- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.301
6 aydan yüksek kontrat yok onların şirketinde. Ben de demiştim ona bakşa kısa sürelilerde çalışırsın diye, ama yok diyo. Hem şirketin sahibi akrabası (çok uzak değil akrabalık) hem de hep aynı şirktette çalışmış senelerdir. Bir de şirketin gemileri hep kuru yükmüş. Şimdi gittiği gemi Karadeniz - Akdeniz çalışacak büyük ihtimalle. Martta gelmesi lazım çünkü sertifikalarını yenilemesi gerekiyo. Eğer öyle olmasaydı daha uzak giderdi büyük ihtimalle. Canım o 3. kaptan şu anda. Bilmiyorum ki ilerde ne olur. Uygun olursa ve zor olmazsa neden olmasın. Düşünüyorum tabi gitmeyi de. Ama htcvlkn'ın yaşadıklarından sonra tırsmıyorum desem yalan olur. Bakalım hayırlısı.
ahh ahh ben birilerinin gözünü korkutmuşum galiba.
hatun_kvn canım ya niye benim dediklerimden etkilendin ki.. ben sadece bulantı yaşadım onun dışında her şey çok güzeldi dedim. hatta gemideki diğer bayan onu da yaşamadı dedim. yani bu bulantı olayı hiç belli olmaz belki sen gemideki erkeklerden bile sağlam kaydirigubbakcemile3 denizk nın dediği gibi gitmeden yorum yapıp korkutma kendini. emin ol eşinle beraber olmanın mutluluğu tartışılmaz.
denizk ben daha o noktaya gelemedim canım. eşim burda yokken de görüşüyorum hiçbir kırgınlığım yokmuş gibi. eşim üzülmesin diye ama son zamanlarda artık eşim kendisi gitmeni istemiyorum iyiliğini anlamıyorlar demeye başladı. Allaha şükür eşlerimizden şanslıyız da arkamızda duruyorlar. halbuki ne gerek var böyle soğukluklara tatsızlıklara dimi. ama kaynanalar ya yapacaklar illa..
captanınkarısı kocan gelmiştir heralde bugün yanıına. gözün aydın diyelim canım
benim evde tadilat devam kociş başlarında ben de sizlere bakayım dedim .öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan