Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Burada en uzun tanışıklık ikimizin,bir gün olsun birbirimize kırıcı bir lafımız bile olmamıştır,bunu gönül rahatlığı ile söylüyorum.Şayet olmuş olsa bile aramızda konuşur hallederdik. :KK200:
Aynen ablacım beni bilirsin birine kızmışsam onu belli ederim. Öyle kolay kızmam ama sınırlarım vardır.
Rabbim dostluğumuzu daim etsin çıtır ablam🥰

Diyorum ya sürekli birileri gelip birileri gidiyor.
Yani herkesle burası dışında ayrı ayrı özelden görüşüyorum.
Hepiniz her geleni kucaklıyorsunuz. Biri gelip durduk yere beni dışladılar, içlerine almadı diyemez.
O zaman bende sizin de tanıdığınız bir arkadasimla olan konuşmamı çıkarıp masaya vurayım.😁 Arkadaşım da seni çok seviyor abla💗
IMG_20231124_173356.jpg

Ya sen onun asabiyim, fururum dediğine bakma😁O çıtır, tatlı, fıstık bir nene🧿🥰❤️
Durgunlaşmış halim nevoş sen bilirsin esip gürlediğim dönemleri :KK53::KK53: nene olunca vahi indi biranda

Birde bana haksızlık yaptın iması yapıldı.
Yani ben acaba yıllardır ne için uğraşıyorum.
Senki kimseye haksızlık olmasın diye bazı tarifleri yasaklıyorsun. Kategorileri ona göre uyarlıyorsun. Herkes eşit yarışsın diye uğraşıyorsun🫶🏻
Yeri geldi bizim de hakkımızı savundun yarışmalarda.

Durgunlaşmış halim nevoş sen bilirsin esip gürlediğim dönemleri :KK53::KK53: nene olunca vahi indi biranda
Bilirim tabi ki🤣Siyasetin aranan ismi, bdv nin sivri dillisi:70:
Ama geyik bölümünün balı kaymağı🥰

Bilirim tabi ki🤣Siyasetin aranan ismi, bdv nin sivri dillisi:KK70:
Ama geyik bölümünün balı kaymağı🥰
Sşiyasette ekşın yok artık olsa feda olsun,bdv'de el verdim artık gençlere :KK53: :KK70::KK70:
Geyikte iyiyimdir yani :KK200::KK200:

Back