- 20 Mart 2008
- 141.539
- 213.024
- 1.423
- 60
Çenesi hiç kapanmıyor ki sjksjksjk gençlik günlerimdeki haliZorla kasinmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çenesi hiç kapanmıyor ki sjksjksjk gençlik günlerimdeki haliZorla kasinmis
Her yere yetiyor heeeer yereÇenesi hiç kapanmıyor ki sjksjksjk gençlik günlerimdeki hali
Gruplaşma olsa ben mesela hep birinci olurum veya buraya sık sık gelen üyeler.Gruplaşma olduğunu düşünmüyorum. Tabi ki her gün konuştuğum kişiyle ilk kez konuştuğumuz biri bir olmaz. Ama herkes herkese yorum beğeni yapıyor, ben hiç öyle hissetmedim. Hatta benim yorum yapamadıklarım oldu
Sonuçta herkes oyunu gönlünden geçene verir, ben çok eğlendim yaparken, onun dışında 3 oy almışım bu kadar beğeni yapılmış hiç de dert etmem.
Ama her geleni de kucaklıyoruz,kimse de dışlandım diyemez asla. Sonra ki durumlar tamamen kişilerin iyi niyetli olup olmamasına göre şekilleniyor, herkes duracağı yeri bilirse sorunsuz devam ediyor.Gruplaşma olsa ben mesela hep birinci olurum veya buraya sık sık gelen üyeler.
Ama mesela en yakın zamanda Zekta1 geleli bir yıl olmadı iki defa birinci oldu. Kızı tanımayız etmeyiz. Pes etmedi kendini geliştirdi.
Mesela WunderLost cidden kendini çok geliştirdi belki 40-45 defa katıldı. Bir sefer sponsor bir sefer normal yarışmada birinci oldu.
Böyle bir sürü örnek verebilirim.
Çabalayan, emek veren cidden emeğinin karşılığını alıyor.
Yani bu gruplaşma, aynı kişilerin hep birinci olma muhabbetleri cidden çok sinir olduğum durumlar.
Tabi ki sohbet açısından konuşursak. Mesela HanimKelesimiGetir ablam ile biz 12 yıldır burada tanışıyoruz. Jenna16 , Kukrim 5-6 yıldır bu bölümdeler. Onlarla olan sohbet ile yakın zamanda gelen biri ile aynı olmaz.
Bunun en iyi ve tek örneği benimAma her geleni de kucaklıyoruz,kimse de dışlandım diyemez asla. Sonra ki durumlar tamamen kişilerin iyi niyetli olup olmamasına göre şekilleniyor, herkes duracağı yeri bilirse sorunsuz devam ediyor.
Kendinden bahsederken haksızlığa gelemem gibi bir şey demişsin,belki diğer insanlar da haksızlığa gelemiyordur ,bir de böyle düşünmek lazım bence.Ben gruplasma var derken birinci muhabbeti yapmadım iki kişi konusurken bir anda savunma yapılıyor demek istediğim buydu
Yani Zerre ZabbarBunun en iyi ve tek örneği benim
Elbette ama sunu anlamıs değilim margiyi örnek verirken ne gibi bir sey sizi yanlıs anlamaya itti?Kendinden bahsederken haksızlığa gelemem gibi bir şey demişsin,belki diğer insanlar da haksızlığa gelemiyordur ,bir de böyle düşünmek lazım bence.
Margaretin son story i görsen Yıkıldım resmenMargaret gelince der şimdi ben yokken niye
Ben onu görmedim bile açıkçası, ama birden fazla kişi yanlış bulmuş, bu grup olmakla alakalı değil mesela,demek ki yanlış anlamaya müsait bir laf edilmiş diye yorumladimElbette ama sunu anlamıs değilim margiyi örnek verirken ne gibi bir sey sizi yanlıs anlamaya itti?
Hemen bakayımMargaretin son story i görsen Yıkıldım resmen
Yooo muuu iç sıkıntısı çok kötü bilirim o yüzden merak ettim hemsosuu inş bir an önce geçer iyi diyelim iyi olsun inş hemsosuuYooo ama çok şükür, sen nasılsın hemşom ?
İşte neyi yanlıs anlasıldı? Zaten kız da buraya onu yazmıstı benim yazmam mı sorun oldu?Ben onu görmedim bile açıkçası, ama birden fazla kişi yanlış bulmuş, bu grup olmakla alakalı değil mesela,demek ki yanlış anlamaya müsait bir laf edilmiş diye yorumladim
Amin hemsom,geçecek inşallahYooo muuu iç sıkıntısı çok kötü bilirim o yüzden merak ettim hemsosuu inş bir an önce geçer iyi diyelim iyi olsun inş hemsosuu
Kukriskom Kübra kim espriyi anlamadım ufffKübraaa kendine gel
Ne yazdığını bilmiyorum ki ben seninİşte neyi yanlıs anlasıldı? Zaten kız da buraya onu yazmıstı benim yazmam mı sorun oldu?
Kucak kuşu olmuş bebeMargaretin son story i görsen Yıkıldım resmen
Margi de banlıyken yarısmadaydı demiştim bu yanlıs anlasılmıl ki margide bunu yazmıstı burayaNe yazdığını bilmiyorum ki ben senin
Bunun altında bir sey aranmıs ne aranmıs merak ettimMargi de banlıyken yarısmadaydı demiştim bu yanlıs anlasılmıl ki margide bunu yazmıstı buraya