- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.221
canım sorun var sitede çok zor açılıyor sayfalar.. ahh keşke iyiyim diyebilseydim bebek için tedavi görüyorum ptesi doktora gidicem demiştim ya. geçen ayki kontrollerim gayet olumluydu. ben bu ayda iyi haberler alırım ümidi taşıyordum ama maalesef sonuçlar kötü çıktı.. mafoldumben onun moral bozukluğu var. bişey yapasım gelmiyor içimden.
hele bugün bütün gün ağladım. eve doğalgaz çekilecek haftalardır mütahitin adam göndermesini bekliyordum. en sonunda bugün adam apartmanda haber ver yapsın dedi. ben de gittim adama 40 yaşlarında biri. abi benim eve başlarız dimi dedim. başlamayız ben pazar ptesi geldim sen yoktun canım ne zaman isterse o zaman yapıcam dedi.erkek yok ya muhattap olacak nasıl bir havalarda. gören cumhurbaşkanı sanır. bana gelicem dedin mi sen neyin aksiliğini yapıyorsun dedim. erkek bozuntusu üzerime yürüdü kayınvalidem girdi aramıza. elim ayağım boşaldı. adam resmen vurmaya niyetlendi. tam bu sırada eşim aradı yaptılar mı canım boruları diye. ona asla kötü şeyleri anlatmamaya çalışırım ama bunu anlatmasaydım beni asla affetmezdi. elin adi herifi karısının üzerine yürüyor sonuçta. çıldırdı tabi hemen mütahiti aramış benzetmiş ver bana adamın nosunu diye. onunla da tlfda saymış sövmüş adam terbiyesiz ama. sen gel öyle görüşürüz demiş tlfu kapatmış. hayatımda başıma ilk kez böyle birşey geliyor. bir erkek karısını nasıl döver diye aklım almazdı böyle hayvanların var olduğunu gördüm işte, ama çok etkilendim kızlar.
bu aralar her şeyde üst üste geliyor var bir uğursuzluk üzerimizde..
Canım bazen böyle dönemler oluyo. Senin de hepsi üst üste gelmiş. Ama müteahitler ve çevresindekiler hepsi zaten beş para etmez insanlar zaten. Onları kafaya takma. İnsanlar yapmaları gereken şeyleri yaparken bile sorun bu ülkede. Sen kafaya takma. O meslek grubunun birçoğu öyle.
Doktor için de geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bişey değildir. Özelden yaz istersen hem ben de bilgilenmiş olurum.