• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kızlar nasılsınız.eşim yokkk:(( bir ay oldu.gelmesine iki hafta var.telefonla da konuşamıyoruz, denizin altında.ben de tekim.8,5 aylık oldu , her an doğurcam diye ödüp kopuyor.çok zor ama bir de beni düşünün :(( aileler de uzakta, gelemediler.tek başımayım buralarda

hoşgeldin tatlım :1hug: eşin seyirdemiiiii,ah canım benim ? aklı da sendedir yaa,o na da yazık :teselli: senin doğum gelmiş sayılır,Allah'ın izniyle meleğini kucağına alsan da biz de bir oh çeksek dimi canım :emir_bebek: beklemek zaten zor ama birde iki canlı vaziyette beklemek çoooook daha zor :bbo: Allah yardımcın olsun bitanem,inşallah ailen en yakın zamanda gelir de,sende rahatlarsın biraz...ben yeğenime söyliyeyim,babası ya da anneannesiyle,babaannesi gelmeden o da hareket etmesin bir yere kaydirigubbakcemile3 annesi zorda kalmasın dimi :1hug: öpüyorum seni ve yeğenimi,arada bir girmeye çalış olur mu canım benim,durumundan haberdar et bizleride...hadi bakalım,meleğinle sen Allah'a emanet oluuuuunnnnn opuyorumnanaktan

canım ben kk dayım hep zaten, arada buraya uğruyorum genelde hamilelik bölümündeyim.siz de uğrayın :) bana. inşallah sağsalim gelseler,evet az kaldı ama napalım,allah yardımcımız olsun

selam kızlar neler olmuş yaa hatun_kvn üzülme bitanem Allah kavuştursun ama alış böle şeylere benim eşim 4 aydır yok ilk günler çok zor oluyo ama alışıyosun sonra bizler denizci eşiyiz güçlü olmalıyızki onlarda güçlü olsun dimi canım

canım benim,Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah...çok etkilenmişsin demekki,rüyalarına girmiş :teselli: hiç canını sıkma,hatta yavaş yavaş alışmaya çalış canım,çünkü yaşam şekliniz bu olacak.sürekli gidip-gelmeler olacak ama olsun sonunda onlarla olalımda,bir ömür bile beklemeye değer dimi canım turkbayragi Rabbim hepimizin yüreğine genişlik versin ve dediğin gibi sabrımızı arttırsın inşallah :Saruboceq:

Sağolasın canım. Allah razı olsun senden ve burdaki herkesten. Ama alışılır mı bilmiyorum Bana sanki her gidişi daha çok üzecekmiş gibi geliyo. Çünkü sevgin artınca daha zor olurmuş gibi geliyo. Aman siz bana bakmayın ya.

selam kızlar neler olmuş yaa hatun_kvn üzülme bitanem Allah kavuştursun ama alış böle şeylere benim eşim 4 aydır yok ilk günler çok zor oluyo ama alışıyosun sonra bizler denizci eşiyiz güçlü olmalıyızki onlarda güçlü olsun dimi canım

Sağolasın canım ya. Haklısın ama insan kalbine söz geçiremiyo işte. Senin eşinin gelmesine az kaldı di mi?

canım ben kk dayım hep zaten, arada buraya uğruyorum genelde hamilelik bölümündeyim.siz de uğrayın :) bana. inşallah sağsalim gelseler,evet az kaldı ama napalım,allah yardımcımız olsun

Canım Allah'ın izniyle inşallah bebişini kucağına alacaksın. Sen olumlu düşün, eminim eşin sen doğum yapmadan gelecektir. Hem gelemese de sizi iki kişi görecek. Ne büyük sürpriz olur di mi? Ama umarın yakınında komşuların falan vardır canım.

günaydın canlarım bu aralar işlerim çok yoğun o yüzden giremiyorum sıksık nasıl herkes iyidir umarım bende sabırsızlıkla eşimin gelmesini bekliyorum günler azaldıkça geçmek bilmiyo:sinifsinif:napalım çoğu gitti azı kaldı deyip sabrediyoruz hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan

günaydın canlarım bu aralar işlerim çok yoğun o yüzden giremiyorum sıksık nasıl herkes iyidir umarım bende sabırsızlıkla eşimin gelmesini bekliyorum günler azaldıkça geçmek bilmiyo:sinifsinif:napalım çoğu gitti azı kaldı deyip sabrediyoruz hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan
kolay gelsin işlerin canım kaydirigubbakcemile2 evetya son güler geldikçe hiiiçç geçmiyo vakit :umursamaz: allah sabrını çoğaltsın inşallah :Saruboceq:
Kızlar nerelerdesiniz ya? Herkes iyi mi? Burada kimse olmayınca özlüyorum valla sizi.
haklısın pek giremiyorum :hulya: bu aralar baya sakin kaydirigubbakcemile4 herkes bişeylerin telaşında kaydirigubbakcemile5 rabbim hepimize bol sabır güç versin :Saruboceq:
canımsın yaa :1hug: çok teşekkür ederim canım,sizler olmasanız,kolay kolay iyi olabileceğimi sanmıyorum ama her biriniz ayrı bir güç katıyorsunuz bana opuyorumnanaktan Rabbim hepinizden razı olsun canlarım :1hug: inşallah canım,inşallah dediğin gibi herşey yoluna girer ve eskisinden daha iyi oluruz :Saruboceq: sen nasılsın canım? biraz daha iyisin dimi,alıştırdın kendini biraz daha dimi canım ? aslında ne kadar alıştırsakta kendimizi,her seferinde aynı keder yaşanıyor dimi :teselli: ama aynı zamanda da her geri dönüşlerinde,sevgilerimizde hiç bitmiyor !!!keder,hüzün eksilmiyor belki ama hep aynı kalıyor,oysa sevgimiz öyle mi yerimseniben her geçen gün daha da güçlenip,filizlenip,artıyor alkisalkisalkis Rabbim hepimizin eşlerini/sevdiklerimizi bize bağışlasın inşallah (amiiiiiiiinnnnnn)

yıllar geçsede yaşanan ayrılık hep aynı :gitme: aynı yeri acıtıyo hep mafoldumben hiç bişey değişmiyo inan sadece kendini kandırıyo insan CADIARZU zaman geçecek tekrar gelecek diye bekleyerek mutlu olmayı öğreniyosun başkalarının sadece pazar tatilleri var eşim gelince ne kadar isterse burda 7/24 diyerek avutuyosun akşamları o soğuk yatağa yanlız başına giriyosun aklın kalbin hep onunla senağlama yinede vakit geçiyo ve o güzel gün gelip çatıyo işte bu herşeye değer Şeniz rabbim sabrımızı arttırsın :Saruboceq: uzağımızda olsalarda canları sağ olsun :Saruboceq::nazar:

kolay gelsin işlerin canım kaydirigubbakcemile2 evetya son güler geldikçe hiiiçç geçmiyo vakit :umursamaz: allah sabrını çoğaltsın inşallah :Saruboceq:

haklısın pek giremiyorum :hulya: bu aralar baya sakin kaydirigubbakcemile4 herkes bişeylerin telaşında kaydirigubbakcemile5 rabbim hepimize bol sabır güç versin :Saruboceq:

yıllar geçsede yaşanan ayrılık hep aynı :gitme: aynı yeri acıtıyo hep mafoldumben hiç bişey değişmiyo inan sadece kendini kandırıyo insan CADIARZU zaman geçecek tekrar gelecek diye bekleyerek mutlu olmayı öğreniyosun başkalarının sadece pazar tatilleri var eşim gelince ne kadar isterse burda 7/24 diyerek avutuyosun akşamları o soğuk yatağa yanlız başına giriyosun aklın kalbin hep onunla senağlama yinede vakit geçiyo ve o güzel gün gelip çatıyo işte bu herşeye değer Şeniz rabbim sabrımızı arttırsın :Saruboceq: uzağımızda olsalarda canları sağ olsun :Saruboceq::nazar:

canım ne güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı haklısın valla bizler dünyanın en güçlü kadınlarıyız bence farklıyız diğerlerinden alkisalkisalkis değerli,kıymetli,sabırlı herşeye değeriz kızlar merak etmeyin bizler çok çok çok mutluyuz diğerlerinden en azından aşkımız hiç bitmiyor hep bir özlem var sevgimiz daima had safadayerimseniben sadece zaman gerekli işte dayanın güzel günler bekliyo bizlerihihoyyythepinizi çok seviyorumkaydirigubbakcemile3

Kızlar ne güzel anlatmışsınız. Hem denizk, hem de captaninkarisi. Bir de insanların şu fitne fücurları olmasa herşey daha kolay olacak. Zaten özlem çekiyorsun, bir de bir sürü insan hep olumsuz şeyler söylüyo. Allah yardımcımız olsun valla ne diyim.

Bir de bugün bir tane arkadaşım eşinin bir haftadır il dışında seminerde olduğunu anlatıyor. Neymiş sanki askere gitmiş gibi çok zormuş. Düşünün yani bunu bana anlatıyor. Ben anlatılacak en son kişi olmalıyım. Onları duyunva iyice sinirleniyorum, sen kime ne anlatıyosun diyesim geliyor valla.

canlarım nasılsınız ?
captanınkarısı hadi bakalım bitanem,yakında gün saymaya başlayacağız inşallah,az kaldı azzz :dance:
denizk canım benim,hatun_kvn'ın dediği gibi,captanınkarısıyla ikiniz ne güzel anlatmışsınız.denizk fıstığım,nasıl geçiyor günler.evde tekmi kalıyorsun,yoksa kayınvalindenle mi kalıyorsun?
hatun_kvn,çok haklısın bitanem,o kadar çok kendini bilmez insan var ki,ne zaman,kime neyi anlatacaklarını bilmiyorlar.sırf konuşmak olsun diye konuşuyorlar sadece :oklava: ama captanınkarısının dediği gibi,duymamaya çalışıcaz.benimde etrafımda canımı sıkmak için,canını dişine takmış insanlar var ama sabredip susmaya çalışıyorum.yoksa olan bana oluyor sonunda.üzülende,gereksiz şeylere takılıp malesef ama bazen sevdiğim adamı da üzebiliyorum :( sende hiç kimseye bakma canım.hele şimdi,bitanen senden uzakta,sen ondan uzakta,daha da bi duygusallaşmışsındır,böyle olunca da herşey insanın canını sıkabiliyor.o yüzden canını sıkacak olan şeylerden uzak durmaya çalışmalı,tabi ne kadar mümkün olur o da ayrı bi dert ama en azından bak her daim birbirini anlayacak olan bizler varız. :1hug:
htcvlkn nerelerdesin canım ? eşinin gelmesine daha var ama sen yoksun ortalarda ? merak etmeye başladım baaakk :(

canlarım nasılsınız ?
captanınkarısı hadi bakalım bitanem,yakında gün saymaya başlayacağız inşallah,az kaldı azzz :dance:
denizk canım benim,hatun_kvn'ın dediği gibi,captanınkarısıyla ikiniz ne güzel anlatmışsınız.denizk fıstığım,nasıl geçiyor günler.evde tekmi kalıyorsun,yoksa kayınvalindenle mi kalıyorsun?
hatun_kvn,çok haklısın bitanem,o kadar çok kendini bilmez insan var ki,ne zaman,kime neyi anlatacaklarını bilmiyorlar.sırf konuşmak olsun diye konuşuyorlar sadece :oklava: ama captanınkarısının dediği gibi,duymamaya çalışıcaz.benimde etrafımda canımı sıkmak için,canını dişine takmış insanlar var ama sabredip susmaya çalışıyorum.yoksa olan bana oluyor sonunda.üzülende,gereksiz şeylere takılıp malesef ama bazen sevdiğim adamı da üzebiliyorum :( sende hiç kimseye bakma canım.hele şimdi,bitanen senden uzakta,sen ondan uzakta,daha da bi duygusallaşmışsındır,böyle olunca da herşey insanın canını sıkabiliyor.o yüzden canını sıkacak olan şeylerden uzak durmaya çalışmalı,tabi ne kadar mümkün olur o da ayrı bi dert ama en azından bak her daim birbirini anlayacak olan bizler varız. :1hug:
htcvlkn nerelerdesin canım ? eşinin gelmesine daha var ama sen yoksun ortalarda ? merak etmeye başladım baaakk :(

evet kızlar biz çok güçlüyüz ve öyle olmak zorundayız çevredeki insanların ne dediğine bakarsak 1 gün evli kalamayız kocalarımızla opuyorumnanaktan ben 5 yıllık evliyim hala aynı heyecan aynı sevgi aynı aşk hiç bişey değişmiyo :lepi: bu yüzden çok şanslıyız kaydirigubbakcemile5 yok efendim her limanda sevgili yok evden soğuma yok başka bişey bilmiyolarki biz burda nasıl hasretle bekliyorsak onlarda evlerinde yuvalarında olmanın hayalini yaşıyolar kaydirigubbakcemile lütfen çevreden etkilenerek ilişkinizi zora sokmayın hiç kolay değil ama öyle olmak zorundayız :asigim:kaydirigubbakcemile4
canım ben yanlız kalıyorum desem yalan olmaz genelde evimdeyim kayınvalideme gitmem onlar zaten bi işini göremesinde gülelim diye bakıyolar çok şükür evimin bacasını eşim olmasada tüttürmeye çalışıyorum kız kardeşim var o gelir sık sık ben anneme giderim orda kalırım :nazar::içelim: zaman zaman :CüvCüv: bi şekilde vakit geçiyo işte gemi uygunsa eşimin yanına giderim :lepi:kaydirigubbakcemile4

evet kızlar biz çok güçlüyüz ve öyle olmak zorundayız çevredeki insanların ne dediğine bakarsak 1 gün evli kalamayız kocalarımızla opuyorumnanaktan ben 5 yıllık evliyim hala aynı heyecan aynı sevgi aynı aşk hiç bişey değişmiyo :lepi: bu yüzden çok şanslıyız kaydirigubbakcemile5 yok efendim her limanda sevgili yok evden soğuma yok başka bişey bilmiyolarki biz burda nasıl hasretle bekliyorsak onlarda evlerinde yuvalarında olmanın hayalini yaşıyolar kaydirigubbakcemile lütfen çevreden etkilenerek ilişkinizi zora sokmayın hiç kolay değil ama öyle olmak zorundayız :asigim:kaydirigubbakcemile4
canım ben yanlız kalıyorum desem yalan olmaz genelde evimdeyim kayınvalideme gitmem onlar zaten bi işini göremesinde gülelim diye bakıyolar çok şükür evimin bacasını eşim olmasada tüttürmeye çalışıyorum kız kardeşim var o gelir sık sık ben anneme giderim orda kalırım :nazar::içelim: zaman zaman :CüvCüv: bi şekilde vakit geçiyo işte gemi uygunsa eşimin yanına giderim :lepi:kaydirigubbakcemile4

Valla çok haklısın canım. Ben de çevrenin laflarına kulak tıkamaya çalışıyorum. Bitaneme yansıtmamaya çalışıyorum. Zaten bir sizler varsınız anlayan, siz de olmasanız ne yapardım bilmiyorum inan.

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben de tek başıma bebeğimle gün sayıyoruz.inşallah sağsalim gelir babamız, ve babamız gelmeden doğmaz meleğim :)

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben de tek başıma bebeğimle gün sayıyoruz.inşallah sağsalim gelir babamız, ve babamız gelmeden doğmaz meleğim :)
Canım inşallah Allah'ın izniyle bebeciğini kucağına alırsın. Allah yardımcın olsun canım:)))
kızlarr salı günü eşim geliyo inşallah çok ama çok mutluyum darısı başınızasositososito
Canım benim ya çok sevindim inan. Çok çok mutlu ol, güzel vakitler geçirin bol bol. Çok az kalmış bak. Darısı bizim başımıza inşallah:)))

Back