Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Jou Jou yalnız sen yazdığında tam açtığım şarkıya bak 🤣
IMG_6736.png

Çevremde bunlardan cok var ve ben hâlâ yapamadım ama olsun yaparım :KK70::KK70::mad:heyecanim olmasa olacak sanki:KK70::KK70:
Umursamadan girince heyecanlanmadığım için daha rahat geçiyor sınav. Umursayınca 3 kere soruyu cevapladığım oluyordu. En dandik mat sorusunu bile 🙄 olmadı bir papatya çayı patlatılır. Bir kere denedim. Bu sefer de çay ağzımı kurutmuştu. Heyecandan değil de ağız kuruluğundan yutlunmuştum 🤣🤣🤣

Umursamadan girince heyecanlanmadığım için daha rahat geçiyor sınav. Umursayınca 3 kere soruyu cevapladığım oluyordu. En dandik mat sorusunu bile 🙄 olmadı bir papatya çayı patlatılır. Bir kere denedim. Bu sefer de çay ağzımı kurutmuştu. Heyecandan değil de ağız kuruluğundan yutlunmuştum 🤣🤣🤣
Canim ben üç antidepresan içip sınava giriyorum 🤣

Yarışmaya ilk kez katıldığım için destek oyu veren deneyimli hanımlar ( :KK48: )başta olmak üzere herkese teşekkür ederim.🍀

Değişik ve güzel bir deneyimdi. Hep görüp sadece oy verip geçtiğim , boşver deyip cesaret edemediğim bir şeydi katılmak.

Karar vermem şöyle oldu; geçen ay terapiye başladım ve psikoloğum dedi ki konfor alanından çık, değişik şeyler dene. O akşam da tesadüfen yeni kategori açıldığını görünce hemen Nevreste Hanım'a yazdım ve sonrasında kek kalıbı sipariş ettim ki vazgeçmeyeyim haha:)

Sonrasında english homeları madam cocoları defalarca tavaf ettim ki uygun örtü bulayım, sunum tahtası alayım, o tabak mı olsun bu tabak mı :) Yapı olarak her şeyi eğlenceden çok görev gibi gördüğümden biraz stresli olsa da çok eğlendim.

Okuyanlara ve destek olanlara teşekkürler 🥰🍀

Yarışmaya ilk kez katıldığım için destek oyu veren deneyimli hanımlar ( :KK48: )başta olmak üzere herkese teşekkür ederim.🍀

Değişik ve güzel bir deneyimdi. Hep görüp sadece oy verip geçtiğim , boşver deyip cesaret edemediğim bir şeydi katılmak.

Karar vermem şöyle oldu; geçen ay terapiye başladım ve psikoloğum dedi ki konfor alanından çık, değişik şeyler dene. O akşam da tesadüfen yeni kategori açıldığını görünce hemen Nevreste Hanım'a yazdım ve sonrasında kek kalıbı sipariş ettim ki vazgeçmeyeyim haha:)

Sonrasında english homeları madam cocoları defalarca tavaf ettim ki uygun örtü bulayım, sunum tahtası alayım, o tabak mı olsun bu tabak mı :) Yapı olarak her şeyi eğlenceden çok görev gibi gördüğümden biraz stresli olsa da çok eğlendim.

Okuyanlara ve destek olanlara teşekkürler 🥰🍀
Çok iyi yaptınız bizde sizden ve tarifinizden çok memnun kaldık❤️
İnanır mısınız biz bu heyecanı her ay yaşıyoruz🤗😁
Ocak ayında 11 yıl bitecek ben her ay ne yapacağımı, hangi örtüyü ve tabağı kullanacağımı düşünüyorum.
Çok fazla anlam taşımazsanız cidden hayatınıza renk katıyor. Güzel oy ve yorum almak motive ediyor. Birde birinci olduk mu değmeyin keyfimize❤️🤗
Umarım yeniden katılırsınız her zaman bekleriz. Eğer kategori uygun olmaz katılmak istemezseniz, sohbet için her zaman bekliyorum 🤩 ❤️

X