deneyimlerinizi paylasirmisiniz?lutfenn...

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
Bugun bebegim 6.ayina girdi veee bende tamda bugun regli oldum acaba artik,kilo verirmiyim 72 kiloyla doguma girmistim sezeryan ile dogum yaptim suanki kilom 67 bnm gibi 6 ay sonra regli olupta kilo veren varmi???ayrica hala emziriyorum.

cnm ben 4. ayda oldum ama kilo verdiğim fn yok hatta alıyorum diye diyete başladm

bende doğum yapalı 3.5 ay oldu normal doğum yaptım 3.ayda regl oldum sadece emziriyorum oturduğumuz apt asansor yok son katta otryrum hergun bakkala bıle bebekle ın cık yapıyorum o kadar merdıvenı 60la doguma gırdım cıkınca 54tum dun tartıldım hassas tartıda 55 çıktı bi değişiklik yok şuan yani

66 kg suan diet falan yok inslh bu gobek erir

ben şuan çok kilolu durmuyorum aslında ama biraz göbeğim var gibi görünüyo biraz şiş kaldı yanı o göbek nasıl düzleşcek bende onu bilmiyorum ben zayıflasam bile göbek öyle şiş durursa kilolu görünürüm

ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum şimdi 55im o halime alışınca herkez kilon kaldı şiş duruyosun vb diyo hayliyle insan eski haline dönmek istiyo daa nasıl olcak bilmiyorm

Bende doğum yapalı 1.5 ay oldu ne zaman adet görürüm vede hala arada damlà damla kanamam oluyor

değişiyo bnm 40gun boyunca kanamam devam ettı ara ara bır ay snra regl oldm kaynvalıdem ben8.ayda oldm demstı degsıyo snrm bıde emzırenlerde gecıkeblr dıyolar bnde sdce emzryrm ama hmen gldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…