Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ah bitanesi,doğuma da çok az kalmış yaa opuyorumnanaktan eşine de ,sana da Allah sabır versin canım.güzel kızını Allah'ın izniyle sağsalim dünyaya getirdin mi, onunla birlikte sana da güç kuvvet gelecek inşallah :Saruboceq: Rabbim hayırlısıyla,çok rahat bir doğum nasip eder inşallah.Allah'ın izniyle yanında birilerinin olduğu bir dönemde Rabbim doğumunu nasip etsin.kendine çok dikkat et canım.yeğenimi ve seni Rabbime emanet ediyorum opuyorumnanaktan

sen nasılsın canım ?
Rabbim herşeyi gönlüne göre nasip eder inşallah...

özledik seni ,hadi bakalım sınavı geç Allah'ın izniyle de,topiğimize dön :dance: çok geçmiş olsun canım,şimdi iyisin ama dimi ? herhangi kötü bişey yok dimi canım? meraklandım şimdi...kendine dikkat et fıstığım,öpüyorum seni...

denizk,nerelerdesin canım ? nasılsın? iyisindir inşallah ? göz açıp kapatıncaya kadar çabuk geçer zaman inşallah ve sende bitanecik eşine kavuşursun :Saruboceq: müsait olunca nasıl olduğuna dair bişeyler yaz olur mu canım,merakta bırakma bizi :1hug: öpüyorum canım benim opuyorumnanaktan

mavi boncuk çok iyi olduğum söylenemez mafoldumben kabusla uyandım bu saatte :çok üzgünüm: teşekkür ederim inşallah geçer :a015:
canım geçmiş olsun a.s. bende yanlız kaldım :uhm: şubata kadar siz varsınız diyemiyorum sende çekip gidersen armazsın artık bizi lmaz:
allah yardımcın olsun çok zor inşallah eşin yanında olur doğumda :Saruboceq: işte bizimkide kader kaydirigubbakcemile
amin canım amin rabbim güç kuvvet bol sabır versin hepimize:Saruboceq:
Canım ya valla ne diyeceğimi biliyorum. Ama Allah sabrını verecektir canım. Ne olur üzme kendini.
teşekkür ederim mutlaka bu günler geçecek geleceği günü sayacağız hep birlikte canı sağ olsun yeter diyorum senağlama
evet 5 yıldır yaşıyorum ve hala hiç bişey değişmedi her gidiş içimdeki bir parçayı koparıyo ama her geliş kavuşma ömrüme ömür katıyo -tatlicadiarzu-

yapma canım sen mutlu ol :CüvCüv: ne zamandır kötüydün haber alamıyodun :teselli:
ne yapalım bekleyeceğiz kaderimiz allah hepimizin yardımcısı olsun bizi bizden başka anlayabilecek kimse yok kaydirigubbakcemile5 iyiki varsınız iyiki kk var :enbuyukkk:

Canım benim inşallah iyisindir. Dikkat et kendine. Özletme kendini arada gir. Buralar sensiz olmuyo:)))

nerelerdesiniz hatunlar bugün kimseler yok hatunkvn dışında inşallah herkes iyidir opuyorumnanaktan

nerelerdesiniz hatunlar bugün kimseler yok hatunkvn dışında inşallah herkes iyidir opuyorumnanaktan

Canım ben de iyiyim. Asıl sen nasılsın? Kaç gündür hep aklımdasın nasıl oldu acaba diye? Bir de demişsin ya kabuslla uyandım diye. Valla sizler üzülünce benim de çok canım sıkılıyo inan.

canlarımmm nasılsınız ? ben geldim ?
yaa sinir oldum,bir türlü giremiyordum topiğimize klava: hata var deyip duruyodu ya da bağlantı kopuyor.kk da mı sorun var acaba :uhm:

nasılsınız hanımlar,sessizleşmiş yine topiğimiz...
captanınkarısı da bulunduğu yerde ki internet cafeden dolayı giremiyormuş,kızlara haber verirsin dedi :1hug:
denizk nasıl gidiyor canım? hatun_kvn sen nasılsın ? htcvlkn nerelerdesin canım? merak ediyorum...
nesrinsavaş,maviege sizler nasılsınız bakalım? inşallah herkesin keyifler yerindedir...
öpüyorum hepinizi...

Canım hoşgeldin. Ben iyiyim. Bu aralar biraz canım sıkkın ama olsun yine de iyiyim.
Evet bu ara kk da sorun var. Ben de farketttim.
Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor?

hoşbulduk canımm...
ya uğraşıyorum uğraşıyorum,yazdıklarım bi türlü gitmiyor.neyse ki şimdi gitti.ben iyiyim çok şükür.
hayırdır bitanem,senin niye canın sıkkın,anlat bakiyim :1hug:

hatun_kvn şimdide senin yazdıkların mı gelmiyor canım
tatlım ben buralardayım,yazmanı bekliyorum merak ettim seni....

canım benim yaa,kıyamam :1hug:
zor olacak ama ayrı bir lezzeti olacak sizin için...öyle düşünüp üzülmemeye çalış bitanem.keşke hiç gitmeseler dimi,ah ahhhh :1hug:
normalde her gün görüşebiliyorsanız,gidince onun eksikliğini hissedebilirsin ama olsun birbirinizin daha da kıymetini anlayacaksınız hem (zaten biliyorsunuzdur ama böyle daha bi farkına varacaksınız ) yerimseniben

canım sorun var sitede çok zor açılıyor sayfalar.. ahh keşke iyiyim diyebilseydim bebek için tedavi görüyorum ptesi doktora gidicem demiştim ya. geçen ayki kontrollerim gayet olumluydu. ben bu ayda iyi haberler alırım ümidi taşıyordum ama maalesef sonuçlar kötü çıktı.. mafoldumben onun moral bozukluğu var. bişey yapasım gelmiyor içimden.
hele bugün bütün gün ağladım. eve doğalgaz çekilecek haftalardır mütahitin adam göndermesini bekliyordum. en sonunda bugün adam apartmanda haber ver yapsın dedi. ben de gittim adama 40 yaşlarında biri. abi benim eve başlarız dimi dedim. başlamayız ben pazar ptesi geldim sen yoktun canım ne zaman isterse o zaman yapıcam dedi.erkek yok ya muhattap olacak nasıl bir havalarda. gören cumhurbaşkanı sanır. bana gelicem dedin mi sen neyin aksiliğini yapıyorsun dedim. erkek bozuntusu üzerime yürüdü kayınvalidem girdi aramıza. elim ayağım boşaldı. adam resmen vurmaya niyetlendi. tam bu sırada eşim aradı yaptılar mı canım boruları diye. ona asla kötü şeyleri anlatmamaya çalışırım ama bunu anlatmasaydım beni asla affetmezdi. elin adi herifi karısının üzerine yürüyor sonuçta. çıldırdı tabi hemen mütahiti aramış benzetmiş ver bana adamın nosunu diye. onunla da tlfda saymış sövmüş adam terbiyesiz ama. sen gel öyle görüşürüz demiş tlfu kapatmış. hayatımda başıma ilk kez böyle birşey geliyor. bir erkek karısını nasıl döver diye aklım almazdı böyle hayvanların var olduğunu gördüm işte, ama çok etkilendim kızlar.
bu aralar her şeyde üst üste geliyor var bir uğursuzluk üzerimizde..

Canım ben de iyiyim. Asıl sen nasılsın? Kaç gündür hep aklımdasın nasıl oldu acaba diye? Bir de demişsin ya kabuslla uyandım diye. Valla sizler üzülünce benim de çok canım sıkılıyo inan.
canın sıkılmasın hayat bi şekilde devam ediyo işte :umursamaz: ama ben çok yıpratıyorum kendimi :gitme: yatağa gitmek istemiyorum gittiğinden beri uyuyamıyorum mafoldumben inşallah düzelecek ama zaman ihtiyacım var senağlama
allah bildiği gibi yapsın bunun gibilerini lmaz:
Yakında gidecek ya onun stesi sardı beni.
stres yok üzülmek yok ağlamak yok bunları söylemek isterdim ama inan çok zor yokluğuna alışmak çok zor :gitme:

canım benim idare ediyorum işte arkadaşlar ailem komşularım hepsi yanımda destek olmak için ama gece olupta odama çekildiğimde kopuyorum işte daha inmedi gözlerimin şişi mafoldumben allahtan gemi romanyaya geliyo büyük ihtimalle dönüş türkiye uzaklarda değil yani bu bile harika haber etkilenmiyorum her aklıma estiğinde tlf ucunda bulunca ama böylesi kötü oldu biraz :a015: burdan hollandaya gitti gemiye katılmak için gemi gelememişti gittiğinde 2 gün otelde kaldı msnde konuştuk güzeldi ama bitti -tatlicadiarzu- gemi geldi katıldı hemen seyir başladı romanyaya geliyolar şimdi tlf çekmiyo uydu tlfdan arıyoki rahatlatmak için ama konuşurken çaktırmıyorum üzülmesin diye tlf nasıl kapattığımı bilemiyorum mafoldumben:çok üzgünüm:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…