Size hiç güven yok. Poğaça dediniz şimdi yan çiziyorsunuzPoğaçada olabilir benim için sıkınti yok ama bence değil
Ben görmedim????Çok şükür hareket ediyor yaramazlık yapıyor. Boşver bu açıdan bakalım
Çok tatlı ben ona bayılıyorum
Evet maddi ve manevi iki çocuk iyidir.Ya hepsi benim bebeklerim de hepsinin derdi ayrı oluyor yavüzülmesen olmuyor üzülsen ayrı dert hele maddi açıdan iki çocuk ideal.
Öyle tabi canı sağolsun. Aşırı hareketli. Şimdi tv yumruklama alışmış. Pat pat çıkıp vuruyor biz tepki veriyoruz diyeÇok şükür hareket ediyor yaramazlık yapıyor. Boşver bu açıdan bakalım
Çok tatlı ben ona bayılıyorum
Aa poğaçamı yani olabileceğini düşünmedim olur ben okeyimSize hiç güven yok. Poğaça dediniz şimdi yan çiziyorsunuz
Margarete attım geçen gün kime benzetti iki kardeşi bilBen görmedim????C A N O
Babaannem 9 çocuk doğurmuş. İki tanesine her anlamda bakabiliyordum ama 3 ve sonrası beni bitirdi,çok zordu diyor.Evet maddi ve manevi iki çocuk iyidir.
Dikkat çekmeye mi çalışıyor. Hava soğudu çocuk genelde evde değil miÖyle tabi canı sağolsun. Aşırı hareketli. Şimdi tv yumruklama alışmış. Pat pat çıkıp vuruyor biz tepki veriyoruz diye
Teşekkür ederiz
9 zor yaBabaannem 9 çocuk doğurmuş. İki tanesine her anlamda bakabiliyordum ama 3 ve sonrası beni bitirdi,çok zordu diyor.
Evet evdeDikkat çekmeye mi çalışıyor. Hava soğudu çocuk genelde evde değil mi
İnan onun koltukların üstünde zıplaması bile çok normalEvet evdeenerjisini atamıyor
Şimdi baktım da kimmiş onlar diye. Kızım sen sarışın mavi gözlüsün,o adamlar esmerMargarete attım geçen gün kime benzetti iki kardeşi bil
Kızılcık şerbetindeki Fatih ile Mustafa ya
Nevriye miİyi akşamlar kızlar. Bekleyen tarif var mıNevreste ? Bir arkadaş dikkatimi çekti de acaba yarışmaya katılmak için üye olmuş olabilir mi diye düşündüm
Ay evettNevriye mi
Ona göre de iki çocuk idealmis ama9 zor ya
Evet orası öyleİnan onun koltukların üstünde zıplaması bile çok normal