigubbakcemile3 özledik seni…

Denizk,bitanem sen nasılsın?yorucu ve yoğun bir haftasonu geçirdin demek.peki eşinle görüşebiliyormusunuz canım?herşey yolunda çok şükür dimi ? :1hug: ben cumartesi işyerindeydim öğlene kadar,eve gelip yemek yemem,dinlenmem derken gün bitti zaten ohaoldumsmile .ama Pazar günü kız arkadaşlarımla gezmeye gittik,dolaştık,alışveriş falan,epey eğlendim tabii çokta yoruldum.benimde böyleydi işte…bayanssulusmile

Hatun_kvn bende iyiyim fıstığım.az önce yazdığım gibi bir haftasonu geçirdim.Rabbime şükürler olsun sevdiceğimlede aramız iyi.: Saruboceq: şuan seyirdeler ama fırsat buldukça arıyor,arayamasa bile çağrı atıyor kaydirigubbakcemile3 beni düşündüğünü hissetiriyor ve bunlarda beni mutlu etmeye yetiyor. :asigim: senin haftasonunda iyi geçmiş gibi.sen görüşebiliyormusun peki canım?birde denizci eşleriyle ilgili olan cümleyi ,bende ilk burada okumuştum ve çok hoşuma gitmişti.a.s şuan için bende üzerime alınamıyorum ama inşallah sen ve bende yakın zamanda yuvalarımızı kurduğumuzda ,o zaman rahat rahat üstümüze alınırız dimi canım.:roflol:

Hepinizi öpüyorum canlarım…….opuyorumnanaktan

hoşgeldin bosnakgüzeli opuyorumnanaktan
bence denizci olduğu için,illa onla ilgili birşey almana gerek yok canım.öyle sanıyorum ki,denizcilerin denizleri hatırlatan ya da mesleklerini hatırlatan fazlasıyla hediyeleri vardır yerimseniben yine bana kalırsa,ona kendini özel hissettirecek,beğeneceğini düşündüğün birşeyler olmalı aldığın hediye,tabii bu benim fikrim canım :hulya: ama işte ne alıcam onu bilmiyorum dersen de,erkeklere hediye almak için sunulan seçenekler biraz az kalıyor ve dolayısıyla bu konuda yardımcı olmamızda zor oluyor :teselli: ayy fazla yazdım ama yardımcı olabildim mi ki :uhm:

hoşgeldin bosnakgüzeli opuyorumnanaktan
bence denizci olduğu için,illa onla ilgili birşey almana gerek yok canım.öyle sanıyorum ki,denizcilerin denizleri hatırlatan ya da mesleklerini hatırlatan fazlasıyla hediyeleri vardır yerimseniben yine bana kalırsa,ona kendini özel hissettirecek,beğeneceğini düşündüğün birşeyler olmalı aldığın hediye,tabii bu benim fikrim canım :hulya: ama işte ne alıcam onu bilmiyorum dersen de,erkeklere hediye almak için sunulan seçenekler biraz az kalıyor ve dolayısıyla bu konuda yardımcı olmamızda zor oluyor :teselli: ayy fazla yazdım ama yardımcı olabildim mi ki :uhm:

Hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
Çok sağol canım yardımcı oldun daha özel şeyler bakayım o zaman teşekkürler
olumunekankayizsmile

htcvlkn canııııııııımmmmmmmm,nasılsın ? karşılaştık en sonunda opuyorumnanaktan çok özlemiştim canım yaa :1hug:

ahh be kuzucum başka topikteydim heralde göremedim seni.. ben de çok özledim boncuğum. gezmişsin alışverişler yapmışsın ohh ne güzel olmuştur canım. öpüyorum kocaman canım benimopuyorumnanaktan

Varmış cnm biblo gemileri bayanssulusmile

şaka yapmıştım canım zaten gemi derken. kaydirigubbakcemile3 adamlar zaten hep içindeler ben de boncuğuma katılıyorum. mesleklerinin dışında hediye almak daha güzel onlara. mesela ben öğretmenim diye eşim gidip bana konu anlatımlı edebiyat kitabı alırsa bu ne diye yerim başının etini.:mymeka:
ama ne alayım dersen hiç yardımcı olamıcam.bilmiyorumkismile ben de yılbaşı sevgililer günü bir arada çıkaracak bir hediye bakınıyorum ama hiçbir şey bulamıyorum. bulursan bana da haber ver canım

Back