Deneyip Hic hamile kalamayanlar

Hacamat düşündünuz mü hiç ya da yaptırdınız mı birde bunu deneyin ...Birde dua esin devamlı üzülme gelirse iyi geliyor...

Hacamat düşündünuz mü hiç ya da yaptırdınız mı birde bunu deneyin ...Birde dua esin devamlı üzülme gelirse iyi geliyor...
Hic dusunmedim dusunmemde ilk dava duydum gebelik icin hacamati o bayi sıkıntılı bisi .s insallah rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlat nasip etsin

Canım senin gebeliğin olumsuz mu sonuçlandı çok üzüldüm yanlış mı anladım yoksa

Bn bilmiom sadece bunlar var baska yok zaten anlamiorum da degerleri .s
LH en önemli testmiş onu anladım. Benim de 3.5 yıldır olmuyor hiç bir sorun yok diyorlardı bu sefer gittiğim doktor lh testi de yaptı ne göreyim yumurta tembelliği varmış meğer. 2 olumsuz aşılamam var. özelde doktorlar bile yapmadı bu testi bana

psikoloji cok onemli 1 Kere dusuk yaptim o beni cok uzdu bidaha yapmak istedim nerdeyse herseyi denedim ovulasyon testleri yok bilmemne pekmezi bilmem ne kuru bilmemneden sonra yok kalkma ayagini dik yarim saat bekle.. birsuru dualar Esimle beraber okuyoduk namazimizi orucumuzun hep o duayla bitirip aciyoduk .. doktorada gittim hicbisey cikmadi ama dusukten tam 13 ay sonra gebe oldugumu ogrendim tam umudum gercekten bitmisdi ama gercekten 1.ay icinde hic aklima gelmedi hic onun icin aglamadim hic baskasinin cocuguna bakip niye allahim demedim. .. ama oldu inanamadim allahim bisey yoksa beni umutlandirma neolur.diye hep dua ettim allahim sukurki Bosuna umutlandirmamis beni 15 gun geciktim oyle kan verdim hic umudum yoktu o yuzden gercekten psikoloji cok cok onemli gerekirse bi psikologla gorus derim ben inan ise yarayabilir . ben sunu okumustum biz surekli gebeligi dusundugumuz icin beyin kendini gebe saniyomus o yuzden inan ben.her.ay gebelik belirtileri yasadim mide bulantisi gogus hassasiyeti atinti kasikta batma ya aklina ne geliyosa . beyin kendini gebe sandigi icin hamile kalamiyomussun ben bunun dogru olduguna Kendim yasadigim icin inanirim yani .inan ne yasadigini cok iyi anliyorum baskalarin bebeklerini gormek Anne olamayan kadinlarin pes pese dogurmasi surekli hamilemisin demeleri en Cokta insan Esine uzuluyo ona bi cocuk veremiyorum diyosun kendini sucluyosun . ben.hep allahim ben cokmu kotu bi Anne olucam o yuzdenmi bana evlet vermiyosun diyodum .cok zor cok allahim kurban oldugum rabbim isteyen yurekten yanan herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin

Allah alla firsat bulursam gidicemde virus yine cogalio insan tedirgin oluyo gitmeye zaten doktorlar acil bisey yoksa gelmeyin dio bilmiorum ya saldim artik belki kismetimde yok belki bnm yuzumden olmuo stresden .s

Amin ts ederim saldim bu ay ilk kez adetim normal dongusunde geldi belki bitki cayininda etkisi var inan aklima takmadim nasip iste en azindan adetim duzene biniyo öyle dusunuyorum biseyler koptu dualarimda hala var icim tabiki gidio istemek farkli takmak farkliymis yeni yeni anliyorum artik aglamiorum nasip diyorum cok hayal kurmuyorum ne biliyim vucudumu dinlemiyorum gercekten biraktigima inaniyorum korunmuyorum ama hayirlisi diorum umarim bir gun isteyen herkez ve bn hayirli saglikli evlatlarimiz olur hayirli zamanda , sen ve senin gibi annelerinde rabbim hayirli saglikli uzun ömur nasip eder yawrulariniza sizlere .

Bence hacamat sülük tedavisini mutlaka denemelisiniz

bende senin gibiydm.2yılda denemediğim kalmadı klomenler,çatlatma ognelerı,ovulasyon testlerı hepsi hüsran.Dün evlenenlerin,düşünmeyenlerin yumurtlama günğ bilmeyenler gebe kaldı doğurdu bile ben de hiç gebe kalamadım üstelık 2aşılamada denedim ve bizde de hiç sorun yok ölürmüsün öldürürmüsün??çok krizlerm oldu hayattan soğudum allahım al canımı diyen isyanlarım oldu kendime acıldım üzüldüm aman kıskanmayayım ya da kıskandığımı düşünmesinler diye yalancı neşelerim oldu..ama ben şimdi tüp bebek tedavisine başladım hem de corona dönemı olmasına ragmen..bekletmek yıpratıyordu aşağı çekiyordu çok şükür sağlıklı kalıtelı embrıyolarım var transfer beklıyorum.Boşuna üzülmüşüm ya kendımı yıpratmısım sımdı o saglıklı embrıyocuklarıma guvenıyorumınan okadar hayata bakış açım degıstıki..eger olmuyor ve uzuluyorsan beklemenın alemı yok tup bebek yap gec kendını yıpratmaya degmez emın ol

biliosun cok gecikmisti iki kere gittim en sonuncu bu iste 7 ay
TSH 2.5altında olmalı gebelik için. Hamile kalsanız bile sızı sıkıntıya sokar, çünkü gebelikte de tsh cok yükselir, bende tıroıd ilacı kullanıyorum 2.5altına indi tekrar gdp olcturmedım, dahiliye ye ackarnınıza gidin kan sonuclarınıza baksınlar kadın doğumda 3-5hormon degerıne aldanmayın. Dahılıyeden hamile kalamadıgınızı söyleyin degerleriniz kontrol edilsin

Amin canim benim .. insallah allahim sanada hayirli saglikli bir evlet nasip etsin yarabbim

Oda maddiyata bakiyo cnm hemde 3 yil sarti var az kaldi dolmasina bilmiorum biraz birakmak istiorum herseyi cok istiorum ama kndimi iice yipratmak istemiorum insallah guzel hberlerini aliriz mutlaka yaz rabbim tez vakitte hayitli saglikli evlat nasip eder herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…