• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kıymetlilerim merhaba opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım ? yahu bitmedi şu tadilat :oklava: yıkıp döktüler her yeri,hala daha devam ediyor malesef :kızgın: çok özledim sizi,arada bir böyle girmeye çalışıyorum.bayramdan sonra da tadilat epey sürecekmiş.sanırım bir süre daha sizlerden ayıracaklar beni :sinifsinif: hepinizi çok ama çok seviyorum ve kocamaaaaaaaaaann öpüyorum canlarım benim.:1hug: bayrama kadar bir daha giremem büyük ihtimalle,kısmetse bayram dönüşü görüşmek üzere hanımlar...sizleri ve eşlerinizi Allah'a emanet ediyorum...
:teytey: Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Canlarım :teytey:
Hepinize ıyi Bayramlaaaaaaaaaarrrrr ....... opuyorumnanaktan

Koyun_inek_kurban_bayrami.jpg

iyi bayramlar mavi boncukum inşallah artık biterde tadilatınız sende rahat edersin bizde sana kavuşuruz opuyorumnanaktan

iyi bayramlar denizkcığım :1hug: tadilat bayramdan sonra 1 ay sürebilir dediler bugün akannehir yahu her yeri kırıp döktüler,şimdi toparlayamıyorlar kaydirigubbakcemile3 o kadar dedim,madem her yeri yıkacaksınız,bari benim odamı en son yıkın,benim canlarım var,onlarla görüşmeden ben nefes alamam dedim ama akannehir dinleyen kim :oklava: ya şaka bir yana valla topiğe giremiyorum diye çıldırıyorum delikafadulden bir oda var yıkılmadık,onuda 3 kişi kullanıyoruz kaydirigubbakcemile3 2si patronum,birde ben.bilgisayar başına sırayla geçiyoruz :) neyse napalım idare edicem artık,en çok sizden ayrı kaldığım için üzülüyorum :1hug: neyse canlarım,hepinize tekrardan iyi bayramlar diliyorum...ben bilgisayar başından kalkayımda patronlardan biri oturacak kaydirigubbakcemile3 ne günlere kaldık dimi :) Denizci Eşleri hepinizi çoooooooook seviyorum.beni unutmayın sakın,tamam mı :a015:

Son düzenleme:
kıymetlilerim merhaba opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım ? yahu bitmedi şu tadilat :oklava: yıkıp döktüler her yeri,hala daha devam ediyor malesef :kızgın: çok özledim sizi,arada bir böyle girmeye çalışıyorum.bayramdan sonra da tadilat epey sürecekmiş.sanırım bir süre daha sizlerden ayıracaklar beni :sinifsinif: hepinizi çok ama çok seviyorum ve kocamaaaaaaaaaann öpüyorum canlarım benim.:1hug: bayrama kadar bir daha giremem büyük ihtimalle,kısmetse bayram dönüşü görüşmek üzere hanımlar...sizleri ve eşlerinizi Allah'a emanet ediyorum...
:teytey: Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Canlarım :teytey:
Hepinize İyi Bayramlaaaaaaaaaarrrrr ....... opuyorumnanaktan

Canım benim ya. İnşallah en kısa sürede biter tadilat işiniz. O da ne zordur ya her taraf her yerde. Allah yardımcınız olsun valla.
Ben de herkese sevdikleriyle nice iyi bayramlar diliyorum. Öpüyorum çok:)

iyi bayramlar denizkcığım :1hug: tadilat bayramdan sonra 1 ay sürebilir dediler bugün akannehir yahu her yeri kırıp döktüler,şimdi toparlayamıyorlar kaydirigubbakcemile3 o kadar dedim,madem her yeri yıkacaksınız,bari benim odamı en son yıkın,benim canlarım var,onlarla görüşmeden ben nefes alamam dedim ama akannehir dinleyen kim :oklava: ya şaka bir yana valla topiğe giremiyorum diye çıldırıyorum delikafadulden bir oda var yıkılmadık,onuda 3 kişi kullanıyoruz kaydirigubbakcemile3 2si patronum,birde ben.bilgisayar başına sırayla geçiyoruz :) neyse napalım idare edicem artık,en çok sizden ayrı kaldığım için üzülüyorum :1hug: neyse canlarım,hepinize tekrardan iyi bayramlar diliyorum...ben bilgisayar başından kalkayımda patronlardan biri oturacak kaydirigubbakcemile3 ne günlere kaldık dimi :) Denizci Eşleri hepinizi çoooooooook seviyorum.beni unutmayın sakın,tamam mı :a015:
seni hiç unuturmuyuz tatlım opuyorumnanaktan iyi bayramlar opuyorumnanaktan
günaydın herkese yarın gidiyoruz bakalım nasipse memlekete..
herkesın sımdıden bayramı mubarek olsun...

ooo ne güzel iyi yolculuklar kaydirigubbakcemile4 inşallah sıkıntısız bi yolculuk olur kazasız belasız gitmek nasip eder rabbim :Saruboceq: sanada iyi bayramlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldiiinnn a.s. nasılsın serapcım eşin askermi yoksa özeldemi çalışıyo opuyorumnanaktan

sende hoşgeldin canım opuyorumnanaktan eminim harika geçmiştir zemuszemus sefer ne zaman belli oldumu :uhm:
kusura bakmayın geç cevap oldu ama hoşbulduk .Eşim tankerde çalışıyor, özelde .neredeyse 10 seneden beri denizde şuan yaza kadar yok sadece aralarda görüşüyoruz .insanın halinden bilen anlar diye siteye üye oldum tek olmadığımı hissettiriyor burası ve bir nebze rahatlatıyor .herkesin bayramı kutlu olsun,bizim bayramımızda eşim gelince...sevgiyle kalınvereliniortak

bayramınızı kutlar sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dilerim arkadaşlar. :))
çok teşekkürler canım inşallah iyisin opuyorumnanaktan
kusura bakmayın geç cevap oldu ama hoşbulduk .Eşim tankerde çalışıyor, özelde .neredeyse 10 seneden beri denizde şuan yaza kadar yok sadece aralarda görüşüyoruz .insanın halinden bilen anlar diye siteye üye oldum tek olmadığımı hissettiriyor burası ve bir nebze rahatlatıyor .herkesin bayramı kutlu olsun,bizim bayramımızda eşim gelince...sevgiyle kalınvereliniortak

önemli değil ilklerde böyle olur arada arada girersin sonrada çıkmak istemezsin :hulya: benim eşimde tankerde ve özelde ama nasıl yaza kadar gelemezki kontratlar 4 ay aralar derken anlayamadım canım çok sordum ama farklı çalışma şekilleridemi var diye merak ettim aslında :kedi: evet bizi bizden başka kimsenin anlayabileceğini sanmıyorum :lepi: burası dertleşmek aklındakini sormak söylemek açısından süper CADIARZU evet bizlerin bayramı doğum günü evlilik yıldönümü gibi önemli günlerimiz ne zaman geldiler o zaman kutlanmaya başlıyo ve taaki tekrar gidene kadarda devam ediyor :a015::a015: sanada iyi bayramlar opuyorumnanaktan imşallah güzel geçer opuyorumnanaktan

Selam kızlar merhaba ben bu topici yeni buldumm benmde aşkım :asigim: denizci bayramda bile beraber değildik mafoldumben çok zor yaa daha askere bile gidemedi bizim evlenmemize en az 4 yıl var ama inşallah kavuşuruz ne diyeyim hepimize Allah sabır versin

kızlar inşallah hepiniz çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir hepiniz. bayram nedeniyle kapalı olan topiğimizi ve sizleri çok özledim belirteyim dedim. öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Selam kızlar merhaba ben bu topici yeni buldumm benmde aşkım :asigim: denizci bayramda bile beraber değildik mafoldumben çok zor yaa daha askere bile gidemedi bizim evlenmemize en az 4 yıl var ama inşallah kavuşuruz ne diyeyim hepimize Allah sabır versin
hoşgeldin topikimize opuyorumnanaktan bizim kızlarında bi kısmı eşleriyle birlikte geçirdiler bayramı bi kısmıda senle ben gibi yanlız :umursamaz:mafoldumben tabiki çok zor ama hayat işte aşk için katlanıyoruz hepimiz özeldemi yoksa askermi senin sevgilin zemuszemus aa bu arada bayram bitti sayılır ama yinede kutlarım :CüvCüv:
kızlar inşallah hepiniz çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir hepiniz. bayram nedeniyle kapalı olan topiğimizi ve sizleri çok özledim belirteyim dedim. öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
teşekkürler canım ben arada bakıyorum haliyle iş güç olmayınca ama kimseler yok yarın herkes burda olur eminim ben kaydirigubbakcemile5 senin bayramında güzel geçmiştir inşallah opuyorumnanaktan
canlarım bayramınız mübarek olsunnnnnnnopuyorumnanaktan

çook teşekkürler seninkide tatlım opuyorumnanaktan

Canım benim hoş geldin. Allah kavuştursun seni de. Evet burada olmak güzel:))))))

Back