- 1 Aralık 2021
- 12.093
- 40.648
- 34
Sen yöresele mumbar dolması diyordun ne ara sakatat olmasın demeye başladınGünaydın.
Yeni kategori için "Ay, olabilir mi öyle bir şey"li bir konu aklıma geldi: Sakatatlar ve deniz ürünleri. Olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yöresele mumbar dolması diyordun ne ara sakatat olmasın demeye başladınGünaydın.
Yeni kategori için "Ay, olabilir mi öyle bir şey"li bir konu aklıma geldi: Sakatatlar ve deniz ürünleri. Olmasın
Aşko terazi ikizler kova diyorum bulamadım videoyu ,öyle olur inşallah çok güzel şeyler diyorAşko ben ben var mıyım
Sen aslansın be sosyalim silkelen kendine gel sen aklına koyduğun herşeyi yaparsınAslan kukriskom
Fatma bugün okula gelemedi atila odasından çıkamıyor benim sinifimida okulun en güzel sınıfına almışlarO ayrı bir bebek zaten, yine okulu birbirine katmış fenafillahım benim.
Ne güzel, bol kaoslu bir okul. Bizimkiler de torun torba sahibi işte.Fatma bugün okula gelemedi atila odasından çıkamıyor benim sinifimida okulun en güzel sınıfına almışlar
Onlar olursa ben yarışmaya katılamam bile.Günaydın.
CadalozFatma bugün okula gelemedi atila odasından çıkamıyor benim sinifimida okulun en güzel sınıfına almışlar
Ben ne yaptım ki ?Cadaloz
Hahaahhaahha ay çok guzell yaaa nasılda denk gelmiş bi dinleyeyim su cezayı özlemişimm kukriş cansınnJou şarkıda da göz gözü görmüyor hep pus diyor sen de tam o anda aynı şeyi yazdın
Sözleri bilmiyorsan anlamsız gelir mesajım o yüzden yazayım dedim
Ortalığı karıştırmışsınBen ne yaptım ki ?
Ayyy canım kukriskom çok teşekkür ederim, ins öyle olur caniimmmm benimmmSen aslansın be sosyalim silkelen kendine gel sen aklına koyduğun herşeyi yaparsın
Sevmiyorum ki onu daSen yöresele mumbar dolması diyordun ne ara sakatat olmasın demeye başladın
Hadi yine yırttınNaber sıkıcılarrrrr
Yemek konusuyla ilişkili olduğu için hiç de konu dışı değil
Aralık ayı da zor kategori diyorsun, Aralıkta da birinci olmam. Ocak şubat gibi Bursa’da olurum katılmam. Mart ayında da bakalım Allah büyük hajsjsjHadi yine yırttın
Mart ayında fasulyelerde geliyor hazır olAralık ayı da zor kategori diyorsun, Aralıkta da birinci olmam. Ocak şubat gibi Bursa’da olurum katılmam. Mart ayında da bakalım Allah büyük hajsjsj
Heh tamam işte süper sjkdkdkdMart ayında fasulyelerde geliyor hazır ol