Dengesiz davranan flörtümsü gibi bir şey

Sıcaklık görmemişse neden buluşalım diyor o zaman :)

Rahatsız olmadım aslında fakat etkilenmediğim için onunla el ele tutuşmak istemedim. Temasları üzerimde bir etki oluşturmadı diyebilirim kabaca

O yüzden boşver gitsin. Belirsizlik içinde kalma

Sen de ya tamamen kes ya da adımına karşılık ver. Bir kere de sen yaz mesela gönlün varsa.

Senden hiç bir adım gelmiyor ki. O da kendince sempatik olmaya çalışıyor gibime geldi. Sen istemiyorum diyorsan üç beş mesajına geri dönüş yapma o da sinyali alır artık rahat birakir.
Ama illa istemiyorum demem ya da cevap vermemem gerekmez ki, ona ben mesaj atmıyorum, muhatap olmadıkça muhatap olmuyorum. Bunlar yeterli bence. Ben bir insan gözlemlerimde bana öyle yapıyorsa ben onunla hiçbir şekilde muhatap olmam, benimle muhatap olmak istemediğini anlarım.

Ama buluşmaya gittin, naz yapıyorsun da sanabilir. Tamamen mesajları görmezden gel, bulusmalari da net bir şekilde reddet. Sen her seferinde bakarız, işim olmazsa olur vs diyorsun. Kurs disinda muhattap olma o da herkes kadar.

Amacının sadece cinsellik olduğunu anlamadınız mı? Hatta bunun için bile çaba sarf etmeye gerek görmüyor, olursa olur olmazsa ne yapayım havasında. Amacınız ciddi bir iliişki ise uzak durun yok takılırım bende derseniz illaki yine bir sinema ayarlar

Dışarıda görüşmek istiyor ama zamanla bu ev davetine de döner mi sizce yani? Çocuğun bana yanlış bir hareketi de bulunmadı sinemada bileti mesela en arkadan en köşeden almadı, ortalardan aldı. Yani bilemiyorum cisellik mi ama amacının ciddi olmadığı aşikar gibi.

Haklısınız ama naz ayrı bu ayrı sonuçta.
Sen ne istiyorsun? İlişki olsun mu olmasin mi ? Şimdi ben biriyle ilişki yaşamak ya da sizin zkusagi agziniyla flört etmek istersem bunu belli ederim mesajın devamını getiririm ya da ben de mesaj atarım, buluşalım dediğinde şurası da olur diye fikir beyan ederim, ama ilişki istemiyorsam da bunu çok net belli ederim adam selam vermeye çekinir. Ya siyah ya beyaz grinin anlamı yok BENCE.

Ben hoşlanmadığımı belli ettiğimi düşünüyorum zaten, dediğim gibi muhabbeti de uzatmıyorum sizin dediğiniz gibi ben de yazmıyorum fikir de beyan etmiyorum. Bunlardan anlayabilir yani BENCE.

Ben hoşlanmadığımı belli ettiğimi düşünüyorum zaten, dediğim gibi muhabbeti de uzatmıyorum sizin dediğiniz gibi ben de yazmıyorum fikir de beyan etmiyorum. Bunlardan anlayabilir yani BENCE.
Tamamen de kesmiyorsun. İstemiyorsan neden takıldın bu kadar ? İkidir konu açıyorsun demek ki ilgi bekliyorsun bu kişiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…