- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Ne yapmış?O ayrı bir bebek zaten, yine okulu birbirine katmış fenafillahım benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapmış?O ayrı bir bebek zaten, yine okulu birbirine katmış fenafillahım benim.
Ne zaman akıllanacak bu kızO ayrı bir bebek zaten, yine okulu birbirine katmış fenafillahım benim.
Çok tatlı ama yaNe zaman akıllanacak bu kız
Ben verdim çok şükürtolin sen zaten benim gönlümün birincisinin. Yeni gelmediğin için o etikete seni dahil etmedim. Sana oy vermeyenler tek tek banlanırlar inş
Bende verdim ondan rahat rahat yazdım.sjsjsjdjdBen verdim çok şükür
Çok şükür bu sefer bandan kurtuldum.tolin sen zaten benim gönlümün birincisinin. Yeni gelmediğin için o etikete seni dahil etmedim. Sana oy vermeyenler tek tek banlanırlar inş
Çekirge bir şıçrar iki sıçrarÇok şükür bu sefer bandan kurtuldum.
Bende verdimBen verdim çok şükür
Ayyy hoşbuldukk
Evet zebra kenti çok teşekkür ederimyosunlukek senin tarifin zebra kekti değil mi? Valla ilk yarismaya göre ben oy sayısını beğendim,gayet iyi bir oy. Daha yarın akşama kadar yükselebilirde.
Iyi ki de katıldın vve devamı gelir inşallahYarışmaya ilk kez katıldığım için destek oyu veren deneyimli hanımlar ( )başta olmak üzere herkese teşekkür ederim.
Değişik ve güzel bir deneyimdi. Hep görüp sadece oy verip geçtiğim , boşver deyip cesaret edemediğim bir şeydi katılmak.
Karar vermem şöyle oldu; geçen ay terapiye başladım ve psikoloğum dedi ki konfor alanından çık, değişik şeyler dene. O akşam da tesadüfen yeni kategori açıldığını görünce hemen Nevreste Hanım'a yazdım ve sonrasında kek kalıbı sipariş ettim ki vazgeçmeyeyim haha:)
Sonrasında english homeları madam cocoları defalarca tavaf ettim ki uygun örtü bulayım, sunum tahtası alayım, o tabak mı olsun bu tabak mı :) Yapı olarak her şeyi eğlenceden çok görev gibi gördüğümden biraz stresli olsa da çok eğlendim.
Okuyanlara ve destek olanlara teşekkürler ❤
tamam ablaEvet ama aramızda kalsın lütfen