Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

pazartesi gününden bu yana görüşmedik :1no2: ne bileyim bişey olacağından değil belki ama meraklanıyorum işte yinede...
normalde tel kapama olayları yok.bindebir kapatırlar,işte kapatınca da böyle uzun seyir olmuş oluyor ve ben çöküyorum böyle ...
yarın gemiden inerlerse ancak arayabilir.Allah'ım inşallah arar...
canım yaa,zaten okulda yoğun bi gün geçirmişsin,birde ben kafanı şişirdim :sinifsinif: Hakkını helal et olurmu :1hug:

Ne hakkı canım. Helal edecek bişey yok. Keşke elimizden bişey gelse. Canım ararsa bize yaz olur mu? En azından bizim de aklımız orda kalmaz.

Allah razı olsun canım benim :1hug:
haber veririm tabi,öpüyorum hepinizi...
bende şimdi çıkıyorum canım,güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...
Sizleri ve Eşlerinizi Rabbime Emanet Ediyorum...
iyi akşamlar canım opuyorumnanaktan

Canım benim ya ne kadar güzel anlatmışsın yaşadıklarını. Benim yaşadıklarım da üç aşağı beş yukarı o tarz şeyler. Ne bileyim ya bazen nasıl olacak nasıl gidecek diye çok düşünüyorum. Dayanabilecek miyim ayrılıklara diyorum kendi kendime. Gerçi bazen ona da diyorum bunları ama. Ne bileyim ya işte böyle.
Bu arada bu cafe işi çok güzel. Sen anlatırken bile çok hoş bir yer olacak diye bir his oluştu bende. Kim bilir belki bir gün kahve içmeye geliriz senin kafeye. Ne hoş olur di mi?

Canım benim sana da iyi akşamlar. Sen sadece Allah'a güven. O mutlaka yardım ediyo canım. Yani sen bile şaşırıyosun gönlün ferahladığında. Hiç üzülme olur mu. ıyi hafta sonları canım sana da.

arkadaşlar slm :ecrin_bebek: hiç iyi değilim :umursamaz: pazar gidiyo eşim çok ani oldu mafoldumben yine yanlızım :a015:senağlama

canlarımmmm günaydınnn opuyorumnanaktan
Rabbime şükürler olsun,bu sabah aradıııııııııııııııııııııııııı :asigim:
Sağsalim indiler ya gemiden,çok şükür...Allah hepinizden razı olsun.Hepinizi çok seviyorummmm :1hug:

arkadaşlar slm :ecrin_bebek: hiç iyi değilim :umursamaz: pazar gidiyo eşim çok ani oldu mafoldumben yine yanlızım :a015:senağlama

ah bitanem benim,sevincim kursağımda kaldı :1hug: gerçekten de ani oldu bizim içinde,ama üzülme bitanem.yalnız değilsin ki,bizler ne güne duruyoruz burada :teselli: sakın sıkma canını.bugün gitmese,yarın gidecek.Şimdiden Allah kavuştursun canımın içi :Saruboceq: Allah'ın izniyle gidip,gelsin bir an önce :Saruboceq: opuyorumnanaktan

ohhh çok sevindim canımmm hadi gözün aydın.:hooray: işte sonunda arayacaklarını biliyoruz ama yine de korkup atıveriyor yüreklerimiz. bizde seni çok seviyoruz maviboncukopuyorumnanaktan

işte denizci eşlerinin sevdiklerinin kaderi.. birileri hasretliği bitirirken birileri hasretliğe gönderiyor sevdiğini... sıkma canını tatlım aynı senaryoyu çok yaşamadık mı canım biz... bu da geçer gider..hepsi geçip bitmedi mi.. ama yine de kötü oluyor insan biliyorum. ilk haftayı atlatınca biraz daha rahatlarsın canım.. Allah kavuştursun şimdiden..

sevdiğine deme bunları korkar belli etmez ama çok korkar. bekler mi bekleyecek mi unuttu mu unutur mu yer kendi kendini. karada olana beklemek daha zor çünkü. onların sonuçta kendi işleri bu. bir bakıma çekmek zorundalar kendileri seçmişler. ama karadakinin zorunluluğu yok. sadece aşk bekletebilir ona bu özlemi. ben eşimden biliyorum. geldiğinde beni bulamayacak korkusundan ya aileler tanışır ya bu işin sonu ayrılık olur gibi laflarla 1 ay sonunda zorlamalarıyla söz yapmıştık kaydirigubbakcemile3

ahh canımm en büyük hayallerimden biri de o zaten kendi cafem de arkadaşlarımla oturup sohbet etmek inşallah canım inşallah neden olmasınki..

Canım benim gözün aydın. Bak tam tahmin ettiğimiz gibi sonunda aradı. Seni mutlu görmek(ya da her neyse) çok güzel:)))

Canım haklısın onun da bu konuda endişeleri var zaten. O da istiyo aslında söz yapmak ama ben daha çok erken diyorum. Ya sanki o gittiğinde hayat çok zor geçecekmiş gibi geliyo. O kadar çok alıştım ki ona. İnan bu durum nasıl canımı sıkıyo anlatamam. Acaba diyorum böyle yaşamak çok mu zor gelecek diyorum kendi kendime. Allah tan hayırlısı diyorum sonra da.
Ama demek ki bütün denizcilerin ortak yaşadığı korku bu demek ki bekler mi beklemez mi?

kızlar bugün o kadar duygusalım ki dokunsalar ağlayacak haldeyim desem yeridir.. bir şey mi oldu yoo hayır her zamanki gibi bir haftasonu geçirdim. dersanedeydim yine çocuklarla ve eşek kadar adamlarla boğuştum iki kelime bişey öğreteyim diye didindim durdum.. mesai bitti eve gitmeye hazırlanırken sonra birden canım gitmek istemedi.. bomboş ev konuşacak kimse yok bir hüzün çöktü içime.. eşim yanımda olsaydı da şu günün yorgunluğunu ona bir sarılarak atsaydım saçlarımı okşayıp bana güç verseydi diye nasıl geçti içimden.. içim sızladı.. ben bunları sokak ortasında düşünürken eşim aradı.aşkım dedim aşkım hat gidebilir fırtınaya girdik merak etme iyiyim dedi ve hat kesildi. seni çok özledim bile diyemedim yarın istanbula gidicem doktoruma. dua et aşkım inş her şey yolunda olsun bile diyemedim.. şimdi bir daha arasa da ben bunları anlatabilsem ona en azından sadece seni çok özledim diyebilsem.. Allahım sabrımıza sabır katsın. biz sahiden çok yüce kadınlarız çok..

slm kızlar.ben de evde yapayalnızım.eşim görevde gene.ağlaya ağlaya gitti.karnım burnumda.8.aya girdim.ailelerde uzakta.her an doğurucam diye ödüm kopuyor.allah hepimizin yardımcısı olsun.çok üzülüyorum kendime (

Ah canım ah. Valla içimden öyle bi ah çekmek geldi ki yazdıklarını okuyunca. Herkesin hayattaki sınavı farklıdır derler ya. Galiba bu o oluyo. Gerçekten Allah'ım çok çok sabır ver Ya Rabbim.
Senin yazdıklarını okuyunca inan ki benim de içime oturdu.

Ben de sana neler diyorum ya. Kusura bakma canım ya. ınan ki içimden geçenleri yazdım istemeden. Hakkını helal et canım. Ama Allah her zaman yanımızda ve emin ol yardım edecektir. Bunu unutma canım.

selam kızlar ben yokken neler neler olmuş ay hep uzak kaldım yardımcı olamadım sizlere çok çok özür diliyorum ama bu hafta bitiyo inş dua edinde sınavıda geçeyim.maviboncukum sevindim senin adına bende konuşamıyorum 1 haftadır ama çağrılaşıyoruzakannehir o bile insanın içini rahatlatıyo htcvlkn,hatun-kvn hepinizi çok özledim.denizk Allah eşinin sağlıkla gidip gelmesini nasip eder inş.bende perşembe günü gıda zehirlenmesiyle hastanede yattım kabus gibi bi gece yaşadım ailemden hiç kimse yok sadece burda yanlarında kaldığım eşimin uzaktan akrabaları vardı onlar yardımcı oldular:sinifsinif:berbettım yani ama şimdi iyiim hepinizi çok ama çok seviyorumyerimseniben

canlarım nasılsınız bakalım bugün :1hug:

htcvlkn : canım benim ya,üzülme nolurrrrr,kıyamam yaa :1hug: valla içim bi tuhaf oldu yazdıklarını okuyunca.keşke hep yanımızda olsalar ya da onlara ihtiyacımızın olduğu anlarda çıkıp gelebilseler yanımıza ama ... :teselli: napalım be canım,bizimde kaderimiz bu demek.bu şekilde olunca onlar bizim için her geçen gün nasıl daha da değerleniyorlarsa,bizlerde onlar için değerleniyoruz.kimbilir eşinde ne kadar özledi seni ! kimbilir seni özledim demeyi o da ne kadar istedi,yanında olup sana güç vermeyi,umut,mutluluk vermeyi ne kadar da çok istedi kimbilir ! sen güçlü olmalısın ! aslında öylesinde ! hepiniz öylesiniz!diğer eşlerden daha fedakar,daha dirayetli,daha güçlüsünüz!özleminizle yanıp tutuşan,eşleriniz var! heyecanı,huzuru ,mutluluğu, bitmek tükenmek bilmeyecek yuvalar kurdunuz ve Allah nasip ederse bizlerde kuracağız! her ne kadar canın yansada,eksikliğini hissetsende,şimdi dimdik ayakta durma zamanı ! eşini sana getirecek olan yarına en iyi şekilde hazırlanma zamanı ! hepiniz bitanesiniz !!! Denizci Eşleri,Sizi Çok Seviyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…