- 18 Ağustos 2009
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.241
amin canım aminn:Saruboceq: allah kavuştursun inşallah günler çabuk geçerde tekrar kavuşursunuz kaydirigubbakcemile5 ben artık daha iyiyim tlf çekiyo yani tlf kadar yakın artık aşkım ŞenizKızlar, dün gece bitanem gitti. Şimdi İstanbul'da. Gemisi hareket edecek yakın zamanda.
Dün gece çok kötüydüm. Öyle çok rüya gördüm ki. Dün gece yarımdaydı arabası. Sabah 5 gibi indi, inince ara dedim. Bi uyandım, zaten rüyamda da gördüm gittiğini ya, öyle kötü oldum ki. Sanki bütün gece rüyamdaki herkes bana onun gideceğini söylüyo. Sabahın 5 inde telefonda ağladım, kendimi tutamadım. Akşam da çok ağladım.
Sizleri daha iyi anladım o an. Ne zormuş dedim ya. Hayat ne zormuş. Bugün okula zor geldim. Kimseyi görmek istemiyorum, sadece yatmak uyumak istiyorum. Kimseyi dinleyecek, anlatacak durumda değilim. Allah gerçekten sabrımızı artırsın.
yaaaaaaaa :lepi::lepi: harika haber canım yaa bak geliyo artık zemuszemus sende üzülme bende daha iyiyim opuyorumnanaktanben de anlattım maviboncuka özelden. çok ama çok normal yaşayanabilcek sıkıntılar bunlar. zor yaşamlarımız var bizlerin..
eşim geliyor kızlar cuma günü yanımda olacak Allahın izniyle.. biraz buruğum bunu söylerken bile. sonuçta arkadaşlarımızdan biri üzgün ama paylaşmak istedim sizlerle..
sen iyi ol yeterki mavi boncuk çok alıştım ben sana samimi içtenliğine opuyorumnanaktan inşallah konuşunca herşey yoluna girecek ve eskiisnden daha iyi olacaksınız siz önemlisiniz başkaları değil bunu bil ve buna göre hareket et siz sen yada o değil ikiniz kaydirigubbakcemile5canlarım benimmm,Allah her birinizden razı olsun ! ne kadar teşekkür etsem,dostluğunuzun sıcaklığı karşısında az kalır :1hug: denizk,sağol bitanem,yazdıklarının hepsinde haklısın,benim yüzümden seninle de ilgilenemedim,kendi derdin varken ,birde benle ilgileniyorsun,çok teşekkür ederim canım.hatun_kvn,msjlarını aldım canım,Allah razı olsun,dediğin gibi,yazdıklarınız,dostluğunuz o kadar sıcak ve samimi ki,inan gözyaşlarımı tutmakta zorlanıyorum,iyiki aranızdayım,iyiki yüzlerini hiç görmesemde samimiyetine,sıcaklığına,dostluğuna gönülden inandığım siz canım arkadaşlarım var...captanınkarısı,üzülme bitanem,senin sevinçten havalara uçuyor olman lazım aslında,çok yakında eşin gelecek ama benim derdim,hevesini kursağında bıraktı :çok üzgünüm: kendimi suçlu hissediyorum,her birinizi üzdüğüm için daha da üzülüyorum...hakkınızı helal edin canlarım...umarım en yakın zamanda hayırlı haberlerle gelirim...hepinizi çok ama çoookkkk seviyorummmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
selam hatunlarzemuszemus canım maviboncuğum ne kadar üzüldüğümü bilemezsin seni çok sevdiğimi biliyosun ve senin üzülmeni asla istemem ama herşeyde vardır bi hayır eşlerimizin psikolojileri bozuluyo denizde inan sana karşı bişey değildir yaptığı oturun konuşun bence anlaşacaksnız her ilişkide olur böle inişler çıkışlar merak etme kalbimiz seninle tatlım
Sağolasın canım. Gerçekten insanın birinden ayrılması çok zormuş. Onu aylarca göremeyecek olmak insanı çok üzüyomuş. İnsan gitmeden anlamıyomuş bunu. Gerçekten sizler özellikle evli olanlar eli öpülesi eşlersiniz. Bunu anladım.amin canım aminn:Saruboceq: allah kavuştursun inşallah günler çabuk geçerde tekrar kavuşursunuz kaydirigubbakcemile5 ben artık daha iyiyim tlf çekiyo yani tlf kadar yakın artık aşkım Şeniz
Kızlar, dün gece bitanem gitti. Şimdi İstanbul'da. Gemisi hareket edecek yakın zamanda.
Dün gece çok kötüydüm. Öyle çok rüya gördüm ki. Dün gece yarımdaydı arabası. Sabah 5 gibi indi, inince ara dedim. Bi uyandım, zaten rüyamda da gördüm gittiğini ya, öyle kötü oldum ki. Sanki bütün gece rüyamdaki herkes bana onun gideceğini söylüyo. Sabahın 5 inde telefonda ağladım, kendimi tutamadım. Akşam da çok ağladım.
Sizleri daha iyi anladım o an. Ne zormuş dedim ya. Hayat ne zormuş. Bugün okula zor geldim. Kimseyi görmek istemiyorum, sadece yatmak uyumak istiyorum. Kimseyi dinleyecek, anlatacak durumda değilim. Allah gerçekten sabrımızı artırsın.
sen iyi ol yeterki mavi boncuk çok alıştım ben sana samimi içtenliğine opuyorumnanaktan inşallah konuşunca herşey yoluna girecek ve eskiisnden daha iyi olacaksınız siz önemlisiniz başkaları değil bunu bil ve buna göre hareket et siz sen yada o değil ikiniz kaydirigubbakcemile5