- 24 Haziran 2015
- 39.925
- 154.670
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece bu topiğe özel değil başka topiklerde ds gelmeyen üye gelmiyecek diye açtığı konusu başka üyeye veriliyor yöneticiler gözlemliyor ve hebimizin iletişim bilgileri varAynen ben cezalarla ilgilenmiyorum. Bilemem cezası uzun mu, kısa mı, sürekli mi
Sordum gelmeyecek kaldırabilirsin denildi.
Ve bunu hepiniz sordunuz. Hepinize açıklama yaptım. Ama sanki ben haksızlık yaptım ve hepiniz göz yumdunuz, arkadaş haksızlığa karşı çıkmış gibi lanse edince herkes haliyle cevap veriyor.
Ellerine sağlık hallettin mi börekleriAy belim ağrıdı![]()
Sağol canımEllerine sağlık hallettin mi börekleri![]()
Ne güzelSağol canımHallettim öğretmenler şimdi kendi aralarında kutlama yapacaklar onlar için yaptım ,sayılı birşey bir de saatli olunca acayip stres oluyorum yetişmezse falan diye stresten yoruluyorum resmen
![]()
Ellerine sağlık aşkomSağol canımHallettim öğretmenler şimdi kendi aralarında kutlama yapacaklar onlar için yaptım ,sayılı birşey bir de saatli olunca acayip stres oluyorum yetişmezse falan diye stresten yoruluyorum resmen
![]()
Dertlendim yine aylar olmuş beni birinci yapmadınCanım sen bu bölüme dahil olalı kaç ay oldu
Yani çok değil diye hatırlıyorum. Depremden sonra gelmeye başladın.
En erken nisanda katılmışsındır.
Biz eğer grup olduğumuz için aynı fikirdeysek sen ne hızla bu gruba dahil olmayı başardın. Nasıl oluyor aynı taraftan bakabiliyoruz? Birebir aynı olmasa bile fikirlerimiz nasıl benzer olabilir?
Konu ne inanın tam anlamıyla bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemem 1. Likle ilgili torpil var diyen israildirGruplaşma olsa ben mesela hep birinci olurum veya buraya sık sık gelen üyeler.
Ama mesela en yakın zamandaZekta1 geleli bir yıl olmadı iki defa birinci oldu. Kızı tanımayız etmeyiz. Pes etmedi kendini geliştirdi.
Mesela @WunderLost cidden kendini çok geliştirdi belki 40-45 defa katıldı. Bir sefer sponsor bir sefer normal yarışmada birinci oldu.
Böyle bir sürü örnek verebilirim.
Çabalayan, emek veren cidden emeğinin karşılığını alıyor.
Yani bu gruplaşma, aynı kişilerin hep birinci olma muhabbetleri cidden çok sinir olduğum durumlar.
Tabi ki sohbet açısından konuşursak. Mesela @HanimKelesimiGetir ablam ile biz 12 yıldır burada tanışıyoruz. @Jenna16,Kukrim 5-6 yıldır bu bölümdeler. Onlarla olan sohbet ile yakın zamanda gelen biri ile aynı olmaz.
Aynen öyleDertlendim yine aylar olmuş beni birinci yapmadınşakası bir yana evet ilk yarışmam nisan ayındaydı
aynı düşünüyor olmayadabiliriz tartışma da olabilir bu kimsenin kişisel fikrini etkilemez
Senin ne kadar başarılı olduğunu tartışıyorduk.Konu ne inanın tam anlamıyla bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemem 1. Likle ilgili torpil var diyen israildirki olsa ben 2 kere olmazdım yarışma bu konuda çok adaletli ilerliyor adım kadarda eminim buna.
Bizimde sınıflarda öyle oldu ama ,bütün okul öğretmenleri akşam için sözleşmiş beraber partileyeceklerNe güzelYetiştireceğim diye stres yapman normal
Bizim okulda böyle kutlama olmadı. Pasta ve çiçekle kutlamışlar![]()
Gruplaşma veya torpil muhabbetini kim yaptı bilmiyorum belki yanlış anlaşılma olmuştur okuyamadım çok geriye dönüp umarım tatlıya bağlanmıştır şurada tatlı tatlı sunumlarımızı yapalımSenin ne kadar başarılı olduğunu tartışıyorduk.Boşver detaya gerek yok
Keşke bunu herkes kavrayabilse![]()
Yok gruplaşma konusu genel bir konuGruplaşma veya torpil muhabbetini kim yaptı bilmiyorum belki yanlış anlaşılma olmuştur okuyamadım çok geriye dönüp umarım tatlıya bağlanmıştır şurada tatlı tatlı sunumlarımızı yapalım![]()
Pinterest güzellerinden birisin maşallah
Ayy ne çabuk geçti zaman makarna yapmıştım ilk yarışmamdaYok gruplaşma konusu genel bir konu
Ortada bir fikir var ve bu fikre ortak bir yerde toplanıyor olmak gruplaşma olarak adlandırılabiliyor. Buna istinaden yazdım.
Bu arada sen geleli bu ay tam bir yıl olmuş![]()
Uiyy canımsınPinterest güzellerinden birisin maşallah![]()
Seni de fasulye yapalımAyy ne çabuk geçti zaman makarna yapmıştım ilk yarışmamdayıl dönümümde bi 1. Lik gelsede taçlandırsak
![]()