Deneyip Hic hamile kalamayanlar

Rabbim cok aratmadan isteyen herkese nasip etsin insallah. Hormon tahlilini reglin 2. Yada 3. Günü yaptırmak gerekiyor bilgin olsun.
Regl iken folikul sayimi da yapılabilir buda önemli bir detay.

Dinleyince oluyormu bilmiyorum ama olmadi 41 kisiye soyle okut
Anladim bnde sey duydum esinle 2 rekat namaz kilip 3 4 tane sure okuyosun ayet-el kürsi dagil sonra meryem otunu aliosun 3 kere meryem suresini okuyosun bi parcasini ustune ince bi bezle sariyosun sarip sag gogusune takiyosun kalan buyuk kismini suya atiyosun bi gece bekliyo 3 gun esinle sabah ac karnina iciyosun aksam icecegini iliskiden 45 50 dk önce iciyomussun iliski esnasinda o uzerindeki parcayi sag elinde tutuyomussun banyo disinda hep uzerinde kaliyomus ve 41 kere meryem suresi okuyomussun adet olunca veya hamile oldugunda cikartman gerekiyomus bebegi dusuruyomus ve o kadar cok kisi bununla hamile kalmiski cok arastirdim kaynanam annem tutturdu oyuzden onuda denicem zaten artik onlarin istedigini yapmaya karar verdim yazik onlarda cok istiyo destekcim iide kotumde yanimdalar ne zarari olurki denicem

Rabbim cok aratmadan isteyen herkese nasip etsin insallah. Hormon tahlilini reglin 2. Yada 3. Günü yaptırmak gerekiyor bilgin olsun.
Regl iken folikul sayimi da yapılabilir buda önemli bir detay.
Ts ederim aminnn umarim 2 ay beklemem bu sefer kesin yaptircam allah razi olsun hic bilmiom hormon seylerini.s

Bence işin çok stress boyutuna girmesine sebep olmuşsunuz. Daha sakin daha akışta mı olsanız acaba.. Benim 5 farklı yerde 5 doktordan çocuk sahibi olmanız çok zor dedikleri hep bir ağız birliğinde konuştukları bunaldığım bi dönemde aman nasılsa olmuyor deyip stresi azaltıp Rabbim nasip ederse ana baba oluruz napalım dediğim bir dönemde hemen hamile kalmam. Kızım şuan 2 yaşında. O yüzden Mevlam neyler neylerse güzel eyler bacım canını sıkma bu kadar. Biraz kafa dağıt odak noktanı değiştir. İnşallah kalbine göre olur.

Ayy ay ne hikayeler duydugum sizin gibi canli sahitligi oldum bu ay bi adim attim iste umarim ilerlerim umursamamazlikda neler deniyorum kafami dagitmak icin hic bilmedigim orguler kitaplar filmler surekli temizlik halimi bi gorsen sirf isle ugrasirsam unuturum die ama arada gelio bole iste .s

Magnifiaque canlar yapmayın şöyle şeyler bunlar insanı yıpratıyo daha da strese sokuyo. Yani hiç bir şey yapmasanız bu yaptıklarınızdan daha faydalı olursunuz rahminize yumurtalarınıza. Doğru vakitte gelecek nasip. Varsa tedavilik bir şey hormonlarda vs. Doktoru dinleyin sadece.

Haklisinda iste ne bilim zarari yok die deniyom iste bni ovu testi ve su c life mahfetto biliosun su an adet olayim duzenli istiorum nasil olcak huc bilmiorum .s

Aslinda cok haklisin ama umut dunyasi birsey vesile olur diye insan dayanamiyor herseyi denemek istiyor ilaclarimin yani sira

Haklisinda iste ne bilim zarari yok die deniyom iste bni ovu testi ve su c life mahfetto biliosun su an adet olayim duzenli istiorum nasil olcak huc bilmiorum .s
Her şeyi tamamen bırak. Ciddi söylüyorum. Hatta uzanma bile git banyonu yap. Başka türlü yenemeyeceksin stresini.

Aslinda cok haklisin ama umut dunyasi birsey vesile olur diye insan dayanamiyor herseyi denemek istiyor ilaclarimin yani sira
Elbette öyle çok bilindik kürler filan denenebilir hormonlarda sorun yoksa. Ama hormonlarda sorun yok diye de bir sürü şeyi de aynı anda yapmak sakıncalı çünkü stres yapıyor.

Elbette öyle çok bilindik kürler filan denenebilir hormonlarda sorun yoksa. Ama hormonlarda sorun yok diye de bir sürü şeyi de aynı anda yapmak sakıncalı çünkü stres yapıyor.
Sana cok hak veriyorum hormonlarda da sikinti var ama kafamdan atsam zaten bisey denemesem kesin olur biliyorum ama duramiyorum denemeden Bazen yaziyorlar ya sundan hamile kaldim felan Hemen denesem hamile kalcak gibi hissediyorum

Sana cok hak veriyorum hormonlarda da sikinti var ama kafamdan atsam zaten bisey denemesem kesin olur biliyorum ama duramiyorum denemeden
Hepimiz aynıyız. Ben becerebildiğimden demiyorum zaten. Birbirimizi dürtmemiz lazım diye diyorum.

Ben ilk defa kendimi Bu kadar boşlukta hissettim işin kötü tarafı eşimi de umutlandirdim belki bu yüzden o kadar çok ağladım ben bu ay hsg çekilmiştim yazılanları okuyunca insanların çoğu gebe kalmış bu işlemden sonra regla 3 4 gun varken beta 7.13 cıkti ilk defa bu sayıyı gördüm ama o kadar çok umutlandım ki icim kıpır kıpırdı regl 1 gün gecikti ertesi gün test yaptım 5 e düşmüştü sonrası kırmızılar gördüm. Çevremdeki beraber dugun yaptığım ark akrabalarim hemen hemen hepsi hamile veya doğum yaptı eşim taraftan konuşmalar olmuş acaba bi sıkıntısı mı var hamile kalamıyor vs vs diye bana soranlara ise düşünmüyorum dedim gebelik erken hayatımı yasayacam daha vaktim bol diye konuyu kapatırdım. Şimdi sizin de daha 3 sene olmuş siz çok erken ümitsizliğe kapılmışsınız kuzenim tam 15 sene sonra ikizleri oldu düşünsenize dile kolay bizimki ne ki . Üzülmeyin kendinizi o kadar çok yıpratmışsınız ki akışına bırakmak gerekmiş bunu ilk defa anladım zamanı var demek ki rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak inşallah en kısa zamanda nasip eder

Hergun bir avuc findik, ceviz ve kuru incir yiyin ve kafanizdan cocuk fikrini çıkarın rahat olun akışına bırakın streste engelliyor

Bnde ögle diorum zamani var millet senelerce bekliyo ama biseyler tetikliyo cocuk odasi bombos bn ona o bana bakiyo .s uzuldum size bnce ara verin biraz vucudunuz dinlensin.
Hiç bekleme tüp bebek yaptır canım kendini boşa yıpratma ben öyle yapıcam artık sıkıldım bi arkadaşım gözümün içine baka baka 2 yi de yaparım 3. Yü 4.yü 5. Yi de hatta 6. Yı bile yaparım dedi 2. Bebeğine hamileyken bebeğinin 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldu kimsenin canını yakmam ak lazım bende dahil agzımızdab çıkan her kelimeye dikkat etmeli ben çok üzüldüm şahsen

Artik aglamamaya calisiyorum hatta tartismalarda bile sessiz kalmaya calisiyorum kendime cewreme zarar vermiyorrum yanlis anlasilmasin sadece cok agladigim zaman istiğfar ediyorum elim ayagim uyusuyo nefesim kesiliyo bayiliyorum .s
İnşAllah bir daha o duruma gelecek kadar düşünüp üzülmezsin canım

Her şeyi tamamen bırak. Ciddi söylüyorum. Hatta uzanma bile git banyonu yap. Başka türlü yenemeyeceksin stresini. ☹
Ts ederim kalbin cok guzl eskisi gibi degilim iki ayda bir cok agir bi kere krizim oluyo malum zamanda duygularin tavan oldugu zaman bi daha olmayacak tutuyorum kndimi bnden sonra evli olan ve bebeginin resimlerini atanlari gorunce yutkunuyorum susuyorum artik bnden öneri aliolardi ne komik hayat bzen hic adil olmuyo dune kadar bnm durumumda olanlar simdi bna annelik cok degisikmis yasayinca anlicaksin dio ve bn gulup geciyorum sakin olmak icin. Kndimi yiprattigim yetmiomus gibi hersey sabrimi yokluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…