Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Canım bazen böyle dönemler oluyo. Senin de hepsi üst üste gelmiş. Ama müteahitler ve çevresindekiler hepsi zaten beş para etmez insanlar zaten. Onları kafaya takma. İnsanlar yapmaları gereken şeyleri yaparken bile sorun bu ülkede. Sen kafaya takma. O meslek grubunun birçoğu öyle.
Doktor için de geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bişey değildir. Özelden yaz istersen hem ben de bilgilenmiş olurum.

Canım ya inan diyecek bişey bulamıyorum. İnsan demek ki zaman da geçse alışamıyo bu hayata gitmelere. İnan Allah sabırlar versin bizlere.

Canım ya inan diyecek bişey bulamıyorum. İnsan demek ki zaman da geçse alışamıyo bu hayata gitmelere. İnan Allah sabırlar versin bizlere.

canım benim alışılacak bişey yok sonuçta yanlız kalıyosun işte hayat devam ediyo kısa bi süre (4 ay) ben burda oda ordaki hayatını devam ettirecek :1no2: artık bu süre içinde görüşebilecekmiyiz bilemiyorum :Saruboceq: süpriz olacak artık her ne olacaksa :Saruboceq::Saruboceq: seninki ne zaman gidecek belli oldumu :uhm:

denızcım allah kavuŞtursun. Ayın 7 sınde lıman cÜzdanı almak ıÇın mıÇoluk kursuna baŞlayacaĞım. Hayırlısı olsun

hayırlısı olsun nesrincim captanınkarısıyla ikiniz kavuşuyorsunuz yani kocalarınıza. çok güzel bir süreç başlıyor sizin için. ben çok keyif almıştım eşimle yan yana olmaktan. mide bulantısı olmasaydı bende asla yalnız göndermezdim onu. gemideki diğer bayan hiç etkilenmiyordu. hep eşiyle çıkıyormuş. siz de öyle olursunuz inşallah.. :Saruboceq:
denizcim inşallah biraz daha toplamışsındır kendini. gittiği ilk zamanlar bide gelmesine az kalan zamanlar hiç geçmek bilmez bende de. biz ne gitmelere alıştık da gelmelerini kutladık arkasından Allah sabrını verecektir canım..
maviboncuk nerdesin kuzum sen yine ya. bak yine merak ettirdin kendini. işlerin yoğun olduğunu tahmin ediyorum o yüzden giremedin heralde.. habersiz bırakma bizi lütfen..

denİzcİm allah kavuŞtursun. Ayın 7 sİnde lİman cÜzdanı almak İÇİn mİÇoluk kursuna baŞlayacaĞım. Hayırlısı olsun
ooo ne güzel kaptanınkarısı almak üzeredir sanırım kaydirigubbakcemile5 sende alda git bakalım opuyorumnanaktan sağol canım takılıyorum işte buralarda yoksa vakit geçmiyo :gitme:

eh işte canım toplamayıp ne yapacaksın her gün ağla ağla tlfda sıkıyorum kendimi üzülmesin diye kapatınca başlıyorum işte yeniden daha tlflarda çekmiyo uydu tlfle ne kadar konuşabilirsek işte kafamçokkarıştı idare ediyorum -tatlicadiarzu- seninki ne zaman dönecek bellimi :CüvCüv:

demin konuştuk çindeler..çok fırtına varmış 3 gündür ayakta duramıyoruz dedi kıyamammafoldumben oradan singapura geçecekler. 1 hafta filan sürüyormuş. 2-3 gün filan da limanda kalsalar kasım ortası gibi gelir heralde.
2-3 gün yanımda kalıp tersaneye geçer sonra. eğer geminin ilk seferinde katılmasını istemezlerse normalde ocakta izne ayrılacak.ben isteselerde hayır de diyorum ama geminin yapım sürecinde olduğum için ilk denemeyi ben yapmalıyım diyor o da. bilmiyorum hayırlısı bakalım. en azından 10-15 günde bir görebilirim izne ayrılana kadar. buna da şükür.. :Saruboceq:

yaa uzak doğya çalışıyo demek :ecrin_bebek: allah yardımcımız olsun :Saruboceq: eşimde cebeli tarıktan geçtiler çok şükür oda diyodu ayakta durmakbile zor diye senağlama olsun canım evet geminin yapım aşamasında oldumu ilk seyride onun atması doğru olur özlem hasret herşeyi siler biliyorum ama kafamçokkarıştı hayırlısı inşallah

kızlarr hepinizi çok özledim kursum bugün bitti yarın sınavım var kavuşucam inş eşime kurs biraz zor valla eşlerimizi şimdi daha iyi anlıyorumne zorluklarla çalıştıklarını allah hepinizi tez zamanda kavuştursun inş öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Canım ya haftaya gidecek herhalde. Ben daha önce yaşamadım ya, bi iyiyim bi kötüyüm. Daha gitmediği için sanırım bunu en iyi gidince anlayacam. Canım sen iyisin di mi?

Canım inşallah kavuşurşun eşine. Başarılar diliyorum sana şimdiden. Ama geçersin sen ya kafaya takma. Hadi bakalım elinde diplomanı sallaya sallaya gel buraya:)))

bizde seni özledik opuyorumnanaktan inşallah sıkıntısız alırsın sınavı kaydirigubbakcemile2 sonrada hoooppp kocana
Canım ya haftaya gidecek herhalde. Ben daha önce yaşamadım ya, bi iyiyim bi kötüyüm. Daha gitmediği için sanırım bunu en iyi gidince anlayacam. Canım sen iyisin di mi?

hııımm olsun ne yapalım gidecekler sonra yine gelecekler allah sağlık versinde gidip gelsinler ne yapalım canım :ecrin_bebek: nasıl olayım işte ağlayıp ağlayıp duruyorum :kedi: engel olamıyorum kendime lmaz: artık 10 gün oldu alışmam gerek kaydirigubbakcemile

canlar nerelerdesiniz zemuszemus hani siz benim yanımdaydınız bana destektiniz ne oldu neden yoksunuz mafoldumben

ben de bakayım denizk neler yapıyor dedim ama o bize sitem etmiş gitmiş kaydirigubbakcemile3 daha iyisin ama bugün sanki haksız mıyım canım??

ben maviboncuku çok merak ediyorum ya nerelerde acaba hiç bu kadar açmazdı arayı. CADIARZU

canlar nerelerdesiniz zemuszemus hani siz benim yanımdaydınız bana destektiniz ne oldu neden yoksunuz mafoldumben

Canım benim biz burdayız. Daha iyisin di mi? Valla aklımdasınız hep. Napıyolar diye düşünüyorum. htcvlkn, denizk, captaninkarisi, maviboncuk hep aklımdasınız.

ben geldim kızlar kursum bitti döndüm yuvama eşim 10 gün sonra geliyor inş:Saruboceq:sizler neler yaptınız ben yokken çok şeyler olmuş maviboncuk nerdeki?artık hep beraberiz denizk yanındayım bacım merak etmesositososito hepinize öpücüklerrr

Canım benim hoşgeldin. Kursu verdin, hadi hayırlı olsun. Eşinin gelmesine çok sevindim. Bol bol güzel vakit geçirin artık. Bundan sonra ayrılmazsınız belki de hiç, sen de gideceksin ya onunla. Özledik valla kız seni.
Canım maviboncuk bayadır yok. Nerde biz de merak ediyoruz. Umarım iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…