- 18 Mart 2009
- 1.242
- 2
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.041
yok ulaşılamıyo bizimkinede ulaşamıyorum telefonu açmıyo merak ettim şimdi bende
yok ya gemiyimi arasam acaba kızarlaarmıki bana?
ben gemiyi de arıyorum ama tlf çalmadan hemen cvp yok diyor. valla benim bir iki kez aramışlığım var. eşinin kaçıncı kaptan canım senin
2.kaptan benimki süvaride arkadaşı bakayım ne dicek:çok üzgünüm:
yaaa gemi telefonunuda aradım çalıyo açmıyo kimse çıldırcammmmmmmmmmmmmmm:hulya:
ayy valla söylediğime pişman oldum şimdi. ben siz moral verirsiniz diye düşündüm de söyledim senin de moralini bozdum. ama bak tekrar söylüyorum daha 24 saat olmamış konuşalı. gemi tlfu bu cep tlfu değilki sürekli başında biri beklemez açmak için yapma lütfen böyle. daha çok moralim bozuldu benim de.. :gitme:
eeee oldu mu şimdi,bende burda size üzülüyorum amaaaaaalmaz:
limandalar demekki cep tlfu çektiğine göre. limanda çok yoğun oluyor onların işleri. o yüzden açamıyorlardır. arar en kısa sürede.geminin cep telefonu var süvaride duruyo sürekli ordan aranabiliyo uydu telefonunu aramıyorum çok pahalı oluyo canım fisfisfis
limandalar demekki cep tlfu çektiğine göre. limanda çok yoğun oluyor onların işleri. o yüzden açamıyorlardır. arar en kısa sürede.
ama ben ne yapayım 5 gündür haber alamıyorum. ve şirket daha 1 hafta haber gelmez beklemesin demiş. :gitme: birimizin morali bozuk olduğunda diğerimiz güçlü duralımki moral verebilelim birbirimize. böyle bir hayat bizimkisi ne yapalım. Allah kocalarımızı korusun hep yanında olsun bize de sabır versin.. dua edin kızlar benim için de. öpüyorum hepinizi