- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adeti gecikmiş birinin ovulasyon testi pozitif çıkıyorsa gebelik olma ihtimali yüksektir bende de pozitif çıkmıştıKızlar adeti gecikmis birinin ovulasyon testi nasıl cıkar deneyen varmı yani pozıtıf mı ckıyor hep yada negatif mi benm hep pozıtıf ckıyorr da merak ettim yapan varmı hamile olmayıp yapanların nasıl cıkıyor acaba
Dimi ayy insallah ya 8 gundur yapıyorum hepsi pozıtıfff kontrol cızgısınden bi tık koyu cıkıyor hatta 11 gun gecikmem var suanAdeti gecikmiş birinin ovulasyon testi pozitif çıkıyorsa gebelik olma ihtimali yüksektir bende de pozitif çıkmıştı
Dimi ayy insallah ya 8 gundur yapıyorum hepsi pozıtıfff kontrol cızgısınden bi tık koyu cıkıyor hatta 11 gun gecikmem var suanEki Görüntüle 3114083
Ay insallah cnm yaaaGebelik olabilir.
Bence hemen kan vermelisin bende aynı markayı kullanıyorum innovitaDimi ayy insallah ya 8 gundur yapıyorum hepsi pozıtıfff kontrol cızgısınden bi tık koyu cıkıyor hatta 11 gun gecikmem var suanEki Görüntüle 3114083
Canim bence de hamilesin bı gebelik yap beni etiketle merak ettimDimi ayy insallah ya 8 gundur yapıyorum hepsi pozıtıfff kontrol cızgısınden bi tık koyu cıkıyor hatta 11 gun gecikmem var suanEki Görüntüle 3114083
Yani sence hamilelik miBence hemen kan vermelisin bende aynı markayı kullanıyorum innovita
Tamam cnmm yapınca etıketlerimCani
Canim bence de hamilesin bı gebelik yap beni etiketle merak ettim
Bence evet hamilelik hayırlı olsunYani sence hamilelik mi
Yaaa insalah balımmm cokkk tesekkr ederimmmmmBence evet hamilelik hayırlı olsun
Kan testi yap da hayırlı haberlerini ver bize inşallahYaaa insalah balımmm cokkk tesekkr ederimmmmm
Tamam cnm insallaj guzel haberlerle gelriimmmKan testi yap da hayırlı haberlerini ver bize inşallah