- 12 Mart 2010
- 416
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.581
canım değiştirmesi kolay ben yaparım sen yerine yerleştirirsin aynısını beğendikten sonra
Üstüne diyet çizelgesi uzmanı tanımıyorum. alkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım değiştirmesi kolay ben yaparım sen yerine yerleştirirsin aynısını beğendikten sonra
Ooohh ohhhh kızlaaaaar ne güzel kilo vermişsiniz TeBRİKLER.çok güzel gidiyoruz geçen hafta hepimiz dökülmüştük deee :kedi:siz toparlanmışsınız ama ben toparlandığımı sanıyodum yine hayal kırıklığı yaaa ben çok az vermişim sporumu hiç ihmal etmiyorum.sadece 2oo gr vermişim ben de hergün tartılmasam raharsız oluyorum fafta içinde 60 700 düm nasıl sevindim ama cuma ne olduysa 61 700 çıktım ama yarın birgün reglim ben ondandır diyorum ama bakıcaz artık.-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78..............................76...........................68 ......2 kilo vermiş
zambak3......................86.3.........................80.......................................................70 ..... yok
patiska.........................85............................82.8.....................................................70........yok
hatic22.........................65.8.........................61.1.....................................................57........
bonib10.........................81............................81........................................................64...
bendisay.......................69............................64.5.........................63.2.......................58.....1kilo 300 gr vermiş
eyllull..........................51.6........................50.5........................................................48......
cgdm85........................77............................73.5......................72.7............................60........800 gr vermiş
inci0781........................67...........................65.9.......................................................60...
brownsugar...................68.8........................68.8.........................68.2........................52........600 gr vermiş
oyelken.........................79.9.......................79.7.........................77.4..........................60.......2.300 gr vermiş
Ooohh ohhhh kızlaaaaar ne güzel kilo vermişsiniz TeBRıKLER.çok güzel gidiyoruz geçen hafta hepimiz dökülmüştük deee :kedi:siz toparlanmışsınız ama ben toparlandığımı sanıyodum yine hayal kırıklığı yaaa ben çok az vermişim sporumu hiç ihmal etmiyorum.sadece 2oo gr vermişim ben de hergün tartılmasam raharsız oluyorum fafta içinde 60 700 düm nasıl sevindim ama cuma ne olduysa 61 700 çıktım ama yarın birgün reglim ben ondandır diyorum ama bakıcaz artık.
canım olsun üzülme sen iyi bir hafta geçirdiğini düşünüyosan bence sorun yok
zaten kaçamak yapan ben iyi yapamadım bu hafta der öyle değilse arada duraklama olması bence normal
ben şimdi kilona ne yazayım geçen hafta kilo almış olarak yazmamıştım seni
bu kilolarda çok dengesiz oluyo hiç vermedim sanıyorsun bi bakıyorsun vermişsin
gerçekten verdiğini sanıyorsun tartıya bir çıkıyorsun ya hiç vermemişsin yada gram olarak almışsın bile
daha çoook çoook nice kg vermelere inş.hep birlite olumunekankayizsmile
Günaydın arkadaşlar,
Haticecim sitemlerin işe yaradığına sevindimyerimseniben:. Bu moralle sonuna kadar emin adımlarla gidersin inşallah. Kutluyorum.alkisalkisalkis
Zambakcım senin iraden güçlü. Almaman da başarı.hihoyyyt İlaçların bitince telafi edersin mutlaka.a.s
Bu hafta işlerin iyi gideceği belli idi yazdıklarınızdankaydirigubbakcemile5. Herkes çok güzel kilo vermiş. Bütün arkadaşları tebrik ediyorum.a.s.
inci tebrik ederim seni çok güzel kilo veriyosun 2 haftadır