• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

6 aydan yüksek kontrat yok onların şirketinde. Ben de demiştim ona bakşa kısa sürelilerde çalışırsın diye, ama yok diyo. Hem şirketin sahibi akrabası (çok uzak değil akrabalık) hem de hep aynı şirktette çalışmış senelerdir. Bir de şirketin gemileri hep kuru yükmüş. Şimdi gittiği gemi Karadeniz - Akdeniz çalışacak büyük ihtimalle. Martta gelmesi lazım çünkü sertifikalarını yenilemesi gerekiyo. Eğer öyle olmasaydı daha uzak giderdi büyük ihtimalle. Canım o 3. kaptan şu anda. Bilmiyorum ki ilerde ne olur. Uygun olursa ve zor olmazsa neden olmasın. Düşünüyorum tabi gitmeyi de. Ama htcvlkn'ın yaşadıklarından sonra tırsmıyorum desem yalan olur. Bakalım hayırlısı.

ahh ahh ben birilerinin gözünü korkutmuşum galiba.
hatun_kvn canım ya niye benim dediklerimden etkilendin ki.. ben sadece bulantı yaşadım onun dışında her şey çok güzeldi dedim. hatta gemideki diğer bayan onu da yaşamadı dedim. yani bu bulantı olayı hiç belli olmaz belki sen gemideki erkeklerden bile sağlam kaydirigubbakcemile3 denizk nın dediği gibi gitmeden yorum yapıp korkutma kendini. emin ol eşinle beraber olmanın mutluluğu tartışılmaz.
denizk ben daha o noktaya gelemedim canım. eşim burda yokken de görüşüyorum hiçbir kırgınlığım yokmuş gibi. eşim üzülmesin diye ama son zamanlarda artık eşim kendisi gitmeni istemiyorum iyiliğini anlamıyorlar demeye başladı. Allaha şükür eşlerimizden şanslıyız da arkamızda duruyorlar. halbuki ne gerek var böyle soğukluklara tatsızlıklara dimi. ama kaynanalar ya yapacaklar illa..
captanınkarısı kocan gelmiştir heralde bugün yanıına. gözün aydın diyelim canım
benim evde tadilat devam kociş başlarında ben de sizlere bakayım dedim .öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan

çok çalışacak 2. kaptan olacak o zaman ancak gidebilirsin rahat bi şekilde kaydirigubbakcemile2 hem baksana akdeniz karadeniz tlf genelde çeker sıkıntı olmaz yani tlf ucunda olur kaydirigubbakcemile5 ama sen ne benim dediklerime bak nede başkalarının gitmeden yorum yapmak zor kaydirigubbakcemile4 ben seviyorum gemide eşimle birlikte olmayı :lepi: kötü yanları var elbet sudan denizden nefret eden korkan ben herşeyi göze alıp yine gidiyorum CADIARZU bu gün fırsatım olsun yine giderim kaydirigubbakcemile

Bakalım canım inşallah o sınavı geçer. Bu sefer geldiğinde girecek. Çalışsa zaten zor değildir herhalde, ama kendini sıkıp çalışması lazım. Biz elimizden geleni yapıp, Rabbim de inşallah yüzümüze güler de herşey bizim lehimize hallolur inşallah. AMİN.

hatun_kvn canım ya niye benim dediklerimden etkilendin ki.. ben sadece bulantı yaşadım onun dışında her şey çok güzeldi dedim. hatta gemideki diğer bayan onu da yaşamadı dedim. yani bu bulantı olayı hiç belli olmaz belki sen gemideki erkeklerden bile sağlam kaydirigubbakcemile3 denizk nın dediği gibi gitmeden yorum yapıp korkutma kendini. emin ol eşinle beraber olmanın mutluluğu tartışılmaz.
denizk ben daha o noktaya gelemedim canım. eşim burda yokken de görüşüyorum hiçbir kırgınlığım yokmuş gibi. eşim üzülmesin diye ama son zamanlarda artık eşim kendisi gitmeni istemiyorum iyiliğini anlamıyorlar demeye başladı. Allaha şükür eşlerimizden şanslıyız da arkamızda duruyorlar. halbuki ne gerek var böyle soğukluklara tatsızlıklara dimi. ama kaynanalar ya yapacaklar illa..
benim evde tadilat devam kociş başlarında ben de sizlere bakayım dedim .öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan

Canım benim sen kendini niye üzüyosun böyle. Ben bazen internetten gemilerle ilgili video izliyorum. Öyle çok gemi yatıp kalkıyo ki. Diyorum bunun içinde nasıl durulur. Sonra mide bulantısı da eklenince (gerçi bazıları bir süre sonra alışıyomuş) aklıma geliyo zor olur diye. Ama tabi yaşamadan bilemem en nihayetinde. Bakalım ne olacak.
Bu arada sen de çok mutlu ol eşinle. Gerçi sevdiğine doyulmaz ama olsun:1hug:

günaydın canlarım eşim yarın yanımda inş izmite geliyolar Allah'a çok şükür darısı hepinizin başına htc-vlkn canım çok sevindim eşinle berabersiniz oh oh bi dahakine bende yolcu gibi gözüküyorum sanırım:hulya:

günaydın canlarım eşim yarın yanımda inş izmite geliyolar Allah'a çok şükür darısı hepinizin başına htc-vlkn canım çok sevindim eşinle berabersiniz oh oh bi dahakine bende yolcu gibi gözüküyorum sanırım:hulya:

Canım gözün aydın. Valla mutluluğun taaa buraya kadar geldi ve hiç eksik olmaz inşallah. Çok seviniyoruz senin adına:dance: Sen de gidersen onunla birlikte hiç ayrılmazsınız inşallah:1hug:

selam kızlar.zemuszemus
maviboncuk canım özellikle sana. merak ettirmişim kendimi kusuruma bakma canım. baya hareketli günler geçirdim topicimize girmeyeli.
hani benim yılan hikayesine dönen evime doğalgaz çekilme muhabbeti vardı ya kızlar en sonunda kendimi yaktırdı bana. edirnenin o meşhur soğuklarında ufoyla ısınmaya çalışıyordum. banyo yaparken ufoyu banyoya koydum. üstümü giyinirken kablosuna ayağım takıldı. üstüme düştü. belimde 6 telinin izi kaldı. çok şükür şu an bir ağrım sızım yok ama 2 gün yerde miyim gökte miyim bilemedim acıdan. demiştim ya bu aralar bir uğursuzluk var diye üzerimizde bu artık en son nokta oldu. yani dünya sakarlıklar kitabına bile girebilirim bununla. acısı geçti şimdi iz kalmaması için uğraşıyorum. doktor cildin kendini güzel yeniliyor iz kalmıcak diyor ama bakalım inş. izin şekli çok kötü çünkü. sanki biri tırmıklamış ya da kırbaçlamış gibi mafoldumben
bu kötü olayların içinde tabi en güzeli eşime kavuşmamdı. ilaç gibi geldi çok yorucu günler geçirdim bu seferinde. eşim izi görünce o kadar üzüldü ki ağladı hatta. benim yüzümden seni yalnız bıraktığım için oluyor bunlar diye. ben ağladım o ağladı. Allah beterinden korusun sevdiklerimiz yokken meleklerini eksik etmesin üzerimizden.
erkeğin olması o kadar farklı ki haftalardır getirtemediğim işçileri getirdi geldiğinin 2. gününde. şimdi içerde işçilerin başında o ben de size yazıyorum işte uzun uzun.
hatun_kavun canım msni de açamadım ne zamandır. eklemiştim seni kabul ettin değil mi? orada kaynatırız nasıl gidiyor hasretlik diye..
maviege canım senle pek konuşma fırsatımız olmadı ama aklıma çok geliyorsun. inş iyidir morallidir diye. bebeğin babacığını bekleyecek sen hiç bozma moralini. kendi için bekleyecek hem de. babaya da nazlar yapsın doğar doğmaz diye.. :ecrin_bebek:
denizk canım eşinin ailesi konusunda söylediklerin sanki benim duygularımın tercümesiydi ya. kendimi yaktım hastaneye bile yalnız gittim. sadece gelip kalmıyor kendine bakamıyor muhabbetti olmasın diye. söylemedim bile eşime de söyletmedim. bize ne hayır varsa önce kendimizden sonra eşlerimizden var. uzakta da olsalar varlıkları yeter be canım.. sen nasılsın daha iyi olduğunu umuyorum..
captanınkarısı inş sağ salim gelir eşin yanına. şimdiden gözün aydın..
sıkılmayıp sonuna kadar okuyan herkese tşklerlülülülülülü. eşim cumaya kadar yanımda. biraz ihmal edersem topiki kusuruma bakmayın olur mu... öpüyorum kızlar hepinizi kendinize dikkat edin.. opuyorumnanaktan

tatlııımmmm,çok ama çok geçmiş olsun :teselli: valla okurken,sanki ufo benim üzerime düşmüş gibi canım yandı akannehir Allah beterinden korusun bitanem,çok şükür ki acın dinmiş.hiç üzülme,izleride geçer inşallah,hem doktorda öyle demiş zaten.hay Allah ya,bu son zamanlardaki olaylar nedir böyle,bence sizde nazar var fıstığım :nazar: Rabbim seni,eşini,yuvanı tüm belalardan,kötü niyetli insanların şerrinden ve nazardan korusun inşallah canım benim :Saruboceq: ve aynı zamanda,topiğimizdeki tüm denizci eşlerini,sevdiklerini ve yuvalarını da korusun inşallah :Saruboceq: neyseki,koruyucuğu meleğin,yaranın dermanı olan eşin gelmiş :teytey: gözün aydın bitanem kaydirigubbakcemile5 eşinle birlikte olduğunuz bu günleri,en iyi şekilde değerlendirmeniz dileğiyle,öpüyorum canımın içi...opuyorumnanaktan

Canım benim sen kendini niye üzüyosun böyle. Ben bazen internetten gemilerle ilgili video izliyorum. Öyle çok gemi yatıp kalkıyo ki. Diyorum bunun içinde nasıl durulur. Sonra mide bulantısı da eklenince (gerçi bazıları bir süre sonra alışıyomuş) aklıma geliyo zor olur diye. Ama tabi yaşamadan bilemem en nihayetinde. Bakalım ne olacak.
Bu arada sen de çok mutlu ol eşinle. Gerçi sevdiğine doyulmaz ama olsun:1hug:

canım benim,eğer fırsatın varsa bence de gitmelisin kaydirigubbakcemile4 ben çok merak ediyorum,yani nasıl olur,neler hissederim diye kaydirigubbakcemile2 çok farklı bi duygu,çok büyük bir heyecan olmalı :lepi: keşke bizimde öyle bir fırsatımız olsa,yani sivillere izin verildiği gibi keşke askeriyede de izin olsa ama nerdeeee akannehir bi düşünsene,ucu bucağı görünmeyen derin bir mavilikte ,eşinle,sevdiğin adamla birliktesin !!! :dance: ya müthiş bişey olmalı :içelim: valla şimdi hayal ettim de,çok güzel olurdu çoooookkk yerimseniben bence sende fırsatları değerlendir canım,mide bulantısı falan da alışırsın büyük ihtimal bir yerden sonra kaydirigubbakcemile2 inşallah herşey çok ama çooookkk güzel olur canlarım benim :1hug: Rabbim herşeyi güzel yüreklerinizin istediği şekilde gerçekleşmesini nasip etsin inşallah ( aminnnnn) opuyorumnanaktan

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: şükürler olsun canım benim,hadi bakalım,yarın bayram günü desene yerimseniben güzel haberler aldıkça içim kıpır kıpır oluyor valla hihoyyyt :dance: hihoyyyt :dance:
htcvlk'ım canımın içi kavuştu,captanınkarısı canım benim o da kavuşuyor çok şükür :1hug: denizk fıstığım üzülmesin,hatun_kvn'ım bitanem o da üzülmesin,canları gitti şimdilik ama onların dönüş haberlerini paylaşıp,sevincimizi doya doya yaşayacağız inşallah :Saruboceq: mavi-egemizin meleği de sağsalim dünyaya gelsin,oh beya daha ne isterimki Rabbimden opuyorumnanaktan yeterki canım arkadaşlarımın yüzünden tebessüm,kalplerinden umut eksilmesin :Saruboceq: sizi çok seviyorum beya opuyorumnanaktan turkbayragi

canım benim,eğer fırsatın varsa bence de gitmelisin kaydirigubbakcemile4 ben çok merak ediyorum,yani nasıl olur,neler hissederim diye kaydirigubbakcemile2 çok farklı bi duygu,çok büyük bir heyecan olmalı :lepi: keşke bizimde öyle bir fırsatımız olsa,yani sivillere izin verildiği gibi keşke askeriyede de izin olsa ama nerdeeee akannehir bi düşünsene,ucu bucağı görünmeyen derin bir mavilikte ,eşinle,sevdiğin adamla birliktesin !!! :dance: ya müthiş bişey olmalı :içelim: valla şimdi hayal ettim de,çok güzel olurdu çoooookkk yerimseniben bence sende fırsatları değerlendir canım,mide bulantısı falan da alışırsın büyük ihtimal bir yerden sonra kaydirigubbakcemile2 inşallah herşey çok ama çooookkk güzel olur canlarım benim :1hug: Rabbim herşeyi güzel yüreklerinizin istediği şekilde gerçekleşmesini nasip etsin inşallah ( aminnnnn) opuyorumnanaktan

Canım ya, sen nasıl birşeysin böyle. Ne kadar pozitifsin, senin yazdıklarını okurken inan ki sanki o anı yaşıyomuşum hissediyorum. Şiir gibisin. Tabi bu arada htcvlkn'ın anlatımını da unutmamak gerek, onun yazılarını da büyük zevkle okuyoruz. Sonra captaninkarisi'nin heyecanını, şen şakraklığını, o duygularını kelimelerle çok güzel ifade etmesi. denizk'nın sadeliğini, yalın anlatımını. Bunlar nerden çıktı demeyin ben de bilmiyorum.
Valla Allah senin gönlüne göre olanı ve en iyisini verir inşallah. Ama uçsuz bucaksız mavilikte çok güzel olur herhalde. Çünkü hayali bile güzel:dance:

canlarım benim ya hepinizi öyle çok seviyorumki ne güzel bi arkadaşlık kurduk maşallah:nazar: birbirimizi görmeden böleysek görüşsek neler olurdu acaba?bigün oda olur inş ben bi kaç gün yokum sizleri çok seviyorum özellikle;maviboncuk,denizk,htcvlkn,hatun-kvn,nesrinsavaş iyiki varsınız bu 4 ay sizinle çok kolay geçti Allah razı olsun hepinizden çok çok öpüyorum pazartesi görüşmek üzere:1hug:

ayy ayy Allahım ne güzel sevgilerin dile getirildiği bir gün olmuş olmuş bugün böyle.. opuyorumnanaktanben de neti açtım eşime sizleri anlatıyordum. topicimizi açtım göstereyim diye. eşim şaşırdı kaldı bu nasıl bir sevgi bağı diye.:1shok: valla ben de herkes duygularını dile dökmüş ben kaçırmışım o anları dedim. tek tek uzun uzun anlattım maviboncuğumu, hatun_kvn captanınkarısı, denizk, maviegeyi pek tanımıyorum ama onunda bebiş beklediğini anlattım. çok hoşuma gitti eşimin de.sorular sordu bende bildiğim kadar anlattım sizinle ilgili. sahiden acaba bir gün buluşabilir miyiz captanınkarısının dediği gibi.. bir cafe açma hayalimin olduğunu anlattığımda hatun_kvn belki gelir çayını içeriz demişti o zaman da şöyle bir aklımdan geçmişti ne güzel olur diye kimbilir belki bir gün bu konuyu ciddi ciddi düşünüp ortak bir yol buluruz ne güzel de olur değil mi.. kaydirigubbakcemile5
hepiniz bahsetmişsiniz ben de sizin benim için öneminizden bahsedeyim biraz. hatun_kvn ve maviboncuka özelden yazdığım msjlarda bazen eşimi çok özlüyorum diye birine dert yanamamaktan bahsetmiştim. ee başında böyle olacağını bilmiyormuydun isteyerek evlenmedin mi sözünü duymuşluğum var çünkü en yakınlarımdan bile. :gitme:
hiç abartmıyorum eşimi özlediğim zaman hemen bilgisayarı açıp yazdıklarınızı okumak bana o kadar güç veriyorki. biliyorumki bir yerlerde benimle aynı duyguları hisseden birileri var.. sevdiğinden ayrılmanın sevdiğine kavuşmanın ne demek olduğunu benim kadar bilen birileri.. bunun benim için önemi ve özelliği imkan yok anlatılamaz kıyaslanamaz.. zaten eğer herkes birbirine o sıcaklığı vermemiş olsaydı donuk bir bilgisayar ekranında ne işimiz var dert anlatıp rahatlamak, mutluluk anlatıp çoğaltmak için değil mi.. Allah inşallah çok çok uzun uzun yıllar hayatlarımızdan haberler alıp ortak olma şansı verir birbirimize..opuyorumnanaktan
maviboncuğum canım benim güzel dualarını okurken bile bir rahatladı ki içim.. senin şu pozitifliğin tatlı dilin yok mu hiçbir şeye benzemiyor.. sevdiğinin gelmesine de az kaldı canım senin de.. tlfda filan konuşabiliyor musunuz. göreceksin en büyük bayram sana olacak bitanem siz de dağıtacaksınız kara bulutları üzerinizden.. sonra bize güzel bir msj yazıcan bayram içinde bayram yapıcaz bizlerde..
captanınkarısı canım gözün aydın hasretliğin bitti çok şükür kimbilir belki son hasretliğin olacak kocacığınla. inşallah
kızlar tekrar iyiki varsınız hepiniz..a.s.

canım küs değilim ama öyle sıkı fıkıda değilim mecbur olmadığım sürece gitmiyorum onlarda ben davet etmeden gelemez öyle sürüp gidiyo işte boş ver kaydirigubbakcemile5 ben kocamla mutlu olayım gerisi boş allaha çok şükür kendi işimi kendim görüyorum rabbim muhtaç etmesin hem onlara hem kimselere :Saruboceq::Saruboceq: sizde doyun kocişinle birbirinize :lepi: bende anlatıyorum eşime sizleri şaşırıyo negarip bu ne samimi bi ortam diye -tatlicadiarzu- ama aynı şeyleri hissdiyoruz işte bizi bizden başka kimse anlayamaz iyiki varsınız iyiki kk var :enbuyukkk:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarım benim ya hepinizi öyle çok seviyorumki ne güzel bi arkadaşlık kurduk maşallah:nazar: birbirimizi görmeden böleysek görüşsek neler olurdu acaba?bigün oda olur inş ben bi kaç gün yokum sizleri çok seviyorum özellikle;maviboncuk,denizk,htcvlkn,hatun-kvn,nesrinsavaş iyiki varsınız bu 4 ay sizinle çok kolay geçti Allah razı olsun hepinizden çok çok öpüyorum pazartesi görüşmek üzere:1hug:
sen keyfine bak biz buralardayız opuyorumnanaktan evet zaman birlikte çok daha çabuk geçiyor :lepi: bizim 3 haftamız bitti bile :gitme:
Bakalım canım inşallah o sınavı geçer. Bu sefer geldiğinde girecek. Çalışsa zaten zor değildir herhalde, ama kendini sıkıp çalışması lazım. Biz elimizden geleni yapıp, Rabbim de inşallah yüzümüze güler de herşey bizim lehimize hallolur inşallah. AMİN.

geçer canım geçer çalışsın birazcık sizin rahat etmeniz için sonuçta:CüvCüv: benim eşimde girdi o sınavlara ehliyeti yükseltti az kaldı artık ç. başı olacak inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

geçer canım geçer çalışsın birazcık sizin rahat etmeniz için sonuçta:CüvCüv: benim eşimde girdi o sınavlara ehliyeti yükseltti az kaldı artık ç. başı olacak inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah canım, bir an önce olur da siz de rahat edersiniz. İnşallah benimkisi de girer de kazanır, başlarız bir yerlerden. Bir çok şeye başlıyoruz bakalım bu sene:))))) "Mevlam neyler, neylerse güzel eyler" demişler. Ben de böyle düşünürüm hep.
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. AMİN.

ayy ayy Allahım ne güzel sevgilerin dile getirildiği bir gün olmuş olmuş bugün böyle.. opuyorumnanaktanben de neti açtım eşime sizleri anlatıyordum. topicimizi açtım göstereyim diye. eşim şaşırdı kaldı bu nasıl bir sevgi bağı diye.:1shok: valla ben de herkes duygularını dile dökmüş ben kaçırmışım o anları dedim. tek tek uzun uzun anlattım maviboncuğumu, hatun_kvn captanınkarısı, denizk, maviegeyi pek tanımıyorum ama onunda bebiş beklediğini anlattım. çok hoşuma gitti eşimin de.sorular sordu bende bildiğim kadar anlattım sizinle ilgili. sahiden acaba bir gün buluşabilir miyiz captanınkarısının dediği gibi.. bir cafe açma hayalimin olduğunu anlattığımda hatun_kvn belki gelir çayını içeriz demişti o zaman da şöyle bir aklımdan geçmişti ne güzel olur diye kimbilir belki bir gün bu konuyu ciddi ciddi düşünüp ortak bir yol buluruz ne güzel de olur değil mi.. kaydirigubbakcemile5
hepiniz bahsetmişsiniz ben de sizin benim için öneminizden bahsedeyim biraz. hatun_kvn ve maviboncuka özelden yazdığım msjlarda bazen eşimi çok özlüyorum diye birine dert yanamamaktan bahsetmiştim. ee başında böyle olacağını bilmiyormuydun isteyerek evlenmedin mi sözünü duymuşluğum var çünkü en yakınlarımdan bile. :gitme:
hiç abartmıyorum eşimi özlediğim zaman hemen bilgisayarı açıp yazdıklarınızı okumak bana o kadar güç veriyorki. biliyorumki bir yerlerde benimle aynı duyguları hisseden birileri var.. sevdiğinden ayrılmanın sevdiğine kavuşmanın ne demek olduğunu benim kadar bilen birileri.. bunun benim için önemi ve özelliği imkan yok anlatılamaz kıyaslanamaz.. zaten eğer herkes birbirine o sıcaklığı vermemiş olsaydı donuk bir bilgisayar ekranında ne işimiz var dert anlatıp rahatlamak, mutluluk anlatıp çoğaltmak için değil mi.. Allah inşallah çok çok uzun uzun yıllar hayatlarımızdan haberler alıp ortak olma şansı verir birbirimize..opuyorumnanaktan
maviboncuğum canım benim güzel dualarını okurken bile bir rahatladı ki içim.. senin şu pozitifliğin tatlı dilin yok mu hiçbir şeye benzemiyor.. sevdiğinin gelmesine de az kaldı canım senin de.. tlfda filan konuşabiliyor musunuz. göreceksin en büyük bayram sana olacak bitanem siz de dağıtacaksınız kara bulutları üzerinizden.. sonra bize güzel bir msj yazıcan bayram içinde bayram yapıcaz bizlerde..
captanınkarısı canım gözün aydın hasretliğin bitti çok şükür kimbilir belki son hasretliğin olacak kocacığınla. inşallah

Sizler de iyi ki varsınız canlar. Bana güç veriyosunuz inanın. Allah sizden razı olsun.

Kızlar bişey sorabilir miyim? Sizler eşlerinizle hangi şebeke üzerinden, hangi tarigeyle konuşuyorsunuz? Yurt dışı aramalarda ve aranmalarda hangisi avantajlı? Benimkinin hattı Turkcell. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden. Öptüm hepinizi çokkkk.

canım biz başta turkcell kullanmıştık sizin gibi ilk seyirimizde. 1,5 milyar fatura ödeyince nevrimiz dönmüştü.kafamçokkarıştı sonra bir arkadaşı aveanın tüm dünya tarifesinden bahsetti ona geçtik. yalnız onun da bazı püf noktaları var. sen arayacaksın onu o seni değil. çünkü sen onu aradığında ona 300 bin yazıyor dakikası. ama eğer o seni ararsa dakikası ülkeye göre 4-5 milyon bile yazabiliyor
benim hattım da sınırsız tarife aveanın. ben eşimi aradığımda bana herhangi biri ücret yazmıyor. hem çok rahat konuşuyoruz. hem de çok uçuk faturalar ödemiyoruz artık. ben tavsiye ederim bu tarifeyi. bide vodafone nun bir tarifesi varmış. bilmiyorum detaylarını ama ona da iyi diyorlar..

Canım ya, sen nasıl birşeysin böyle. Ne kadar pozitifsin, senin yazdıklarını okurken inan ki sanki o anı yaşıyomuşum hissediyorum. Şiir gibisin. Tabi bu arada htcvlkn'ın anlatımını da unutmamak gerek, onun yazılarını da büyük zevkle okuyoruz. Sonra captaninkarisi'nin heyecanını, şen şakraklığını, o duygularını kelimelerle çok güzel ifade etmesi. denizk'nın sadeliğini, yalın anlatımını. Bunlar nerden çıktı demeyin ben de bilmiyorum.
Valla Allah senin gönlüne göre olanı ve en iyisini verir inşallah. Ama uçsuz bucaksız mavilikte çok güzel olur herhalde. Çünkü hayali bile güzel:dance:

Bitanem valla topiğimize girince,yazdıklarınızı okuyunca,hele birde güzel haberler duyunca,çoşuyorum valla :dance: her birinizi çok seviyorum...birbirimizi görmedik belki hiçbirimiz ama güçlü bir sevgi,farklı bir bağ oluştu bizlerde...bende iyiki burdayım :enbuyukkk: ve iyiki aranızdayım canlarım beniiimmm opuyorumnanaktan güzel duan için Allah razı olsun bitanem,inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre olanı ve hakkımızda hayırlı olacak olanı nasip eder (aminnn) :Saruboceq:

şimdi eşinin yanındasın,hasret bitti en sonunda,şükürler olsun yüce mevlama ,seninde yüzünü güldürdü ve sağsalim eşinin dönmesini nasip etti :1hug: bir kaç gün de ne demek canım benim,siz kavuşmanın,birlikte olmanın tadını çıkarın,biz buradayız nasıl olsa yerimseniben opuyorumnanaktan

canımsın yaa, sen cafeni aç Allah'ın izniyle,bizde geliriz inşallah kaydirigubbakcemile4 yaa ne kadar güzel olurdu aslında dimi canlarım :lepi: şöyle inceden bir hayal edecek olursak,htcvlknım tam hayallerindeki gibi mükemmel bir cafe açmış alkisalkisalkis sonra bizlerde ,açmış olduğu cafenin ilk müşterileri olarak oraya gitmişiz :kahve: ayyy heyecanlandım birden :dance: neyse neyse,sonra da bir güzel sohbete koyulmuşuz :içelim: ordan burdan derken,bir yandan kahvelerimizi yudumluyoruz :içelim: diğer yandan birlikte olmanın verdiği mutluluktan atılan kahkahalarımız inletiyor güzel cafemizi hihoyyyt ahhh ahhh inşallah bir gün sanal alemden çıkıp,gerçek alemde de birlikte oluruz şekerlerim :1hug: hoş karşı karşıya gelmemiş olsak ne fark eder,yurdun neresinde olursanız olun,mesafeler ne kadar uzun olursa olsun,her birinizin sıcaklığı bana kadar ulaşıyor nasıl olsa :1hug: görüşünceye dek bu yoğun sıcaklığınızla avutabilirim sanırım kendimi yerimseniben hepinizi çok seviyorummmmmm turkbayragi

birde htcvlkn'ım son anda bir aksilik çıkmazsa bayramda yanımda olacak bitanem :asigim: telde konuşuyoruz ama biran önce gelsin artık çünkü çok özledimmm :asigim:

son olarakta,iş yerinde tadilat var canlarım,bir süre netten uzak kalabilirim,meraklandırmamak için haber vereyim sizlere de ...hepinizi Rabbime emanet ediyorum...kalın sağlıcakla....opuyorumnanaktan

canımsın yaa, sen cafeni aç Allah'ın izniyle,bizde geliriz inşallah kaydirigubbakcemile4 yaa ne kadar güzel olurdu aslında dimi canlarım :lepi: şöyle inceden bir hayal edecek olursak,htcvlknım tam hayallerindeki gibi mükemmel bir cafe açmış alkisalkisalkis sonra bizlerde ,açmış olduğu cafenin ilk müşterileri olarak oraya gitmişiz :kahve: ayyy heyecanlandım birden :dance: neyse neyse,sonra da bir güzel sohbete koyulmuşuz :içelim: ordan burdan derken,bir yandan kahvelerimizi yudumluyoruz :içelim: diğer yandan birlikte olmanın verdiği mutluluktan atılan kahkahalarımız inletiyor güzel cafemizi hihoyyyt ahhh ahhh inşallah bir gün sanal alemden çıkıp,gerçek alemde de birlikte oluruz şekerlerim :1hug: hoş karşı karşıya gelmemiş olsak ne fark eder,yurdun neresinde olursanız olun,mesafeler ne kadar uzun olursa olsun,her birinizin sıcaklığı bana kadar ulaşıyor nasıl olsa :1hug: görüşünceye dek bu yoğun sıcaklığınızla avutabilirim sanırım kendimi yerimseniben hepinizi çok seviyorummmmmm turkbayragi

birde htcvlkn'ım son anda bir aksilik çıkmazsa bayramda yanımda olacak bitanem :asigim: telde konuşuyoruz ama biran önce gelsin artık çünkü çok özledimmm :asigim:

son olarakta,iş yerinde tadilat var canlarım,bir süre netten uzak kalabilirim,meraklandırmamak için haber vereyim sizlere de ...hepinizi Rabbime emanet ediyorum...kalın sağlıcakla....opuyorumnanaktan

Canım çok sevindim bayramda görüşecek olmanıza. Doya doya hasret giderin valla. Çok hak ettiniz bunu siz. Bir de söylemen iyi oldu nete giremeyeceğini. Çünkü ben de sana kızım nerdesin diyecektim az kalsın. Acaba nerelerde bu kız diyodum. captaninkarisi'nın, htcvlkn'ın eşi geldi. denizk'nın da kurs işleri var. Diyodum acaba seni napıyo, nasıl diye. Ama iyi olduğuna sevindim. Hep mutlu ol. HERKES HEP MUTLU OLSUN.

Back