- 18 Ağustos 2009
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.141
günaydın kızlaaarrr kaydirigubbakcemile2 abbacım özlüyoruz ama seni madem girebiliyosun gündüzleride gir ara sıra opuyorumnanaktan kaptanınkarısı kolay gelsin canım inşallah hemen biter kavuşursun kocana kaydirigubbakcemile5 evet htcvlkn hatunkvn bende merak ediyorum mavi boncuk hiç gözükmüyoişler çok diyordu belkide ondandır kaydirigubbakcemile3
selamlar bacılarrrrr neylersınız bakem...
benım yalnızım yıneee.. eşim nöbetci yarına ancak gelecek eve.. benıde uyku tutmadı.. hala daha kaçak bagalanıyorum
evde ne iş bitio nede eksıkler azalıyor.. nası bişey bu anlamıs degılım
bugun yemek derdım yokken aksam 22.30da ancak oturabıldım yaaa...
eşimin arkıdeslerı bise gelmek istiomus ama ben henuz evıme yerlesemedım yaws.. bazı eksıkler var.. salona bı halı daha almamız gereklı ,zigon sehpa almadık ( fıkır uyusmazlıgı oda..ben krem olsun istiorum mobılyaya uysun dıe beyfendı koyu renk ıstıo delimidir nedir yaaa mobılyamla tam zıt bişi istioo)
evdekı ilk yemegım : karnıbahar yemegı..bulgur pilavı.. ıspanak yemegi.. (çorba yapacaktım ama unutmusum işte )
gecmısı okumadım bı bakem ne var ne yok
opuyorum kuzularım gorusmek uzere..
Ben marmaristen katılıyorum tatlım. Belki aynı yerde oturuyoruz senle.Bende hiç marmaristen katılan yok sandım.yerimseniben
ben geldim,şimdi siz yoksunuz ama mafoldumben çok özledim sizi,gelinde hasret giderelim azcık :1hug: felaket bi yoğunluk vardı işyerinde ama neyse ki atlattım artık :hulya: sen nasılsın canım,sevdiğin yanında mı ?
kızlar hepinizi çok özledim arada girebilicem böle ben izmitteyim şuan herekede bi kursa gidiyorum çok canım sıkılıyo ama katlanmak zorundayım :gitme:neyseki 10 gün sürüyo kurs sonraaaa eşimin yanına gidibilecemmmmzemuszemus hepinizi çok çok öpüyorum kızlarropuyorumnanaktan
selamlar bacılarrrrr neylersınız bakem...
benım yalnızım yıneee.. eşim nöbetci yarına ancak gelecek eve.. benıde uyku tutmadı.. hala daha kaçak bagalanıyorum
evde ne iş bitio nede eksıkler azalıyor.. nası bişey bu anlamıs degılım
bugun yemek derdım yokken aksam 22.30da ancak oturabıldım yaaa...
eşimin arkıdeslerı bise gelmek istiomus ama ben henuz evıme yerlesemedım yaws.. bazı eksıkler var.. salona bı halı daha almamız gereklı ,zigon sehpa almadık ( fıkır uyusmazlıgı oda..ben krem olsun istiorum mobılyaya uysun dıe beyfendı koyu renk ıstıo delimidir nedir yaaa mobılyamla tam zıt bişi istioo)
evdekı ilk yemegım : karnıbahar yemegı..bulgur pilavı.. ıspanak yemegi.. (çorba yapacaktım ama unutmusum işte )
gecmısı okumadım bı bakem ne var ne yok
opuyorum kuzularım gorusmek uzere..
ben en sonunda gelebildim,sen nasılsın canım ? hadi gözün aydın,bu iyi haber :1hug: kasım 10 da geçecekler öylemi,20 gün kadar bişey kalmış,az kalmış sayılır canım.Allah'ın izniyle,kavuşuyorsunuz :teytey: seninde yüzün gülecek,çok sevindim canım benim yazemuszemus
Evet bu aralarda çok sessiz topik. captaninkarisi evet kursa gidecekti. O yazmıştı olmayacağını. Ama htcvlkn(bu arada senin adına çok sevindim. Allah tez zamanda kavuşturur inşallah seninle eşini) ben de senin gibi merak ettim maviboncu'u. Canım nerelerdesin?
bulduk kayıbı geldi nihayet. saol canım darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına. hep böyle güzel haberler alalım verelim dimi.. doya doya vakit geçirin beraber siz de çok kıymetli bu günler.. ne zaman gidecek sevdiğin belli mi canım?
Evet canım daha yanımda ama yakında gidecek az kaldı yani. Ben merak ettim seni ama. Acaba bişey mi oldu dedim, çünkü normalde hep girerdin sen. Neyse bişey olmadığına sevindim. Dönem dönem işler yoğunlaşabiliyo işte, iş ortamı.
ohh şükür kavuşturuna. merak ettim valla canım. sevindim iyi olmana.kaydirigubbakcemile5 o işler yok mu zaten ne yoruyor insanı. bugünlerde öğrenciler de çok yoruyor beni. ne susuyorlar ne çalışıyorlar. ahh ahh zor işim valla..kafamçokkarıştı evet canım inş Allah bir engel vermezse 20 gün sonra görücem kocacımı. çok özledim valla çok.. Şeniz
canım iki üç gün kısa bir süre bak hatırlasana ben 1 hafta haber alamamıştım. sonra birden iyice umudumu kesmişken çat diye aramıştı. nereye gidiyorlar biliyor musun. sorayım ben eşime belki eşimin başına geldiği kör nokta gibi bir yer vardır. ama lütfen sıkma canını.. :umursamaz:arar canım arar hem de aramaz dediğin bir saatte arar. denizcilerin huyudur bu zemuszemus
ohhooo siz alımış yürümüşsünüz hızınıza yetişemem ben ..
memleketteyim bu ara cok nadir giriyorum
eşimde yenı seyırden geldi..
cuma aksamı da Allah nasip ederse yanımıza gelecekk..
iyi bakın kendınıze denızcı sevgülüleri..
hadi kactım by by...