- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 40
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.161
selam kızlar nasılsınızkaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim biraz midem ağrıyor ama onun dışında iyi sayılırım...
sen nasılsın canım ? nasıl gidiyor kurs,dersler ?
Yok canım daha belli değil. Haftaya belli olacak bakalım. Hayırlısı artık. Nasıl olacak ben de merak ediyorum.
Bu arada senin şu iki tatlı olayına koptum valla. Valla bi taneyi yapmışsın çok iyi, sen bir de ikinciyi yapıyorsun. Mükemmelliyetcisin demek ki artı hamarat olduğun ortaya çıkıyor. İki tane yaptığına göre:))))))) Ama alışınca demek ki böyle oluyo. Ama sonu da çok güzeldi:)))))))))
ah canım meraklandırdığım için özür diliyorum :sinifsinif:
hazır yanındayken bol bol değerlendirin fırsatları :1hug: şehir olarak nereye gidecek peki,belli mi ? süre olarak mesela,ne kadar kalacak orada ? bu gidip gelmeler yaralıyor biraz ama döndüklerinde hepsi unutuluyor turkbayragi Rabbim hepimize bol sabır versin :Saruboceq:
ben daha önceki sayfalarda sana ilk gidişle ilgili bişeyler yazmıştım canım hatırlarsan ya da gözünden kaçmamışsa. benim ilk ayrılığımı anlatmıştım. ona benzer olacağını düşünüyorum. ama aşk kazanıyor her zaman sanki..
ya canım biz de hala çok güleriz o olayakaydirigubbakcemile3 valla canım ne hamaratlılıktı ne mükemmeliyetçilik dedim ya yazarken de yeni hevestendi kaydirigubbakcemile3 artık haftada bir en fazla iki kez yapıyorum direkt göbek oluyor onlar.:CüvCüv:. bide işin sinir tarafı eşim kilo almıyor olan bana oluyor klava: zayıfım ama dikkat etmesem obez olabilirim yani kaydirigubbakcemile3
benim biraz midem ağrıyor ama onun dışında iyi sayılırım...
sen nasılsın canım ? nasıl gidiyor kurs,dersler ?
Yok yazdıklarını okudum senin. Onlar moralimi düzeltti zaten. Bu ayrılıklar aradaki bağlar güçlü olmazsa çok zor aşılır diye tahmin ediyorum. Aslında bir bakıma aradaki bağları da test ediyo galiba.
Ama bu yemek konusuna gelince sen mükemmelliyetçisin yine de. Çünkü en azından her hafta yapmaya çalışıyosun. Bu da senin elinden gelenin en iyisini yaptığını gösteriyo. Bu arada sen özelde mi çalışıyosun. Ki eğer özelde çalışıyosan tebrik etmek lazım seni:)))
özelde çalışıyorum canım. eşim kpss ye bile girmemi istemiyor. olur ya bir yer tutar doğu filan. gidicem diye tutturursam diye çok korkuyor. hoş atanmak da ayrı bir mesele zaten. benim branşım edebiyat seninki ne.devletmi özel m,. bide hangi şehirde görev yapıyorsun dicem ama yazmak istemedin heralde diğer seçeneğini işaretlemişsin canım.
Canım yok yazmak istemediğimden değil. Sadece orda görünmesin dedim. Ben Zonguldak'ta çalışıyorum. Özelde değilim. Bilgisayar branşım. Bizimki sizinkiler gibi değil. Gerçi artık bizimkiler de yükseliyo ama yine de sizin puanlar çok yüksek. Ki git gide de yükseliyo. Nereye kadar yükselirse.
Özelde mi diye sormamın nedeni onlar bize göre daha yoğun oluyolar. Vakit problemleri oluyo. O açıdan sordum. Eğer rahatsız olduysan sorumdan kusura bakma. Sadece merak ettim.
Artık buraya her gün giriyorum. Bağımlılık yaptı sanırım. Bir de hep burda olan insanlar olmayınca bi boşluk oluyo. Yani konuştuğun insanlardan haber almak istiyosun. Ne bileyim işte böyle.
Aslında ben sana özelden yazacaktım. denizk ve captaninkarisi yla buraya yazmadan önce özelden konuşmuştuk. Çünkü forumu okudum sizinkiler sivildi. Ama sonradan özel msj atmak için 50 msj sınırlaması getirdiler. Tam sana yazacakken onu gördüm o yüzden yazamadım.
Ben başta herşeyi merak ediyordum(çünkü çok farklıydı benim için bu hiç düşünmemiştim ben) ve sanırım daha çok endişelerim vardı. O yüzden bu durumu yaşayan insanlarla konuşmak istedim. Bir görseydin sen beni, şaşırırdın valla:)))
ayy kıyamamm yazık sana.:gitme: sevdiğin aramadı mı canım daha. stres yapmışsındır ondan ağrıyordur miden.. ben de öyle 1 hafta mide ağrısı çekmiştim. bak bugün aramadıysa yarın arayacak eminim sıkma canını lütfen yaa...
Canım lütfen stres yapma. Sonuçta o siviller gibi değil. Her istediğinde arayamayabiliyo demek ki. Sen kendinden düşün her istediği yapamıyosun iş ortamında. Belli sorumlulukların oluyo. Eminim ilk fırsatı olduğunda arayacaktır.
sağol bitanem.iyi ki sizler varsınız :1hug: bende stres yapma boş yere diyorum kendi kendime,arayacak nasıl olsa,az daha sabret diyorum ama yine de insan kendine engel olamıyor bi yerden sonra senağlama aslında dediğin gibi her istediğinde arayamıyor,şimdi olduğu gibi tel kapalı oluyor ,bende ulaşamıyorum.bildiğim bi durum ama yine de meraklanıyorum işte,napıyım mafoldumben çok ağır geliyor bazen,bir ömür boyu yaşanır mı böyle diyorum.nasıl katlanılır,nasıl dayanılır diyorum :a015: ama aradığında,sesini duyunca,gözüm hiçbirşeyi görmüyor :asigim: bu sefer de hiçbirşey umrumda değil diyorum.bir ömür boyu beklemek gerekse yine beklerim sevdiğimi turkbayragi
kusura bakmayın canlarım,biraz uzattım ama beni sizden daha iyi anlayacak kimse olamaz opuyorumnanaktan
tatlım benim,sen nasılsın peki?
Allah'ım sana şükürler olsun,dostlarımdan biri geldi :Saruboceq:
midem ağrıyo biraz yine akannehir çok canım sıkılıyor canım yaa, iyiki geldin :1hug: valla utanmasam işyerinde oturup ağlıcam mafoldumben
neyse,beni boşverelim.abartıyorum işte :çok üzgünüm:
sen nasılsın canım? nasıl geçti bugünün ?
evet haklısın,htcvlkn'ın da aynısı olmuştu,boşuna telaşlanmıştık hepimiz ama insan bi yerden sonra bitiyor :gitme: bugün kendimi iyi hissetmiyorum,moralim sıfır desem yeridir :1closedeyes: sizlerinde canını sıkmak istemiyorum ama konuşmazsamda patlıcam :çok üzgünüm: