- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.021
slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan ben pek iyi sayılmam kötü hissediyorum kendimi -tatlicadiarzu- evdeyiz bu gün :hulya: :hulya: sizlerden kimsecikler yok lmaz:
evet canım bende ona yoruyorum eşim üzüldü ama ben pek istememiştim yani karışıktı duygularım iyimi kötümü evet haftada 1 evimize gelecekti ama olmadı kısmet birazda bundan sonra daha iyi bi iş çıkar inşallah umutla bekliyoruz kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ooooooooo taze gelin gelmişmi opuyorumnanaktan canım benim özledim ya allah mutluluğunu sona kadar daim etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq: artık sık sık kaçamak yaparsın :kedi: allah kavuştursun ama bundan sonra böyle bide evliyken bak bakalım dahamı kolay yoksa zormu :CüvCüv:selam gacılar neylersınız bakem :) bende evımdeyım işte dugundu balayıydı derken bi haylı kosturmacalı ve zevklı gunler gecırdım :):)
suan burdayım cunku tezacık gelın ben ühüüüü ühüüüüü aşkımı seyıre yolladım (( ayy bana nası koydu kızlar anlatamam ilk ayrılıgımız.. onada zor geldi gozlerımız dolsada ağlamadık yada kendımızı kandırdık desek daha dogru.....
sabah 8de ordudan geldık.. bugun eskısehıre gıdecektım ama hiç b,let yoktu artık yarına gıdecem insallah.. annemlerin yanına 1 haftalıgına kadar yokum..
şimdi çamasır yıkanıo mak. birazcıkta ev işlerım var işte..
gerci suan kaçak baglanıyorum nete.. evımızde henuz net yokta.. net cektgı surece sızlerleyım canlarım
sımdılık cıkıyorum..opuyorum kocamannn.. kendınıze cici bakın..
gecmısı okumadım umarım ıyısınızdır da.. :)
ne yapalım bi süre daha fırsat buldukça gireceğim eşim gittikten sonra hep sizleyim opuyorumnanaktansaol canım benim ama özletiyosun kendine gel sık sık böle ara ara omuyolmaz:
teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur hepimiz için öyle zemuszemus beklemedeyiz hala güzel bi teklif bekliyoruz :lepi:canlarımmm ben geldimmm opuyorumnanaktan nasılsınız,herkes iyi mi ?
hatun_kvn canım mümkün olduğunca hep buralarda olacağız inşallah,kovsanızda gitmem ki kaydirigubbakcemile3 çünkü size öyle çok alıştım ki anlatamam :1hug:
denizkcım hakkınızda hayırlısı olsun canım,böylesi daha iyi olur belki :Saruboceq:
abbacım özlettin kendini opuyorumnanaktan neyseki herşey yolundaymış,fırsat buldukça gir tamam mı tatlım.şimdiden Allah kavuştursun bitanem.Rabbim sağsalim dönmesini nasip etsin inşallah...
hepinizi öpüyorum şekerlerrrrrrrr turkbayragi
benim gibi bir uykusuz daha seni de mi uyku tutmadı bakayım kaydirigubbakcemile3 yazdım ama hatun_kavun msjı göremeden gitti.. kızlar görüşemiyoruz ama sanırım benim yüzümden gecem gündüzüm karıştı bu ara.
denizkcım herşeyde bir hayır vardır tatlım.. senin de pek içine sinmemişti sanki o gemi. çok çalışacak die üzülüyordun. hayırlısı olsun canım.
öpüyorum herkesi.
evet canım bende ona yoruyorum eşim üzüldü ama ben pek istememiştim yani karışıktı duygularım iyimi kötümü evet haftada 1 evimize gelecekti ama olmadı kısmet birazda bundan sonra daha iyi bi iş çıkar inşallah umutla bekliyoruz kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan