Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Konu yanlış anlaşılmayken alıntısız mesajların farklı bir boyuta taşıdı konuyu
Yani ne gibi açar mısın? Bir an da biz iyiyiz çok mükemmeliz pozitifiz oldunuz ben sanki durduk yere sıkılmısım ortalıgı bulandırmaya geliyormusum gibi gösterdiniz ne diyebilirim?

Konu yanlış anlaşılmayken alıntısız mesajların farklı bir boyuta taşıdı konuyu
Canım sen bu bölüme dahil olalı kaç ay oldu🤔
Yani çok değil diye hatırlıyorum. Depremden sonra gelmeye başladın.
En erken nisanda katılmışsındır.
Biz eğer grup olduğumuz için aynı fikirdeysek sen ne hızla bu gruba dahil olmayı başardın. Nasıl oluyor aynı taraftan bakabiliyoruz? Birebir aynı olmasa bile fikirlerimiz nasıl benzer olabilir?

Yani ne gibi açar mısın? Bir an da biz iyiyiz çok mükemmeliz pozitifiz oldunuz ben sanki durduk yere sıkılmısım ortalıgı bulandırmaya geliyormusum gibi gösterdiniz ne diyebilirim?
Yok açıklama yapıldı bende yazdım burada olan kişilerle alakalı değil konu nevreste de dahil yönetici ve eeditörler kazen e sormadan karar vermez biz de sorduk ne oldu diye ama sadece sen sormuşsun biz karışmadan izlemişiz gibi yorum yaptın tekrar kazen cevap vermeden bize tamam kek yarışmaya dahil diyemez ki nevreste

Yok açıklama yapıldı bende yazdım burada olan kişilerle alakalı değil konu nevreste de dahil yönetici ve eeditörler kazen e sormadan karar vermez biz de sorduk ne oldu diye ama sadece sen sormuşsun biz karışmadan izlemişiz gibi yorum yaptın
Öyle yorum yapmadım bi kaç mesaj öncesinde yazdım her yazılanı okuyamam okuyabildiğimi okuyorum ben de kendi açımdan yazdım hepsi bu

Yok açıklama yapıldı bende yazdım burada olan kişilerle alakalı değil konu nevreste de dahil yönetici ve eeditörler kazen e sormadan karar vermez biz de sorduk ne oldu diye ama sadece sen sormuşsun biz karışmadan izlemişiz gibi yorum yaptın
Aynen ben cezalarla ilgilenmiyorum. Bilemem cezası uzun mu, kısa mı, sürekli mi🤷
Sordum gelmeyecek kaldırabilirsin denildi.
Ve bunu hepiniz sordunuz. Hepinize açıklama yaptım. Ama sanki ben haksızlık yaptım ve hepiniz göz yumdunuz, arkadaş haksızlığa karşı çıkmış gibi lanse edince herkes haliyle cevap veriyor.

Yani helal olsun ne diyeyim böyle konusa konusa kötü biri yaptınız ya büyük başarı ne diyebilirim 👏🏼
Canım benim seni çok seviyorum biliyorsun 🥰🫶🍒 gerçekten burada gruplasma yok inan bana. Yanlış anlaşılma oldu,konu başka tarafa gitti derken uzadı🥺 kirilmani üzülmeni asla istemem 🥺 burada olan herkes kendi yapısı gereği davranır. Ben selam canım derim, diğeri selam der. Ama bu birinin istenmemesi gibi değil. Lütfen iyi ol🥺🤲🫶🍒😘

Yok açıklama yapıldı bende yazdım burada olan kişilerle alakalı değil konu nevreste de dahil yönetici ve eeditörler kazen e sormadan karar vermez biz de sorduk ne oldu diye ama sadece sen sormuşsun biz karışmadan izlemişiz gibi yorum yaptın tekrar kazen cevap vermeden bize tamam kek yarışmaya dahil diyemez ki nevreste
Neyse konuyu kapatalım böyle yanlıs anlasıldıgıma göre bu topikte bana yer yok teşekkür ederim

Canım benim seni çok seviyorum biliyorsun 🥰🫶🍒 gerçekten burada gruplasma yok inan bana. Yanlış anlaşılma oldu,konu başka tarafa gitti derken uzadı🥺 kirilmani üzülmeni asla istemem 🥺 burada olan herkes kendi yapısı gereği davranır. Ben selam canım derim, diğeri selam der. Ama bu birinin istenmemesi gibi değil. Lütfen iyi ol🥺🤲🫶🍒😘
Sosyalim iyiyim sadece mesajla konsutugumuz için anlasamadık yoksa kimseyi bir seyle sucladıgım yok herkes iyi olsun olalım🙏

Neyse konuyu kapatalım böyle yanlıs anlasıldıgıma göre bu topikte bana yer yok teşekkür ederim
Kimse sana yer yok demedi. Burası bana, ona, buna şuna ait bir konu değil herkes gelebilir. Tek sorun sanki sen haklısın ve herkes seni suçluyor gibi davranıyorsun.

Back