- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.241
Canlarım benim,ben geldim.öncelikle hepinizden tek tek özür dilerim,sizi meraklandırdığım için…haberler iyi değil malesef mafoldumben pazartesiden bu yana çok kötü haldeyim…bir yandan işlerin yoğunluğu,bir yandan grip ve en önemlisi sevdiğimle yaşadığımız problemler…ne yazık ki bazı problemler yaşamaya başladık.çözemiyoruz bi türlü..çok üzülüyoruz ama çözülemiyor kahretsin...mesafeler,çevremizdeki dost sandığımız gereksiz kişiler belki de sıkıntıya sebep olan…çok üzülüyorum canlarım yaa birde şu güven meselesi…etraftan sürekli birileri bir şeyler söylüyor,her ne kadar aldırış etmesem de ister istemez kurcalıyor beynimi ... canıma güvenim sonsuz ama bilemiyorum…o orda ,ben burada,of yaa…ipler geriliyor…sallantıda gibi bir şey ne telefonda ne de msn de konuşup olacak gibi değil.bayramda kısmetse gelecek,inşallah her şey eskisinden daha iyi olur…çok özledim sevdiğimi,onu üzmek,kırmak isteyeceğim en son şey ama bizi rahat bırakmıyorlar ki !ne olacak böyle bilemiyorum…yazarken bile öyle kötü oluyorum ki,işte bu yüzden kaç gündür topiğimize giremedim…beni en iyi anlayacak,destek olacak sizlersiniz biliyorum ama çok kötüyüm çoookk ! dua edin canım arkadaşlarım,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun…inşallah her şey yoluna girer…Allah yardımcımız olsun inşallah…
sizlerden kopmakta istemiyorum beeennn
Bu arada hastayım diye de yarın işe gitmeyeceğim,kısmetse pazartesi görüşürüz can dostlarım…hakkınızı helal edin,inşallah daha uzun yıllar sohbetimiz sürer sizlerle ve inşallah üzüntülü haberler yerine sevindirici haberler paylaşırım sizinle…Rabbim hakkımızda hayırlı olacaksa,her şeyin yoluna girmesini nasip eder inşallah ve gün gelir,yuvamızı kuracağımız haberini paylaşırım sizinle (amin) hepinizi Allah’a emanet ediyorum…kocamaaann öpüldünüz Denizci Eşleri !!! turkbayragi
sizlerden kopmakta istemiyorum beeennn
Bu arada hastayım diye de yarın işe gitmeyeceğim,kısmetse pazartesi görüşürüz can dostlarım…hakkınızı helal edin,inşallah daha uzun yıllar sohbetimiz sürer sizlerle ve inşallah üzüntülü haberler yerine sevindirici haberler paylaşırım sizinle…Rabbim hakkımızda hayırlı olacaksa,her şeyin yoluna girmesini nasip eder inşallah ve gün gelir,yuvamızı kuracağımız haberini paylaşırım sizinle (amin) hepinizi Allah’a emanet ediyorum…kocamaaann öpüldünüz Denizci Eşleri !!! turkbayragi
Son düzenleme: