Dengesiz davranan flörtümsü gibi bir şey

Herif sosyal medya tatikleri ile yaşıyor gibi. Ve lütfen bedensel sınırınıza girmek için rıza istemeleri gerektiğini bilsinler. Ne münasebet yahu! Sakalımız yok diye mi bizden çekinilmiyor.
Hesabınızı buldu diye de ümitlenmeyin, düz duvara tırmanır bunlar. Siz güzelce kursunuza odaklanın.

Erkekler hormonal güdülerle hareket eden varlıklar olduğu için

Erkekler hormonal güdülerle hareket eden varlıklar olduğu için
Hayır canım, hayır. Normalize etmeye hayır. Elin Avrupa, Nordik vs vs erkeği niye hormonsal hareket etmiyor? Onlar daha az mı erkek? Hayır, çünkü onlara sınırlar öğretildi.
Siz de rıza harici bir tavırda sakince uyarın lütfen. İki günlük adam elleşmeye çalışamaz, belki de amacı buydu diye taktik yapıyor. Sizi hak etmediği kesin.

Ben onu düz duvara tırmanırlar dediğiniz için söyledim aslında daha çok. :) ama maalesef çoğu taktik bu diye sınırlar işlerine gelmiyor hemen ilk buluşmada elleşmeye kalkıyorlar kız da temastan hoşlanır safsatasıyla. Ben şahsen iletişiminden, karakterinden hoşlandığım kişinin zaman geçirdikçe konuştuğum kişinin temasından hoşlanırım. Bir de arada doğaçlama gelişen temaslar vardır karşılıklı. O zaman tadından yenmez işte.

Onların düşünce tarzı onların problemi, siz öne kendinizi koyun.
Sanki sıkıldığınız için bir flört vs odaklanmış gibisiniz ama unutmayın elinizi sallasanız erkek çarpar bu ülkede, bu dengesiz kişi tek değil ya.
İnsan bazen diğer hanımlarla da paylaşmak, fikir almak istiyor, biraz da eğlendiriyor aspiratör ışığı sohbetler bizi. Normal hisler bunlar. Fakat bu oğlandan hayır yok, sizden çekinmeyen kişiden olmaz, size taktik uygulayan kişiden olmaz. Tavırları da gelişmemiş gibi. Ne münasebet ilk kez buluştuğu kurs arkadaşına sinemada yaklaşmaya çalışmak. Yazarsa kabahat zaten, takmayın onu.

bu sefer hafta sonu buluşalım dedi plan yapma demeden ben de müsaitlik durumuma bağlı dedim

Hep o bıkmadan usanmadan, benim umursamaz hal tavır ve hareketlerime aldanmadan yazıyor

Yine buluşmak istedi sanki her an onun için müsait olabilirmişim gibi yine plan yapma dedi ben de müsait olmadığımı söyledim

İyi de siz soğuk davranıyorsunuz ? Napmasını bekliyorsunuz daha.

herkes sizin sessizliğinizden bir çıkarım yapmak zorunda mı? dengesiz davranan sizsiniz. buluşmuşsunuz, temasa ses çıkarmamışsınız, karşılaşınca arada konuşmuşsunuz. adamın flörtleşmek istediği gayet açık. istemiyorsanız konuşmak istemiyorum demelisiniz. adama niye dengesiz diyorsunuz? gayet tutarlı davranıyor.
sessiz sinema oynar gibi davranıyorsunuz. sizle buluşmak isteyen, elinizi tutan biri var ama sizden ne bir adım geliyor ne reddediyorsunuz. yazdığı şeyler emreder gibi geliyorsa bunu da belirtebilirsiniz. hiç flört etmediniz mi daha önce? sizin ne tarzdan hoşlandığınızı ne bilsin? bazı kadınlar plan yapılırken kendisine sorulmasını sevmiyor, erkeğin daha atik davranmasından hoşlanıyor. çocuk da lafın gelişi "pazar günü plan yapma" diyerek bunu belirtiyor. şu sıralar biraz yoğunum, günü birlikte belirleyelim demek yerine kafada kurup duruyorsunuz.

Sorabilir değil mi ne yapmak istediğimi, sormak gayet basit bir şey.O benim hiçbir şeyim değil ki bana plan yapma diyemez hemen başta müsait misin o gün diye sorulur sen ne yapmak istersin denilir. Benim karşıma çıkan insanlar bana hep bu şekilde yaklaştılar. Sonuçta buluşma iki kişi arasında olan bir şey, tek başına buluşmucak
O kadar ellemeye karşılık telefon numarasından da yazabilir sonuçta, iletişim yeri sadece sosyal medya değil. Ki muhatap olmamamdan kendisine hiçbir yönelik adım atmamamdan bu gayet anlaşılabilir. Ben onun yerinde olsaydım hiç muhatap olmazdım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…