- 18 Ağustos 2009
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.181
pazartesi gününden bu yana görüşmedik :1no2: ne bileyim bişey olacağından değil belki ama meraklanıyorum işte yinede...
normalde tel kapama olayları yok.bindebir kapatırlar,işte kapatınca da böyle uzun seyir olmuş oluyor ve ben çöküyorum böyle ...
yarın gemiden inerlerse ancak arayabilir.Allah'ım inşallah arar...
canım yaa,zaten okulda yoğun bi gün geçirmişsin,birde ben kafanı şişirdim :sinifsinif: Hakkını helal et olurmu :1hug:
aşkolsun canım neden rahatsız olayım. sonuçta hergün haberleştiğimiz insanların kim olduklarını ne iş yaptıklarını filan merak etmek gayet normal bir durum.evet canım özel tabi yorucu biraz. ama ben her geçen yıl biraz daha rahat ediyorum. tecrübe kazandıkça nazın geçebiliyor. fakat yine de özel sonuçta.. zaten bu yıl heralde jübile yapıcam kaydirigubbakcemile3 Allah kısmet eder de hamile kalırsam bırakıcam işi. çocuğumu kendim büyütmek istiyorum en az iki yaşına kadar. sonra da 2. çocuğu düşünürüz heralde bir üç yıl da öyle gider. kaydirigubbakcemile3 sonra da bir cafe açma hayalim var kendime.. şöyle farklı farklı aromalar kokan kahvelerin sıcacık kek kokularının birbirine karıştığı bir yer.. düşününce bile heyecanlanıyorum...
sen çok şanslısın bir bakıma.. ilişkinin başlarında buldun burayı. ben evlendikten 7-8 ay sonra keşfettim. tanıdığım hiçbir denizci yoktu eşimden başka.. bırak denizci eşi tanıyayım. hiçbir şey bilmem aramaz ağla ağla ödüm kopar. uydu tlfu der o ne derim.. hiçbir terimden haberim olmaz. bazen sormaya utanırım.. ee çevremde de bilen kimse yok edirne sonuçta kara bi yer.. en azından sen artık bizler sayesinde aklına birşey de takılsa bildiğimiz kadarıyla yardımcı olabilicez sana.. aşk kazanır merak etme.. yüreğini ferah tut.. elbette kolay olmayacak ama ben hep şöyle düşünürüm ya eşimi tanımasaydım. ben hayatımı yapayalnız geçirecektim belki hiç aşık olamayacaktım.. hoş şimdi de çoğunlukla yalnızım ama olsun biliyorumki dünyanın bir ucunda da olsa kalbi benim için atan biri var. herkes o kadar karşı çıktıki bana.. o kadar kısmetin içinden başkasını bulamadın mı diye. özellikle ailem.. umursamadım ben ve hiç pişman değilim. hayatta her şey her zaman çok kolay olacak diye bir şey yokki... zaman zaman ümitsizliğe düşerim yeter derim dayanamıcam sonra Allah yine verir sabrını..sana da verecek.. :Saruboceq:
arkadaşlar slm :ecrin_bebek: hiç iyi değilim :umursamaz: pazar gidiyo eşim çok ani oldu mafoldumben yine yanlızım :a015:senağlama
canlarımmmm günaydınnn opuyorumnanaktan
Rabbime şükürler olsun,bu sabah aradıııııııııııııııııııııııııı :asigim:
Sağsalim indiler ya gemiden,çok şükür...Allah hepinizden razı olsun.Hepinizi çok seviyorummmm :1hug:
arkadaşlar slm :ecrin_bebek: hiç iyi değilim :umursamaz: pazar gidiyo eşim çok ani oldu mafoldumben yine yanlızım :a015:senağlama
Canım benim ya ne kadar güzel anlatmışsın yaşadıklarını. Benim yaşadıklarım da üç aşağı beş yukarı o tarz şeyler. Ne bileyim ya bazen nasıl olacak nasıl gidecek diye çok düşünüyorum. Dayanabilecek miyim ayrılıklara diyorum kendi kendime. Gerçi bazen ona da diyorum bunları ama. Ne bileyim ya işte böyle.
Bu arada bu cafe işi çok güzel. Sen anlatırken bile çok hoş bir yer olacak diye bir his oluştu bende. Kim bilir belki bir gün kahve içmeye geliriz senin kafeye. Ne hoş olur di mi?
canlarımmmm günaydınnn opuyorumnanaktan
Rabbime şükürler olsun,bu sabah aradıııııııııııııııııııııııııı :asigim:
Sağsalim indiler ya gemiden,çok şükür...Allah hepinizden razı olsun.Hepinizi çok seviyorummmm :1hug:
sevdiğine deme bunları korkar belli etmez ama çok korkar. bekler mi bekleyecek mi unuttu mu unutur mu yer kendi kendini. karada olana beklemek daha zor çünkü. onların sonuçta kendi işleri bu. bir bakıma çekmek zorundalar kendileri seçmişler. ama karadakinin zorunluluğu yok. sadece aşk bekletebilir ona bu özlemi. ben eşimden biliyorum. geldiğinde beni bulamayacak korkusundan ya aileler tanışır ya bu işin sonu ayrılık olur gibi laflarla 1 ay sonunda zorlamalarıyla söz yapmıştık kaydirigubbakcemile3
ahh canımm en büyük hayallerimden biri de o zaten kendi cafem de arkadaşlarımla oturup sohbet etmek inşallah canım inşallah neden olmasınki..
kızlar bugün o kadar duygusalım ki dokunsalar ağlayacak haldeyim desem yeridir.. bir şey mi oldu yoo hayır her zamanki gibi bir haftasonu geçirdim. dersanedeydim yine çocuklarla ve eşek kadar adamlarla boğuştum iki kelime bişey öğreteyim diye didindim durdum.. mesai bitti eve gitmeye hazırlanırken sonra birden canım gitmek istemedi.. bomboş ev konuşacak kimse yok bir hüzün çöktü içime.. eşim yanımda olsaydı da şu günün yorgunluğunu ona bir sarılarak atsaydım saçlarımı okşayıp bana güç verseydi diye nasıl geçti içimden.. içim sızladı.. ben bunları sokak ortasında düşünürken eşim aradı.aşkım dedim aşkım hat gidebilir fırtınaya girdik merak etme iyiyim dedi ve hat kesildi. seni çok özledim bile diyemedim yarın istanbula gidicem doktoruma. dua et aşkım inş her şey yolunda olsun bile diyemedim.. şimdi bir daha arasa da ben bunları anlatabilsem ona en azından sadece seni çok özledim diyebilsem.. Allahım sabrımıza sabır katsın. biz sahiden çok yüce kadınlarız çok..