Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

geldim,geldim,benden kurtulamazsınız canlarım benim kaydirigubbakcemile3 aynen tahmin ettiğin gibi canım,yoğunluktan giremedim ama artık buralardayım kısmetse.sizde beni yalnız bırakmayasınız şimdi lmaz: yaa herkese tek tek yazdım ama vallahi de,billahi de çok özledim sizi beya opuyorumnanaktan bağımlılık yaptınız bende kaydirigubbakcemile5 denizkcığım,sen nasılsın tatlım ? eşinin işyle ilgili varmı bir haber?anlaştınız mı yeni bir yerle ?

hoşgeldin gelin hanım kaydirigubbakcemile3 nasıl gidiyor evlilik? herşey yolundadır inşallah,Rabbim nazarlardan korusun sizi ne zaman bağlanacak eve internet :sinifsinif: olmuyor böyle,hepimiz özlüyoruz seni... öpüyorum canımmm opuyorumnanaktan

kızlar hepinizi çok özledim arada girebilicem böle ben izmitteyim şuan herekede bi kursa gidiyorum çok canım sıkılıyo ama katlanmak zorundayım :gitme:neyseki 10 gün sürüyo kurs sonraaaa eşimin yanına gidibilecemmmmzemuszemus hepinizi çok çok öpüyorum kızlarropuyorumnanaktan

tatlımmmm,hoşgeldin...
10 gün sonra hemen gidecekmisin gemiye :lepi: hem üzüldüm,hem sevindim şimdiii...
sen gemiye gidince kocana kavuşacaksın ama biz sana hasret olacağız bu sefer :gitme:
neyse napalım,gülü seven dikenine katlanır,bir an önce eşine kavuş bakalım opuyorumnanaktan

yok hemen gitmicem sanırım eşim gelicek kasım sonuna doğru ondan sonra gidebiliriz aralık sonu gibi bakalım sen neler yapıyosun çok özledim yaa sizleri çok sıkılıyorum buralarda

iyiyim bende :hulya: çok yoğundum ama şimdi rahatladım biraz...bende 2-3 gündür haber alamıyorum :sinifsinif: canım sıkılıyor.üzülüyorum...

Ben marmaristen katılıyorum tatlım. Belki aynı yerde oturuyoruz senle.Bende hiç marmaristen katılan yok sandım.yerimseniben

sen gene şanslısın üye olur olmaz buldun beni...sırnaşık şey
ben neredeyse 3 senedir üyeyim 2 senedir marmarise geleceğim belliydi. ve hep marmaristen birilerini aradım yazdım bütün topiklere ama kimse çıkmadı... :sm_confused:
takiii şimdiye kadar....:1hug:

Evet canım daha yanımda ama yakında gidecek az kaldı yani. Ben merak ettim seni ama. Acaba bişey mi oldu dedim, çünkü normalde hep girerdin sen. Neyse bişey olmadığına sevindim. Dönem dönem işler yoğunlaşabiliyo işte, iş ortamı.

Canım benim 10 gün çabuk geçer. Göz açıp kapanıncaya kadar. Ne güzel bak eşinin gelmesine de az kalmış. Allah inşallah en kısa sürede kavuşturur sizi. Kolay gelsin canım sana.

kız bu ne hamaratlık hem karnıbahar hem ıspanak lülülülülülü. bak alıştıklarında sonu kötü oluyor. benim de eşim tatlı düşkünüdür. ben de evliliğin ilk zamanlarında yeni hevesten iki çeşit tatlı yapıyordum.biri çikolatalıysa biri sütlü ya da şerbetli filan. sonra bir gün tiramusu yaptım.ikinciyi yapmaya gerek görmedim. neyse yemek yedik. ben tatlıyı çıkardım. eşim ilk dilimi yedi. vereyim bir dilim daha dedim. yok aşkım diğer tatlıdan da alayım dedi. ayy ben kendimi bir kötü hissettim sanki adamı aç bırakmışım gibi kaydirigubbakcemile3 başka yokki dedim. eşim yok mu dedi.ama şaşkın bir ifadeyle :1shok:yok işte yapmadım benden ev hanımı olmaz dimi dedim başladım ağlamaya. kaydirigubbakcemile3 eşim ne yapacağını şaşırdı. onun da gözler doldu filan. hala aklımıza gelince güleriz beraber. eşim artık bana yemek var mı diye sormaz bile. bırak 2. tatlıyı sorsun.o gün ağlayasım varmış benim ama gözü korktu adamın. lülülülülülü
abbacım gir ya arada özletme kendini çok lütfen.. öpüyorum canımm

ohh şükür kavuşturuna. merak ettim valla canım. sevindim iyi olmana.kaydirigubbakcemile5 o işler yok mu zaten ne yoruyor insanı. bugünlerde öğrenciler de çok yoruyor beni. ne susuyorlar ne çalışıyorlar. ahh ahh zor işim valla..kafamçokkarıştı evet canım inş Allah bir engel vermezse 20 gün sonra görücem kocacımı. çok özledim valla çok.. Şeniz
canım iki üç gün kısa bir süre bak hatırlasana ben 1 hafta haber alamamıştım. sonra birden iyice umudumu kesmişken çat diye aramıştı. nereye gidiyorlar biliyor musun. sorayım ben eşime belki eşimin başına geldiği kör nokta gibi bir yer vardır. ama lütfen sıkma canını.. :umursamaz:arar canım arar hem de aramaz dediğin bir saatte arar. denizcilerin huyudur bu zemuszemus

bulduk kayıbı geldi nihayet. saol canım darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına. hep böyle güzel haberler alalım verelim dimi.. doya doya vakit geçirin beraber siz de çok kıymetli bu günler.. ne zaman gidecek sevdiğin belli mi canım?

Yok canım daha belli değil. Haftaya belli olacak bakalım. Hayırlısı artık. Nasıl olacak ben de merak ediyorum.
Bu arada senin şu iki tatlı olayına koptum valla. Valla bi taneyi yapmışsın çok iyi, sen bir de ikinciyi yapıyorsun. Mükemmelliyetcisin demek ki artı hamarat olduğun ortaya çıkıyor. İki tane yaptığına göre:))))))) Ama alışınca demek ki böyle oluyo. Ama sonu da çok güzeldi:)))))))))

ohhooo siz alımış yürümüşsünüz hızınıza yetişemem ben ..
memleketteyim bu ara cok nadir giriyorum
eşimde yenı seyırden geldi..
cuma aksamı da Allah nasip ederse yanımıza gelecekk..
iyi bakın kendınıze denızcı sevgülüleri..
hadi kactım by by...

ah canım meraklandırdığım için özür diliyorum :sinifsinif:
hazır yanındayken bol bol değerlendirin fırsatları :1hug: şehir olarak nereye gidecek peki,belli mi ? süre olarak mesela,ne kadar kalacak orada ? bu gidip gelmeler yaralıyor biraz ama döndüklerinde hepsi unutuluyor turkbayragi Rabbim hepimize bol sabır versin :Saruboceq:

canım benim,seni de meraklandırdığım için özür diliyorum :sinifsinif:
ben daha çok rakamlarla uğraşıyorum,beni bazen deli ediyorlar ama senin ki daha zor bitanem.öğrencilerle uğraşmak daha zor,hepsi farklı farklı karakterler,hepsine söz geçirmek ve onlara birşeyler vermeye çalışmak gerçekten zor.Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:
tatlım benim ki askeri personel turkbayragi eşine söylesekte bulamazlar :umursamaz: hala haber yok ama bekliyorum işte.düşündüğün için çok teşekkür ederim canımın içi :1hug: inşallah tez vakitte arar :gitme:
ayrıca hatun_kvn dediği gibi,tatlı olayınıza bittim :roflol: sanki kendim yaşamışım gibi hissettim valla.ne güzel anlatmışsın.adamcağız alışmış bi kere,hep 2 tatlı var zannediyo ne yapsın kaydirigubbakcemile3 ama aynı durum bizde de olsaydı ,bende ağlardım herhalde yerimseniben biz kadınlar ne duygusalız beya kaydirigubbakcemile3

nerelerdesin canım opuyorumnanaktan unuttun bizi mafoldumben
neyse ama eşin yanına geliyormuş çok şükür,gözün aydın canım...
sende kendine çok iyi bak,arada uğramaya çalış olur mu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…