- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.321
merhaba kızlar, allah muhabbetinizi arttırsın,arada göz gezdiriyorum sohbetlerinize...
hepinize iyi bayramlar şimdiden...sevgilerimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar, allah muhabbetinizi arttırsın,arada göz gezdiriyorum sohbetlerinize...
teşekkürler sanada iyi bayramlar opuyorumnanaktan sen olmasaydın bu topikte olmazdı kaydirigubbakcemile5 bizde muhabbet edemezdik çok teşekkürler a.s.merhaba kızlar, allah muhabbetinizi arttırsın,arada göz gezdiriyorum sohbetlerinize...
evet canım çok yoğunum aklım hep buralarda ama yetişemiyorum nete girince soru çözüyorum buraya takılıncada çok vakit gidiyo ama az kaldı geleceğimm opuyorumnanaktanCanım çok sevindim bayramda görüşecek olmanıza. Doya doya hasret giderin valla. Çok hak ettiniz bunu siz. Bir de söylemen iyi oldu nete giremeyeceğini. Çünkü ben de sana kızım nerdesin diyecektim az kalsın. Acaba nerelerde bu kız diyodum. captaninkarisi'nın, htcvlkn'ın eşi geldi. denizk'nın da kurs işleri var. Diyodum acaba seni napıyo, nasıl diye. Ama iyi olduğuna sevindim. Hep mutlu ol. HERKES HEP MUTLU OLSUN.
aaaa hiçaveayı duymamıştım ben bizde türkselden battık batacağımız kadar vodafone kullanıyoruz şimdilik birazcık farketti fatura ama yine de çok iyi diyemeyeceğim mafoldumbencanım biz başta turkcell kullanmıştık sizin gibi ilk seyirimizde. 1,5 milyar fatura ödeyince nevrimiz dönmüştü.kafamçokkarıştı sonra bir arkadaşı aveanın tüm dünya tarifesinden bahsetti ona geçtik. yalnız onun da bazı püf noktaları var. sen arayacaksın onu o seni değil. çünkü sen onu aradığında ona 300 bin yazıyor dakikası. ama eğer o seni ararsa dakikası ülkeye göre 4-5 milyon bile yazabiliyor
benim hattım da sınırsız tarife aveanın. ben eşimi aradığımda bana herhangi biri ücret yazmıyor. hem çok rahat konuşuyoruz. hem de çok uçuk faturalar ödemiyoruz artık. ben tavsiye ederim bu tarifeyi. bide vodafone nun bir tarifesi varmış. bilmiyorum detaylarını ama ona da iyi diyorlar..
bizde vodafone kullanıyoruz canım çok iyi olmasada idare eder zemuszemusKızlar bişey sorabilir miyim? Sizler eşlerinizle hangi şebeke üzerinden, hangi tarigeyle konuşuyorsunuz? Yurt dışı aramalarda ve aranmalarda hangisi avantajlı? Benimkinin hattı Turkcell. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden. Öptüm hepinizi çokkkk.
İnşallah canım, bir an önce olur da siz de rahat edersiniz. İnşallah benimkisi de girer de kazanır, başlarız bir yerlerden. Bir çok şeye başlıyoruz bakalım bu sene:))))) "Mevlam neyler, neylerse güzel eyler" demişler. Ben de böyle düşünürüm hep.
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. AMİN.
canlarım giremiyorum hiç kusura bakmayın öyle çok yoğunumki 2 kurs aynı anda hafta sonu bile var yani ama bu gün gitmedim :umursamaz: dinleneyim dedim bu seferde misafirr zemuszemus bu günde böyle geldi geçti opuyorumnanaktan
aaaa hiçaveayı duymamıştım ben bizde türkselden battık batacağımız kadar vodafone kullanıyoruz şimdilik birazcık farketti fatura ama yine de çok iyi diyemeyeceğim mafoldumben
bizde vodafone kullanıyoruz canım çok iyi olmasada idare eder zemuszemus
başarırız inşallah rabbim güç versin istek versinki biran önce halledin sizde gün geçtikçe zorlaşıyor herşey :hulya: biz hizmet süresini doldurmaya çalışıyoruz zoru gitti azı kaldı inşallah :lepi:
bende düşüncelerine katılıyorum .bende denizci eşiyim ...senağlamaMerhaba denizlerden gelip eşlerine koşan deniz adamlarının sevgilileri,
Eşleri denizlerde çalışan, yılın büyük bölümünü eşlerinden uzakta ve hayatın yükünü de yanlız çeken kader arkadaşlarım var mı merak ettim...
Burada hem dertleşir hem de eşimizi/sevgilimizi kıskandığımız denizleri konuşurduk diye düşündüm.
umarım benim gibi denizden yar edinen başka "Barboros gelinleri" de vardır...Sevgilerimle...
bende düşüncelerine katılıyorum .bende denizci eşiyim ...senağlama
günaydın canlarım ben geldim ee nasılsınız bakalım neler yaptınız ben yokken:hulya: hepinizi özledim valakaydirigubbakcemile3
bende düşüncelerine katılıyorum .bende denizci eşiyim ...senağlama
Canım hoşgeldin. İnşallah güzel bir tatil geçirmişsindir eşinle. Gerçi eşin yanındayken heryer tatildir senin için. Biz de seni özledik valla. Ben de diyordum kendi kendime bugün pazartesi captaninkarisi işe başlar herhalde diye. Gelmişsin evet. Canım kolay gelsin sana. Görüşmek üzere.
çok saol canım benim başladık bismillah ama özlüyorum burdayken aşkımı:asigim:
hoşgeldiiinnn a.s. nasılsın serapcım eşin askermi yoksa özeldemi çalışıyo opuyorumnanaktanbende düşüncelerine katılıyorum .bende denizci eşiyim ...senağlama
günaydın canlarım ben geldim ee nasılsınız bakalım neler yaptınız ben yokken:hulya: hepinizi özledim valakaydirigubbakcemile3
hoşgeldiiinnn a.s. nasılsın serapcım eşin askermi yoksa özeldemi çalışıyo opuyorumnanaktan
sende hoşgeldin canım opuyorumnanaktan eminim harika geçmiştir zemuszemus sefer ne zaman belli oldumu :uhm:
kız yeni geldi daha ne seferi yok 2-3 ay gitmek giderse bende gidicem zaten
günaydın kızlar.. eşimi cuma günü tersaneye yolculayacaktım ama doğalgaz işi (hani şu aylardır süren) yine halledilemeyince kaldı eşim. evimizi ısıtmadan hiçbir yere gitmem diye Şeniz:lepi: benim de canıma minnet tabi. bugün oluyor artık galiba açacaklar gibi gazı. neyseki geç açtılar da bayramdan sonraya kaldı gidişi. ben de hasret giderdim bol bol nazlar yaptım bir sürü kaydirigubbakcemile3
captanınkarısı ben de öyle canım ya işe gidince moralim çok bozuluyor evde yalnız bırakıyorum canımı diye. gözüm sürekli saatte oluyor. ama şükür en azından artık ben olmasam da evimin ışığı yanıyor.
denizk ne kursuna gidiyorsun canım sen. yazdıysan da ben kaçırdım heralde okumamışım. Allah zihin açıklığı versin ne öğreniyorsan opuyorumnanaktan
maviboncuk canım tadilat uzayacak heralde. özledim seni valla..
öpüyorum kızlar hepinizi dikkat edin kendinize..
günaydın kızlar.. eşimi cuma günü tersaneye yolculayacaktım ama doğalgaz işi (hani şu aylardır süren) yine halledilemeyince kaldı eşim. evimizi ısıtmadan hiçbir yere gitmem diye Şeniz:lepi: benim de canıma minnet tabi. bugün oluyor artık galiba açacaklar gibi gazı. neyseki geç açtılar da bayramdan sonraya kaldı gidişi. ben de hasret giderdim bol bol nazlar yaptım bir sürü kaydirigubbakcemile3
captanınkarısı ben de öyle canım ya işe gidince moralim çok bozuluyor evde yalnız bırakıyorum canımı diye. gözüm sürekli saatte oluyor. ama şükür en azından artık ben olmasam da evimin ışığı yanıyor.
denizk ne kursuna gidiyorsun canım sen. yazdıysan da ben kaçırdım heralde okumamışım. Allah zihin açıklığı versin ne öğreniyorsan opuyorumnanaktan
maviboncuk canım tadilat uzayacak heralde. özledim seni valla..
öpüyorum kızlar hepinizi dikkat edin kendinize..
kız yeni geldi daha ne seferi yok 2-3 ay gitmek giderse bende gidicem zaten
günaydınlar herkese...
nasılsınızzz??
captanın karısı gözun aydın...