-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.221
canım sorun var sitede çok zor açılıyor sayfalar.. ahh keşke iyiyim diyebilseydim bebek için tedavi görüyorum ptesi doktora gidicem demiştim ya. geçen ayki kontrollerim gayet olumluydu. ben bu ayda iyi haberler alırım ümidi taşıyordum ama maalesef sonuçlar kötü çıktı.. mafoldumben onun moral bozukluğu var. bişey yapasım gelmiyor içimden.
hele bugün bütün gün ağladım. eve doğalgaz çekilecek haftalardır mütahitin adam göndermesini bekliyordum. en sonunda bugün adam apartmanda haber ver yapsın dedi. ben de gittim adama 40 yaşlarında biri. abi benim eve başlarız dimi dedim. başlamayız ben pazar ptesi geldim sen yoktun canım ne zaman isterse o zaman yapıcam dedi.erkek yok ya muhattap olacak nasıl bir havalarda. gören cumhurbaşkanı sanır. bana gelicem dedin mi sen neyin aksiliğini yapıyorsun dedim. erkek bozuntusu üzerime yürüdü kayınvalidem girdi aramıza. elim ayağım boşaldı. adam resmen vurmaya niyetlendi. tam bu sırada eşim aradı yaptılar mı canım boruları diye. ona asla kötü şeyleri anlatmamaya çalışırım ama bunu anlatmasaydım beni asla affetmezdi. elin adi herifi karısının üzerine yürüyor sonuçta. çıldırdı tabi hemen mütahiti aramış benzetmiş ver bana adamın nosunu diye. onunla da tlfda saymış sövmüş adam terbiyesiz ama. sen gel öyle görüşürüz demiş tlfu kapatmış. hayatımda başıma ilk kez böyle birşey geliyor. bir erkek karısını nasıl döver diye aklım almazdı böyle hayvanların var olduğunu gördüm işte, ama çok etkilendim kızlar.
bu aralar her şeyde üst üste geliyor var bir uğursuzluk üzerimizde..
canın sıkılmasın hayat bi şekilde devam ediyo işte :umursamaz: ama ben çok yıpratıyorum kendimi :gitme: yatağa gitmek istemiyorum gittiğinden beri uyuyamıyorum mafoldumben inşallah düzelecek ama zaman ihtiyacım var senağlama
stres yok üzülmek yok ağlamak yok bunları söylemek isterdim ama inan çok zor yokluğuna alışmak çok zor :gitme:
canım benim idare ediyorum işte arkadaşlar ailem komşularım hepsi yanımda destek olmak için ama gece olupta odama çekildiğimde kopuyorum işte daha inmedi gözlerimin şişi mafoldumben allahtan gemi romanyaya geliyo büyük ihtimalle dönüş türkiye uzaklarda değil yani bu bile harika haber etkilenmiyorum her aklıma estiğinde tlf ucunda bulunca ama böylesi kötü oldu biraz :a015: burdan hollandaya gitti gemiye katılmak için gemi gelememişti gittiğinde 2 gün otelde kaldı msnde konuştuk güzeldi ama bitti -tatlicadiarzu- gemi geldi katıldı hemen seyir başladı romanyaya geliyolar şimdi tlf çekmiyo uydu tlfdan arıyoki rahatlatmak için ama konuşurken çaktırmıyorum üzülmesin diye tlf nasıl kapattığımı bilemiyorum mafoldumben:çok üzgünüm:senağlama
Canım ya inan diyecek bişey bulamıyorum. İnsan demek ki zaman da geçse alışamıyo bu hayata gitmelere. İnan Allah sabırlar versin bizlere.
ooo ne güzel kaptanınkarısı almak üzeredir sanırım kaydirigubbakcemile5 sende alda git bakalım opuyorumnanaktan sağol canım takılıyorum işte buralarda yoksa vakit geçmiyo :gitme:denİzcİm allah kavuŞtursun. Ayın 7 sİnde lİman cÜzdanı almak İÇİn mİÇoluk kursuna baŞlayacaĞım. Hayırlısı olsun
hayırlısı olsun nesrincim captanınkarısıyla ikiniz kavuşuyorsunuz yani kocalarınıza. çok güzel bir süreç başlıyor sizin için. ben çok keyif almıştım eşimle yan yana olmaktan. mide bulantısı olmasaydı bende asla yalnız göndermezdim onu. gemideki diğer bayan hiç etkilenmiyordu. hep eşiyle çıkıyormuş. siz de öyle olursunuz inşallah.. :Saruboceq:
denizcim inşallah biraz daha toplamışsındır kendini. gittiği ilk zamanlar bide gelmesine az kalan zamanlar hiç geçmek bilmez bende de. biz ne gitmelere alıştık da gelmelerini kutladık arkasından Allah sabrını verecektir canım..
maviboncuk nerdesin kuzum sen yine ya. bak yine merak ettirdin kendini. işlerin yoğun olduğunu tahmin ediyorum o yüzden giremedin heralde.. habersiz bırakma bizi lütfen..
demin konuştuk çindeler..çok fırtına varmış 3 gündür ayakta duramıyoruz dedi kıyamammafoldumben oradan singapura geçecekler. 1 hafta filan sürüyormuş. 2-3 gün filan da limanda kalsalar kasım ortası gibi gelir heralde.
2-3 gün yanımda kalıp tersaneye geçer sonra. eğer geminin ilk seferinde katılmasını istemezlerse normalde ocakta izne ayrılacak.ben isteselerde hayır de diyorum ama geminin yapım sürecinde olduğum için ilk denemeyi ben yapmalıyım diyor o da. bilmiyorum hayırlısı bakalım. en azından 10-15 günde bir görebilirim izne ayrılana kadar. buna da şükür.. :Saruboceq:
denİzcİm allah kavuŞtursun. Ayın 7 sİnde lİman cÜzdanı almak İÇİn mİÇoluk kursuna baŞlayacaĞım. Hayırlısı olsun
canım benim alışılacak bişey yok sonuçta yanlız kalıyosun işte hayat devam ediyo kısa bi süre (4 ay) ben burda oda ordaki hayatını devam ettirecek :1no2: artık bu süre içinde görüşebilecekmiyiz bilemiyorum :Saruboceq: süpriz olacak artık her ne olacaksa :Saruboceq::Saruboceq: seninki ne zaman gidecek belli oldumu :uhm:
kızlarr hepinizi çok özledim kursum bugün bitti yarın sınavım var kavuşucam inş eşime kurs biraz zor valla eşlerimizi şimdi daha iyi anlıyorumne zorluklarla çalıştıklarını allah hepinizi tez zamanda kavuştursun inş öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
bizde seni özledik opuyorumnanaktan inşallah sıkıntısız alırsın sınavı kaydirigubbakcemile2 sonrada hoooppp kocanakızlarr hepinizi çok özledim kursum bugün bitti yarın sınavım var kavuşucam inş eşime kurs biraz zor valla eşlerimizi şimdi daha iyi anlıyorumne zorluklarla çalıştıklarını allah hepinizi tez zamanda kavuştursun inş öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Canım ya haftaya gidecek herhalde. Ben daha önce yaşamadım ya, bi iyiyim bi kötüyüm. Daha gitmediği için sanırım bunu en iyi gidince anlayacam. Canım sen iyisin di mi?
canlar nerelerdesiniz zemuszemus hani siz benim yanımdaydınız bana destektiniz ne oldu neden yoksunuz mafoldumben
ben geldim kızlar kursum bitti döndüm yuvama eşim 10 gün sonra geliyor inş:Saruboceq:sizler neler yaptınız ben yokken çok şeyler olmuş maviboncuk nerdeki?artık hep beraberiz denizk yanındayım bacım merak etmesositososito hepinize öpücüklerrr