Ama herkezde farkli oluyoki bu solediklerimin bi tanesini bile yapan hamile kalan cok kisi var zaten arastirip yaptim mesela yakı yaptim gecen ay ayni zamanda bi arkadasda yapti o hamile kaldi o ay bnde tık yok kisiden kisiye degisio umudunu kirma dene ne kaybetceksinkiYaaa aslan pencesini suan kaynatip iccektim ise yaramamasi umudumu kirdi
3 yil dolmasi gerekio onada az kaldi su vurus bitsin esim son bi asilama istiyo ici rahatlasim bnde ufakdan birikim yaparim insallah olur ya . Asilama gereksiz biliorum ama bakalimAnladım canım o zaman birikim yapıp başlayabilirsin bi yerden, inan o bile iyi geliyo insana ona umut bağlamak bile tutunduruyo hayata sanki, bizde krediyle yapmıştık, sizin şartlar devlete uyuyosa ordan da yaptırabilirsiniz
Anladim tmm gidince solerim eski kanlarida gosterimmi gerci o ay olduysa kist eskisi sacma olur .Lh , fsh ve amh eksik burda onlara da bakılmalı bence kesinlikle.
Bence ona vereceğiniz parayı buna ayırın gerçekten onun normal ilişkiden farkı yok ki zaten iki kere denemişsiniz, Allah tez zamanda nasip etsin inşallah3 yil dolmasi gerekio onada az kaldi su vurus bitsin esim son bi asilama istiyo ici rahatlasim bnde ufakdan birikim yaparim insallah olur ya . Asilama gereksiz biliorum ama bakalim
Sogan suyu yaptim 3 ay adet olamadim simdi aslan pencesi yaptim ilk ay adet olamadim bir ay sonra adet oldum bundan umudum coktu ama benim problemim var ayni zamanda senin birseyin yokmus bir umid insallah olurAma herkezde farkli oluyoki bu solediklerimin bi tanesini bile yapan hamile kalan cok kisi var zaten arastirip yaptim mesela yakı yaptim gecen ay ayni zamanda bi arkadasda yapti o hamile kaldi o ay bnde tık yok kisiden kisiye degisio umudunu kirma dene ne kaybetceksinki
Bana doktr asilamanin dogal yolla hamilelikle yuzdesinin hemn hemn ayni oldgnu soylmsti. Direkt tup icin birikim mi yapsanz ki acaba? Isinize karsmak istemem tabi ama..okuduklarm ve duyduklarm da genlde bu yonde..3 yil dolmasi gerekio onada az kaldi su vurus bitsin esim son bi asilama istiyo ici rahatlasim bnde ufakdan birikim yaparim insallah olur ya . Asilama gereksiz biliorum ama bakalim
Bilmiorum tup bebegin maliyeti yuksek die esim biraz tedirgin oluyo iste asilamada su an askida rabbim tedawi olmadan dogal yolla nasip eder insallah daha cok zamanim var tedawi icin .s ts ederim cnm rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin hayirli kolay dogumun olur insallah.Bence ona vereceğiniz parayı buna ayırın gerçekten onun normal ilişkiden farkı yok ki zaten iki kere denemişsiniz, Allah tez zamanda nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim amin, dediğiniz gibi inşallah gerek kalmaz tedavilere süpriz olur yumurtanızBilmiorum tup bebegin maliyeti yuksek die esim biraz tedirgin oluyo iste asilamada su an askida rabbim tedawi olmadan dogal yolla nasip eder insallah daha cok zamanim var tedawi icin .s ts ederim cnm rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin hayirli kolay dogumun olur insallah.
Insallah olur kuzum inan her gece tum isteyenlere hayirli saglikli evlat nasip et die dua ediorum. Dayanabilirmisin cok yakiyo ve kasiniyo du atayim o kizin yazisini buluyum o guzel anlatti.Sogan suyu yaptim 3 ay adet olamadim simdi aslan pencesi yaptim ilk ay adet olamadim bir ay sonra adet oldum bundan umudum coktu ama benim problemim var ayni zamanda senin birseyin yokmus bir umid insallah olur ♥Peki yaki nasil kullaniyor ogrenebilirmiyim
Biliorum bosa aci cekioruz asilama die olmadi bi sene birikim yaparim zaten olmazsa esimde kabullenip isticek tup bebek umarim gerek kalmazBana doktr asilamanin dogal yolla hamilelikle yuzdesinin hemn hemn ayni oldgnu soylmsti. Direkt tup icin birikim mi yapsanz ki acaba? Isinize karsmak istemem tabi ama..okuduklarm ve duyduklarm da genlde bu yonde..
Ah insallah hepimizin olur Inan sende sikma canini olacak insallah Allah’tan umut kesilmezInsallah olur kuzum inan her gece tum isteyenlere hayirli saglikli evlat nasip et die dua ediorum. Dayanabilirmisin cok yakiyo ve kasiniyo du atayim o kizin yazisini buluyum o guzel anlatti.
Amin insallahÇok teşekkür ederim amin, dediğiniz gibi inşallah gerek kalmaz tedavilere süpriz olur yumurtanız
Attim bnde öle yaptim o arkadasda gerci onun 2 cocugu vardi ama o bilio isi sonucda uzulerek diorum kimyasal vs gebelikleride olmus .s nys insallah sifa olur bnm son bel baglama , cakşir koku suyu ve meryem otu elma bolme die bisey kaldi sanirim denemedigim baska bisey yok ovu testinide denedim .sAh insallah hepimizin olur Inan sende sikma canini olacak insallah Allah’tan umut kesilmez
Tek cocuk olsun da dayanirim
Attim bnde öle yaptim o arkadasda gerci onun 2 cocugu vardi ama o bilio isi sonucda uzulerek diorum kimyasal vs gebelikleride olmus .s nys insallah sifa olur bnm son bel baglama , cakşir koku suyu ve meryem otu elma bolme die bisey kaldi sanirim denemedigim baska bisey yok ovu testinide denedim .s
Dinleyince oluyormu bilmiyorum ama olmadi 41 kisiye soyle okutMeryem ana suresini internetten dinleyince oluyomu arapca bilmiyorum ve orda hocalar cok guzel okuyo ?
Ewt tahlilleri yenilicem adet olunca , rahim filmi temiz cikti esimin hormon ve sperim degeride cok iyimis , asilamayi biliyorum iliskiden farki yok ama maddi durum ve esimin duz mantigi yuzunden iki kere yaptirdim ucuncuyude sirf onun icin tmm dedim zaten dedigim gibi askida ki asilama bnde cok agir ve agrili gecio korkuyirum acayip canim yani 7 8 gun nasip iste ts ederimBaktigim kadarıyla hormon tahlilleriniz eksik?
Esiniz muayene olduysa , hsg de çektirin. Yasiniz müsaitse bekleyebilirsiniz. Multivitamin ile destekleyebilirsiniz.
Amh ve fsh mutlaka baktirin. Cogu dr bunu atlıyor.
Asilamanin cinsel ilişkiden farkının olmadığını söylüyor doktorlar. Olmazsa tüp bebek yaptirirsiniz bu kadar üzülmeyin. Benimde bebeğim yok.
Amac belini sicak tutcan vucudunu fln dus dan sonra yakı yapinca hep dursun carsaf tamamen yakiyla isin bitince cikart carsafi bn 3 4 tane yaki yaptim bide ne komik kasiniyo cok fenaAllah’im sok oldum ne kadar cok yapilacak sey varmis carsafi cikariyoruz demi sonra
Deniycem insallahAmac belini sicak tutcan vucudunu fln dus dan sonra yakı yapinca hep dursun carsaf tamamen yakiyla isin bitince cikart carsafi bn 3 4 tane yaki yaptim bide ne komik kasiniyo cok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?