- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.281
sağol hatun_kvn inşallah.rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin de.eşim de gelsin artık . hamileyken daha bir koyuyor insana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr salı günü eşim geliyo inşallah çok ama çok mutluyum darısı başınızasositososito
sağol hatun_kvn inşallah.rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin de.eşim de gelsin artık . hamileyken daha bir koyuyor insana.
htcvlk , tatlım nerelerdesin ? eşin erken mi geldi yoksa yerimseniben keşke erken gelmiş olsa ama valla meraklardayım bitanem CADIARZU bi ses ver maviboncuğuna olur mu ? opuyorumnanaktan
denizk,sen nasılsın tatlım ? kendi evinde kalmakla iyi ediyorsun bencede,hem kardeşinde geliyormuş sık sık,o da destek oluyordur zaten :1hug:
hatun_kvn,peki ya sen nasılsın canım? üzmüyorsun kendini dimi?birde sevdiğin nereye gitti canım,şehir olarak yani,arada bir yanına gidebilecek kadar yakın mı diye soruyorum fıstığım :1hug:
Rabbim eşlerinize/sevdiklerimize ve bizlere önce sağlık, sıhhat sonra da bol bol sabırlar versin inşallah (amin)
Hepinizi canı gönülden öpüyorum Denizci Eşleri turkbayragi ve harika bir haftasonu geçirmenizi diliyorum...
Canım gözün aydın tekrar sana. Bişey sorabilir miyim? Senin eşin kaç aylığına gidiyo genelde, bir de gittiğinde istediği zaman ben artık gemiden ayrılmak istiyorum diyebiliyo mu? Yani şirket onlara sen şu kadar ay kalacaksın diye bi dayatması oluyo mu?kızlarr salı günü eşim geliyo inşallah çok ama çok mutluyum darısı başınızasositososito
amin amiinn :Saruboceq: inşallah canım duaların için sağol opuyorumnanaktanhtcvlk , tatlım nerelerdesin ? eşin erken mi geldi yoksa yerimseniben keşke erken gelmiş olsa ama valla meraklardayım bitanem CADIARZU bi ses ver maviboncuğuna olur mu ? opuyorumnanaktan
denizk,sen nasılsın tatlım ? kendi evinde kalmakla iyi ediyorsun bencede,hem kardeşinde geliyormuş sık sık,o da destek oluyordur zaten :1hug:
hatun_kvn,peki ya sen nasılsın canım? üzmüyorsun kendini dimi?birde sevdiğin nereye gitti canım,şehir olarak yani,arada bir yanına gidebilecek kadar yakın mı diye soruyorum fıstığım :1hug:
Rabbim eşlerinize/sevdiklerimize ve bizlere önce sağlık, sıhhat sonra da bol bol sabırlar versin inşallah (amin)
Hepinizi canı gönülden öpüyorum Denizci Eşleri turkbayragi ve harika bir haftasonu geçirmenizi diliyorum...
deme öyle gelir elbet bekler meleğin babasını uslu durur o annesini üzermi hiç kaydirigubbakcemile2 ilk bebeğin dimi maviege :lepi:sağol hatun_kvn inşallah.rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin de.eşim de gelsin artık . hamileyken daha bir koyuyor insana.
çok güzel haber :lepi:hihoyyyt:sm_cool: inşallah aksi bişey olmazda gelir inşallah opuyorumnanaktankızlarr salı günü eşim geliyo inşallah çok ama çok mutluyum darısı başınızasositososito
Valla çok haklısın canım. Ben de çevrenin laflarına kulak tıkamaya çalışıyorum. Bitaneme yansıtmamaya çalışıyorum. Zaten bir sizler varsınız anlayan, siz de olmasanız ne yapardım bilmiyorum inan.
Şükürler olsun bir iyi haber daha :lepi: Çok sevindim canım benim hemde çoooooooooook :dance: hihoyyyt :dance: hihoyyyt valla bu sabah duyduğum en iyi şey,senin mutlu haberin oldu :teytey: oh beya , birimiz daha kavuşuyor yarine yerimseniben şimdi sıra htcvlkn da inşallah :Saruboceq: sağsalim onun eşi de gelsin de bayram yeri olsun topiğimiz :sm_cool:
Canım gözün aydın tekrar sana. Bişey sorabilir miyim? Senin eşin kaç aylığına gidiyo genelde, bir de gittiğinde istediği zaman ben artık gemiden ayrılmak istiyorum diyebiliyo mu? Yani şirket onlara sen şu kadar ay kalacaksın diye bi dayatması oluyo mu?
selam kızlar.zemuszemus
maviboncuk canım özellikle sana. merak ettirmişim kendimi kusuruma bakma canım. baya hareketli günler geçirdim topicimize girmeyeli.
hani benim yılan hikayesine dönen evime doğalgaz çekilme muhabbeti vardı ya kızlar en sonunda kendimi yaktırdı bana. edirnenin o meşhur soğuklarında ufoyla ısınmaya çalışıyordum. banyo yaparken ufoyu banyoya koydum. üstümü giyinirken kablosuna ayağım takıldı. üstüme düştü. belimde 6 telinin izi kaldı. çok şükür şu an bir ağrım sızım yok ama 2 gün yerde miyim gökte miyim bilemedim acıdan. demiştim ya bu aralar bir uğursuzluk var diye üzerimizde bu artık en son nokta oldu. yani dünya sakarlıklar kitabına bile girebilirim bununla. acısı geçti şimdi iz kalmaması için uğraşıyorum. doktor cildin kendini güzel yeniliyor iz kalmıcak diyor ama bakalım inş. izin şekli çok kötü çünkü. sanki biri tırmıklamış ya da kırbaçlamış gibi mafoldumben
bu kötü olayların içinde tabi en güzeli eşime kavuşmamdı. ilaç gibi geldi çok yorucu günler geçirdim bu seferinde. eşim izi görünce o kadar üzüldü ki ağladı hatta. benim yüzümden seni yalnız bıraktığım için oluyor bunlar diye. ben ağladım o ağladı. Allah beterinden korusun sevdiklerimiz yokken meleklerini eksik etmesin üzerimizden.
erkeğin olması o kadar farklı ki haftalardır getirtemediğim işçileri getirdi geldiğinin 2. gününde. şimdi içerde işçilerin başında o ben de size yazıyorum işte uzun uzun.
hatun_kavun canım msni de açamadım ne zamandır. eklemiştim seni kabul ettin değil mi? orada kaynatırız nasıl gidiyor hasretlik diye..
maviege canım senle pek konuşma fırsatımız olmadı ama aklıma çok geliyorsun. inş iyidir morallidir diye. bebeğin babacığını bekleyecek sen hiç bozma moralini. kendi için bekleyecek hem de. babaya da nazlar yapsın doğar doğmaz diye.. :ecrin_bebek:
denizk canım eşinin ailesi konusunda söylediklerin sanki benim duygularımın tercümesiydi ya. kendimi yaktım hastaneye bile yalnız gittim. sadece gelip kalmıyor kendine bakamıyor muhabbetti olmasın diye. söylemedim bile eşime de söyletmedim. bize ne hayır varsa önce kendimizden sonra eşlerimizden var. uzakta da olsalar varlıkları yeter be canım.. sen nasılsın daha iyi olduğunu umuyorum..
captanınkarısı inş sağ salim gelir eşin yanına. şimdiden gözün aydın..
sıkılmayıp sonuna kadar okuyan herkese tşklerlülülülülülü. eşim cumaya kadar yanımda. biraz ihmal edersem topiki kusuruma bakmayın olur mu... öpüyorum kızlar hepinizi kendinize dikkat edin.. opuyorumnanaktan
saol canımopuyorumnanaktan eşim bazen 4 bazende 5 aylığına anlaşıyo inmek istediğinde dilekçe veriyo şirkete onlarda yerine adam bulunca indiriyorlar ama eşim hep aynı şirketle çalışıyo o yüzden biraz imtiyaz sağlanabilir:hulya: diğer şirketlerde nasıl bilmiyorumsositososito
selam kızlar.zemuszemus
maviboncuk canım özellikle sana. merak ettirmişim kendimi kusuruma bakma canım. baya hareketli günler geçirdim topicimize girmeyeli.
hani benim yılan hikayesine dönen evime doğalgaz çekilme muhabbeti vardı ya kızlar en sonunda kendimi yaktırdı bana. edirnenin o meşhur soğuklarında ufoyla ısınmaya çalışıyordum. banyo yaparken ufoyu banyoya koydum. üstümü giyinirken kablosuna ayağım takıldı. üstüme düştü. belimde 6 telinin izi kaldı. çok şükür şu an bir ağrım sızım yok ama 2 gün yerde miyim gökte miyim bilemedim acıdan. demiştim ya bu aralar bir uğursuzluk var diye üzerimizde bu artık en son nokta oldu. yani dünya sakarlıklar kitabına bile girebilirim bununla. acısı geçti şimdi iz kalmaması için uğraşıyorum. doktor cildin kendini güzel yeniliyor iz kalmıcak diyor ama bakalım inş. izin şekli çok kötü çünkü. sanki biri tırmıklamış ya da kırbaçlamış gibi mafoldumben
bu kötü olayların içinde tabi en güzeli eşime kavuşmamdı. ilaç gibi geldi çok yorucu günler geçirdim bu seferinde. eşim izi görünce o kadar üzüldü ki ağladı hatta. benim yüzümden seni yalnız bıraktığım için oluyor bunlar diye. ben ağladım o ağladı. Allah beterinden korusun sevdiklerimiz yokken meleklerini eksik etmesin üzerimizden.
erkeğin olması o kadar farklı ki haftalardır getirtemediğim işçileri getirdi geldiğinin 2. gününde. şimdi içerde işçilerin başında o ben de size yazıyorum işte uzun uzun.
hatun_kavun canım msni de açamadım ne zamandır. eklemiştim seni kabul ettin değil mi? orada kaynatırız nasıl gidiyor hasretlik diye..
maviege canım senle pek konuşma fırsatımız olmadı ama aklıma çok geliyorsun. inş iyidir morallidir diye. bebeğin babacığını bekleyecek sen hiç bozma moralini. kendi için bekleyecek hem de. babaya da nazlar yapsın doğar doğmaz diye.. :ecrin_bebek:
denizk canım eşinin ailesi konusunda söylediklerin sanki benim duygularımın tercümesiydi ya. kendimi yaktım hastaneye bile yalnız gittim. sadece gelip kalmıyor kendine bakamıyor muhabbetti olmasın diye. söylemedim bile eşime de söyletmedim. bize ne hayır varsa önce kendimizden sonra eşlerimizden var. uzakta da olsalar varlıkları yeter be canım.. sen nasılsın daha iyi olduğunu umuyorum..
sıkılmayıp sonuna kadar okuyan herkese tşklerlülülülülülü. eşim cumaya kadar yanımda. biraz ihmal edersem topiki kusuruma bakmayın olur mu... öpüyorum kızlar hepinizi kendinize dikkat edin.. opuyorumnanaktan
canım öncelikle çok geçmiş olsun a.s. inşallah izi kalmaz doktorun dediği çıkar :Saruboceq: buraları ihmal edebilirsin bence doya doya görün birbirinizi :1hug: nasılsa gidince biz burdayız konuşuruz yine opuyorumnanaktan ben eşimin ailesiyle eşimin hatrına belli durumlarda görüşüyorum :lepi: onun dışında yoklar benim için :umursamaz: tabi buna alışmak zor oldu ama oldu işte zemuszemus çok şükür benim ailem yanımda her istediğimde arkamdalar o gücü hissetmek harika delikafaduldenselam kızlar.zemuszemus
Anladım canım. Ama demek ki en az 4 oluyo. Bu 5 veya 6 ya da çıkabilir demek ki. Teşekkür ederim canım:)))
yok canım 4 aydan kısa kontratlarda var ama o firmalara girmek biraz zormuş sanırım senin sevgilin kuruyükte çalışıyodu eğer anlaşmayı 6 ya 1 yaparsa 6 ay çalışır son ay 2 maaş alır 6 ayı tamamlamazsada ekstra fazla maaşını keserler CADIARZU ama bazı şirketler bunu herşey dahil yapar o zaman yerine adam geldiğinde sorunsuz ayrılır maddi kaygı olmadan yani :lepi: benim eşim hep 4 ay gider tanker yada kimyasal tankerlere 4. ay 2 maaş alır hihoyyyt
günaydın güzeller nasılsınız bugün haftaya hızlı başladık bakalım neler bekliyo bizleri bu hafta:hulya:benim için günler geçmiyo yarın eşim izmitte olcak inşallah yanımada gelebilse biran önce :Saruboceq:ama oda olcak inş hepinize hayırlı bir hafta dilerimsositososito
Bişey daha sorabilir miyim? Bütün kuru yüklerin kontratı 6 aydan başlıyo di mi? Yani şirket sen bizimle uzun süredir diyip 6 aylık kontratı 5 ay falan yapmıyo, öyle mi? Yani sadece geminin kuru yük, kimyasal veya tanker olması belirliyo kontratın süresini. Doğru mu anladım?
Canım benimki senelerdir aynı şirkette çalışıyomuş, onların bir da akraba ilişkileri var. Şirketin de gemileri hep kuru yükmüş. Ben de acaba dedim daha kısa kontratlar var mı? Hani şirketteki çalışma yılın kuru yük de olsa kontratın süresini kısaltır mı?
Ben ne kadar az kalırsa o kadar iyi hesabı yapıyorum da:dance:
bencede ne kadar az kalırsa o kadar iyi ama eğer kontrat usulü çalışılıyosa olmaz dediğim gibi herşey dahil çalışıyorsa olur yerine adam ister adam gelir sevgilinde sana gelirr:lepi: kuru yüklerde kontrat 6 ay diye biliyorum 9 yada 10 ay olanlarıda duydum ama bu konuda çok detaylı bilgim yok :hulya: eşim hep tankerlerde kuru yükleri araştırdı bu gelmesinde ama hem maaşlar düşük hemde bu zamanda sağlam firma bulmak zor dedi eğer kuru yük olsaydı bende gidecektim :umursamaz: ama bildiğin gibi işte yine kimyasal tankere gitti allahtan tlf çekiyoda her aklıma esince arıyorum :dance::dance::lepi: seninkinin görevi neydi gemide belki senide götürebilir hiç ayrı kalmazsınız opuyorumnanaktan
6 aydan yüksek kontrat yok onların şirketinde. Ben de demiştim ona bakşa kısa sürelilerde çalışırsın diye, ama yok diyo. Hem şirketin sahibi akrabası (çok uzak değil akrabalık) hem de hep aynı şirktette çalışmış senelerdir. Bir de şirketin gemileri hep kuru yükmüş. Şimdi gittiği gemi Karadeniz - Akdeniz çalışacak büyük ihtimalle. Martta gelmesi lazım çünkü sertifikalarını yenilemesi gerekiyo. Eğer öyle olmasaydı daha uzak giderdi büyük ihtimalle. Canım o 3. kaptan şu anda. Bilmiyorum ki ilerde ne olur. Uygun olursa ve zor olmazsa neden olmasın. Düşünüyorum tabi gitmeyi de. Ama htcvlkn'ın yaşadıklarından sonra tırsmıyorum desem yalan olur. Bakalım hayırlısı.