Aynen ablacım beni bilirsin birine kızmışsam onu belli ederim. Öyle kolay kızmam ama sınırlarım vardır.Burada en uzun tanışıklık ikimizin,bir gün olsun birbirimize kırıcı bir lafımız bile olmamıştır,bunu gönül rahatlığı ile söylüyorum.Şayet olmuş olsa bile aramızda konuşur hallederdik.
YaaaEn asabi en yaşlı en tatlıları benim rakibim yok olursada fururum dermişim
O zaman bende sizin de tanıdığınız bir arkadasimla olan konuşmamı çıkarıp masaya vurayım.Diyorum ya sürekli birileri gelip birileri gidiyor.
Yani herkesle burası dışında ayrı ayrı özelden görüşüyorum.
Hepiniz her geleni kucaklıyorsunuz. Biri gelip durduk yere beni dışladılar, içlerine almadı diyemez.
Ya sen onun asabiyim, fururum dediğine bakma
Arkadaşına söyle bende onu seviyorumO zaman bende sizin de tanıdığınız bir arkadasimla olan konuşmamı çıkarıp masaya vurayım.Arkadaşım da seni çok seviyor abla Eki Görüntüle 3340806
Ya sen beni seveceksin,seni seviyorum diyeceksin hayin anne!!!!!Arkadaşına söyle bende onu seviyorum
O beni seviyorsa bende onu kesin seviyorumdur
Seviyorum tabi kiYa sen beni seveceksin,seni seviyorum diyeceksin hayin anne!!!!!
Durgunlaşmış halim nevoş sen bilirsin esip gürlediğim dönemleriYa sen onun asabiyim, fururum dediğine bakmaO çıtır, tatlı, fıstık bir nene
O WhatsApp mesajı bana ait yaniArkadaşına söyle bende onu seviyorum
O beni seviyorsa bende onu kesin seviyorumdur
Senki kimseye haksızlık olmasın diye bazı tarifleri yasaklıyorsun. Kategorileri ona göre uyarlıyorsun. Herkes eşit yarışsın diye uğraşıyorsunBirde bana haksızlık yaptın iması yapıldı.
Yani ben acaba yıllardır ne için uğraşıyorum.
Bilirim tabi kiDurgunlaşmış halim nevoş sen bilirsin esip gürlediğim dönemlerinene olunca vahi indi biranda
Sşiyasette ekşın yok artık olsa feda olsun,bdv'de el verdim artık gençlereBilirim tabi kiSiyasetin aranan ismi, bdv nin sivri dillisi
Ama geyik bölümünün balı kaymağı
Bilmez miyim az geyik yapmadıkSşiyasette ekşın yok artık olsa feda olsun,bdv'de el verdim artık gençlere
Geyikte iyiyimdir yani
Hayırlı akşamlarBen kaçtım çok kaldım bugün gözler yorulmaya başladı iyi akşamlar hepinizi çok seviyorum unutmayın ruhum burada takipteyim uykuda bile olsam
Konu yanlış anlaşılmayken alıntısız mesajların farklı bir boyuta taşıdı konuyuYani helal olsun ne diyeyim böyle konusa konusa kötü biri yaptınız ya büyük başarı ne diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?