Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Aynen ben cezalarla ilgilenmiyorum. Bilemem cezası uzun mu, kısa mı, sürekli mi🤷
Sordum gelmeyecek kaldırabilirsin denildi.
Ve bunu hepiniz sordunuz. Hepinize açıklama yaptım. Ama sanki ben haksızlık yaptım ve hepiniz göz yumdunuz, arkadaş haksızlığa karşı çıkmış gibi lanse edince herkes haliyle cevap veriyor.
Sadece bu topiğe özel değil başka topiklerde ds gelmeyen üye gelmiyecek diye açtığı konusu başka üyeye veriliyor yöneticiler gözlemliyor ve hebimizin iletişim bilgileri var

Ellerine sağlık hallettin mi börekleri 😋
Sağol canım 😘Hallettim öğretmenler şimdi kendi aralarında kutlama yapacaklar onlar için yaptım ,sayılı birşey bir de saatli olunca acayip stres oluyorum yetişmezse falan diye stresten yoruluyorum resmen 🤣

Sağol canım 😘Hallettim öğretmenler şimdi kendi aralarında kutlama yapacaklar onlar için yaptım ,sayılı birşey bir de saatli olunca acayip stres oluyorum yetişmezse falan diye stresten yoruluyorum resmen 🤣
Ne güzel 😍 Yetiştireceğim diye stres yapman normal 🤣
Bizim okulda böyle kutlama olmadı. Pasta ve çiçekle kutlamışlar 😁

Ellerine sağlık aşkom ❤️🧿

Canım sen bu bölüme dahil olalı kaç ay oldu🤔
Yani çok değil diye hatırlıyorum. Depremden sonra gelmeye başladın.
En erken nisanda katılmışsındır.
Biz eğer grup olduğumuz için aynı fikirdeysek sen ne hızla bu gruba dahil olmayı başardın. Nasıl oluyor aynı taraftan bakabiliyoruz? Birebir aynı olmasa bile fikirlerimiz nasıl benzer olabilir?
Dertlendim yine aylar olmuş beni birinci yapmadın 🤣🤣🤣 şakası bir yana evet ilk yarışmam nisan ayındaydı
aynı düşünüyor olmayadabiliriz tartışma da olabilir bu kimsenin kişisel fikrini etkilemez

Gruplaşma olsa ben mesela hep birinci olurum veya buraya sık sık gelen üyeler.
Ama mesela en yakın zamanda Zekta1 Zekta1 geleli bir yıl olmadı iki defa birinci oldu. Kızı tanımayız etmeyiz. Pes etmedi kendini geliştirdi.
Mesela @WunderLost cidden kendini çok geliştirdi belki 40-45 defa katıldı. Bir sefer sponsor bir sefer normal yarışmada birinci oldu.
Böyle bir sürü örnek verebilirim.
Çabalayan, emek veren cidden emeğinin karşılığını alıyor.
Yani bu gruplaşma, aynı kişilerin hep birinci olma muhabbetleri cidden çok sinir olduğum durumlar.
Tabi ki sohbet açısından konuşursak. Mesela @HanimKelesimiGetir ablam ile biz 12 yıldır burada tanışıyoruz. @Jenna16, Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. 5-6 yıldır bu bölümdeler. Onlarla olan sohbet ile yakın zamanda gelen biri ile aynı olmaz.
Konu ne inanın tam anlamıyla bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemem 1. Likle ilgili torpil var diyen israildir 😂 ki olsa ben 2 kere olmazdım yarışma bu konuda çok adaletli ilerliyor adım kadarda eminim buna.

Dertlendim yine aylar olmuş beni birinci yapmadın 🤣🤣🤣 şakası bir yana evet ilk yarışmam nisan ayındaydı
aynı düşünüyor olmayadabiliriz tartışma da olabilir bu kimsenin kişisel fikrini etkilemez
Aynen öyle 🥰
Herkes bireydir haklı veya haksız bulabilir.

Konu ne inanın tam anlamıyla bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemem 1. Likle ilgili torpil var diyen israildir 😂 ki olsa ben 2 kere olmazdım yarışma bu konuda çok adaletli ilerliyor adım kadarda eminim buna.
Senin ne kadar başarılı olduğunu tartışıyorduk. 😁🥰Boşver detaya gerek yok 😍

Keşke bunu herkes kavrayabilse🤗

Ne güzel 😍 Yetiştireceğim diye stres yapman normal 🤣
Bizim okulda böyle kutlama olmadı. Pasta ve çiçekle kutlamışlar 😁
Bizimde sınıflarda öyle oldu ama ,bütün okul öğretmenleri akşam için sözleşmiş beraber partileyecekler 😀

Senin ne kadar başarılı olduğunu tartışıyorduk. 😁🥰Boşver detaya gerek yok 😍

Keşke bunu herkes kavrayabilse🤗
Gruplaşma veya torpil muhabbetini kim yaptı bilmiyorum belki yanlış anlaşılma olmuştur okuyamadım çok geriye dönüp umarım tatlıya bağlanmıştır şurada tatlı tatlı sunumlarımızı yapalım 🥰

Gruplaşma veya torpil muhabbetini kim yaptı bilmiyorum belki yanlış anlaşılma olmuştur okuyamadım çok geriye dönüp umarım tatlıya bağlanmıştır şurada tatlı tatlı sunumlarımızı yapalım 🥰
Yok gruplaşma konusu genel bir konu🤗
Ortada bir fikir var ve bu fikre ortak bir yerde toplanıyor olmak gruplaşma olarak adlandırılabiliyor. Buna istinaden yazdım.
Bu arada sen geleli bu ay tam bir yıl olmuş🧿🤩😍

Yok gruplaşma konusu genel bir konu🤗
Ortada bir fikir var ve bu fikre ortak bir yerde toplanıyor olmak gruplaşma olarak adlandırılabiliyor. Buna istinaden yazdım.
Bu arada sen geleli bu ay tam bir yıl olmuş🧿🤩😍
Ayy ne çabuk geçti zaman makarna yapmıştım ilk yarışmamda 😄 yıl dönümümde bi 1. Lik gelsede taçlandırsak😄

Back