Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Canlarım benim,ben geldim.öncelikle hepinizden tek tek özür dilerim,sizi meraklandırdığım için…haberler iyi değil malesef mafoldumben pazartesiden bu yana çok kötü haldeyim…bir yandan işlerin yoğunluğu,bir yandan grip ve en önemlisi sevdiğimle yaşadığımız problemler…ne yazık ki bazı problemler yaşamaya başladık.çözemiyoruz bi türlü..çok üzülüyoruz ama çözülemiyor kahretsin...mesafeler,çevremizdeki dost sandığımız gereksiz kişiler belki de sıkıntıya sebep olan…çok üzülüyorum canlarım yaa birde şu güven meselesi…etraftan sürekli birileri bir şeyler söylüyor,her ne kadar aldırış etmesem de ister istemez kurcalıyor beynimi ... canıma güvenim sonsuz ama bilemiyorum…o orda ,ben burada,of yaa…ipler geriliyor…sallantıda gibi bir şey ne telefonda ne de msn de konuşup olacak gibi değil.bayramda kısmetse gelecek,inşallah her şey eskisinden daha iyi olur…çok özledim sevdiğimi,onu üzmek,kırmak isteyeceğim en son şey ama bizi rahat bırakmıyorlar ki !ne olacak böyle bilemiyorum…yazarken bile öyle kötü oluyorum ki,işte bu yüzden kaç gündür topiğimize giremedim…beni en iyi anlayacak,destek olacak sizlersiniz biliyorum ama çok kötüyüm çoookk ! dua edin canım arkadaşlarım,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun…inşallah her şey yoluna girer…Allah yardımcımız olsun inşallah…
sizlerden kopmakta istemiyorum beeennn
Bu arada hastayım diye de yarın işe gitmeyeceğim,kısmetse pazartesi görüşürüz can dostlarım…hakkınızı helal edin,inşallah daha uzun yıllar sohbetimiz sürer sizlerle ve inşallah üzüntülü haberler yerine sevindirici haberler paylaşırım sizinle…Rabbim hakkımızda hayırlı olacaksa,her şeyin yoluna girmesini nasip eder inşallah ve gün gelir,yuvamızı kuracağımız haberini paylaşırım sizinle (amin) hepinizi Allah’a emanet ediyorum…kocamaaann öpüldünüz Denizci Eşleri !!! turkbayragi

Son düzenleme:
kızlaaar bengeldim ama yok kimseler opuyorumnanaktan topikimiz boş kalmasın yoğun günler yaşıyorum pek uğrayamadım ama zaten pek kimsede yok :hulya: captanınkarısı hayırlı olsun inşallah eşinde gelirde tatil yapıp birlikte dönersiniz htcvlkn canım sitem değilde kimseler yok girip bakıyorum dertleşmek için ama akannehir htnkvn artık daha iyiyim sankii konuşuyoruz canımla tlf çekiyo bugün ve bir hafta boyunca hergün :lepi: maviboncuk herşeyin hayırlısı canım ama çevredekileride siz konuşturmayacaksınız lmaz: sizin hisleriniz önemli başkaları değil :umursamaz: güven meseleyse şunu düşün karaya ne kadar zamanda çıkıyo sen hep karadasın çevrende birsürü insan var bu acıdan bak olaya daha iyi gelecektir eminim kaydirigubbakcemile5 ama ben çok üzülüyorum sen böyle konuşunca :gitme: bizden inşallah hiç ayrılmazsın CADIARZU bu iş sadece eşlerimizin iş değil bizimde işimiz kazandıkları her kuruşta fazlasıyla hakkımız var onlar orda çalışıyo bizlerde burda hasretle özlemle sıkıntıyla kederle bekliyoruz ufacık bir haber bir msj heyecanı doruklara çıkarıyo Şeniz lütfen yapmayın özverili olmak lazım her zaman ama bizim daha çok özverili olmamız lazım ne sen üzül ne arkadaşını üz nede bizi biz her zaman yanındayız sakın aklından çıkarma :teselli: birlikten kuvvet doğar bizi biz anlamazsak hiç kimseler anlamaz canım :1hug:

Canım ya ne güzel anlatmışsın ya yaşadıklarımızı. maviboncuk a ben de özelden yazdım. Gerçi kelin merhemi olsa kendi başına sürer. ınanın onun yaşadıkları beni çok üzdü. Sonra denizk nın eşi gittikten sonra üzüntüsü. Sanki ben yaşıyomuşum gibi iki damla yaş bekliyo gözümde.
Ama denizk nın söylediği gibi bizi bizden başka kimse anlamaz, önemli olan senin hissettiklerin. Sen herkesin söylediğine kulak asma canım.
Ben şöyle düşünüyorum: ınsanların söyledikleri beni de çok üzer. Ama eğer bir gün onların lafıyla hareket etmiş olsam ve artık istemiyorum desem. O bana şöyle yap böyle yap diyen insanlar bir gün beni gerçekten seven veya benim sevdiğim birinin daha çıkacağının garantisini verebilecekler mi bana? Onlar bana mutluluğun garantisini verebilecekler mi? Bu hayatta herşey Allah'tan. Öyle ya da böyle O mutlaka hayırlı olanı verecektir. Ama ne karar verirsen ver mutlaka bu senin kararın olsun canım.

selam hatunlarzemuszemus canım maviboncuğum ne kadar üzüldüğümü bilemezsin seni çok sevdiğimi biliyosun ve senin üzülmeni asla istemem ama herşeyde vardır bi hayır eşlerimizin psikolojileri bozuluyo denizde inan sana karşı bişey değildir yaptığı oturun konuşun bence anlaşacaksnız her ilişkide olur böle inişler çıkışlar merak etme kalbimiz seninle tatlım

canlarım benimmm,Allah her birinizden razı olsun ! ne kadar teşekkür etsem,dostluğunuzun sıcaklığı karşısında az kalır :1hug: denizk,sağol bitanem,yazdıklarının hepsinde haklısın,benim yüzümden seninle de ilgilenemedim,kendi derdin varken ,birde benle ilgileniyorsun,çok teşekkür ederim canım.hatun_kvn,msjlarını aldım canım,Allah razı olsun,dediğin gibi,yazdıklarınız,dostluğunuz o kadar sıcak ve samimi ki,inan gözyaşlarımı tutmakta zorlanıyorum,iyiki aranızdayım,iyiki yüzlerini hiç görmesemde samimiyetine,sıcaklığına,dostluğuna gönülden inandığım siz canım arkadaşlarım var...captanınkarısı,üzülme bitanem,senin sevinçten havalara uçuyor olman lazım aslında,çok yakında eşin gelecek ama benim derdim,hevesini kursağında bıraktı :çok üzgünüm: kendimi suçlu hissediyorum,her birinizi üzdüğüm için daha da üzülüyorum...hakkınızı helal edin canlarım...umarım en yakın zamanda hayırlı haberlerle gelirim...hepinizi çok ama çoookkkk seviyorummmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben de anlattım maviboncuka özelden. çok ama çok normal yaşayanabilcek sıkıntılar bunlar. zor yaşamlarımız var bizlerin..
eşim geliyor kızlar cuma günü yanımda olacak Allahın izniyle.. biraz buruğum bunu söylerken bile. sonuçta arkadaşlarımızdan biri üzgün ama paylaşmak istedim sizlerle..

canım benim,sevincinizi bile yaşattırmıyorum size doğru düzgün mafoldumben böyle olunca daha çok üzülüyorum ama beeenn (
gözün aydın canımın içi,şükürler olsun kavuşuyorsun eşine....inan bu haber ilaç gibi geldi opuyorumnanaktan çok yakında captanınkarısının eşi de geliyor hayırlısıyla...ne güzel,inşallah hep yüzleriniz güler,Rabbim üzüntü yaşatmasın inşallah (amin) ......

Son düzenleme:
umarım hepimiz yakında kavuşucaz eşlerimize ne sıkıntılar çekmiyomuyuz hepimiz ama güçlü olmak lazım yoksa olmaz hayat zor denizci eşi güçlü dirayetli olur şimdi herkes güzel bi kahkaha atsın bakimmm bursadan duyayım sesinizihihoyyyt

ben iyi sayılırım canım,sen nasılsın ?

htcvlkn da burda,hasret bitiyor onun için,darısı senin başına captanınkarısı :)
htcvlkn,sen nasılsın canım,heyecan varmı ? :)

olmaz mı canım var tabi. özlemein yanında bir sürü dertle de uğraştım bu sefer çok zor geçti benim için. çok şükür bu da bitecek. 4-5 gün kalıp yanımda tersaneye geçecek ama en azından haftada bir gün filan yanımda olacak yani.
sen nasılsın canım benim? biraz daha iyice misin?

haklısın canım,neyseki tüm sıkıntıların bitiyor Allah'a şükür :) 4-5 gün sizin için bayram havasında geçecektir ! sonrasında da hiç değilse yakının da bir yerlerde olacak,varlığını hissetirecek sana :)
bende daha iyi sayılırım,fazla düşünmemeye çalışıyorum...biran önce gelmesini istiyorum bende...

göreceksin her şey yoluna girecek. aşk çok güçlü bir his. nelere dayanıyor insan neleri aşıyor bu duyguyla. sen yüreğini de aklını da ferah tutmaya çalış canım..

inşallah canım ! inşallah dediğin gibi sevgimiz bunu da yener ve yolumuza sağlam adımlarla devam ederiz...çok teşekkür ediyorum bitanem... opuyorumnanaktan

Kızlar, dün gece bitanem gitti. Şimdi ıstanbul'da. Gemisi hareket edecek yakın zamanda.
Dün gece çok kötüydüm. Öyle çok rüya gördüm ki. Dün gece yarımdaydı arabası. Sabah 5 gibi indi, inince ara dedim. Bi uyandım, zaten rüyamda da gördüm gittiğini ya, öyle kötü oldum ki. Sanki bütün gece rüyamdaki herkes bana onun gideceğini söylüyo. Sabahın 5 inde telefonda ağladım, kendimi tutamadım. Akşam da çok ağladım.
Sizleri daha iyi anladım o an. Ne zormuş dedim ya. Hayat ne zormuş. Bugün okula zor geldim. Kimseyi görmek istemiyorum, sadece yatmak uyumak istiyorum. Kimseyi dinleyecek, anlatacak durumda değilim. Allah gerçekten sabrımızı artırsın.

amin canım aminn:Saruboceq: allah kavuştursun inşallah günler çabuk geçerde tekrar kavuşursunuz kaydirigubbakcemile5 ben artık daha iyiyim tlf çekiyo yani tlf kadar yakın artık aşkım Şeniz
yaaaaaaaa :lepi::lepi: harika haber canım yaa bak geliyo artık zemuszemus sende üzülme bende daha iyiyim opuyorumnanaktan
sen iyi ol yeterki mavi boncuk çok alıştım ben sana samimi içtenliğine opuyorumnanaktan inşallah konuşunca herşey yoluna girecek ve eskiisnden daha iyi olacaksınız siz önemlisiniz başkaları değil bunu bil ve buna göre hareket et siz sen yada o değil ikiniz kaydirigubbakcemile5

slm canım özledim valla opuyorumnanaktan giremiyorum eskisi gibi yoğunum bu aralar ehliyet için kursa başladım inşallah sorunsuz olur eşim gelene kadarda almış olurum pratikleri birlikte yaparız :lepi:

amin canım aminn:Saruboceq: allah kavuştursun inşallah günler çabuk geçerde tekrar kavuşursunuz kaydirigubbakcemile5 ben artık daha iyiyim tlf çekiyo yani tlf kadar yakın artık aşkım Şeniz
Sağolasın canım. Gerçekten insanın birinden ayrılması çok zormuş. Onu aylarca göremeyecek olmak insanı çok üzüyomuş. İnsan gitmeden anlamıyomuş bunu. Gerçekten sizler özellikle evli olanlar eli öpülesi eşlersiniz. Bunu anladım.

kızlar nasılsınız.eşim yokkk( bir ay oldu.gelmesine iki hafta var.telefonla da konuşamıyoruz, denizin altında.ben de tekim.8,5 aylık oldu , her an doğurcam diye ödüp kopuyor.çok zor ama bir de beni düşünün ( aileler de uzakta, gelemediler.tek başımayım buralarda

canım benim,Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah...çok etkilenmişsin demekki,rüyalarına girmiş :teselli: hiç canını sıkma,hatta yavaş yavaş alışmaya çalış canım,çünkü yaşam şekliniz bu olacak.sürekli gidip-gelmeler olacak ama olsun sonunda onlarla olalımda,bir ömür bile beklemeye değer dimi canım turkbayragi Rabbim hepimizin yüreğine genişlik versin ve dediğin gibi sabrımızı arttırsın inşallah :Saruboceq:

canımsın yaa :1hug: çok teşekkür ederim canım,sizler olmasanız,kolay kolay iyi olabileceğimi sanmıyorum ama her biriniz ayrı bir güç katıyorsunuz bana opuyorumnanaktan Rabbim hepinizden razı olsun canlarım :1hug: inşallah canım,inşallah dediğin gibi herşey yoluna girer ve eskisinden daha iyi oluruz :Saruboceq: sen nasılsın canım? biraz daha iyisin dimi,alıştırdın kendini biraz daha dimi canım ? aslında ne kadar alıştırsakta kendimizi,her seferinde aynı keder yaşanıyor dimi :teselli: ama aynı zamanda da her geri dönüşlerinde,sevgilerimizde hiç bitmiyor !!!keder,hüzün eksilmiyor belki ama hep aynı kalıyor,oysa sevgimiz öyle mi yerimseniben her geçen gün daha da güçlenip,filizlenip,artıyor alkisalkisalkis Rabbim hepimizin eşlerini/sevdiklerimizi bize bağışlasın inşallah (amiiiiiiiinnnnnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…