Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Gruplaşma olsa ben mesela hep birinci olurum veya buraya sık sık gelen üyeler.
Ama mesela en yakın zamanda @Zekta1 geleli bir yıl olmadı iki defa birinci oldu. Kızı tanımayız etmeyiz. Pes etmedi kendini geliştirdi.
Mesela @WunderLost cidden kendini çok geliştirdi belki 40-45 defa katıldı. Bir sefer sponsor bir sefer normal yarışmada birinci oldu.
Böyle bir sürü örnek verebilirim.
Çabalayan, emek veren cidden emeğinin karşılığını alıyor.
Yani bu gruplaşma, aynı kişilerin hep birinci olma muhabbetleri cidden çok sinir olduğum durumlar.
Tabi ki sohbet açısından konuşursak. Mesela HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablam ile biz 12 yıldır burada tanışıyoruz. Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. , Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. 5-6 yıldır bu bölümdeler. Onlarla olan sohbet ile yakın zamanda gelen biri ile aynı olmaz.
Burada en uzun tanışıklık ikimizin,bir gün olsun birbirimize kırıcı bir lafımız bile olmamıştır,bunu gönül rahatlığı ile söylüyorum.Şayet olmuş olsa bile aramızda konuşur hallederdik. :KK200:

Ama her geleni de kucaklıyoruz,kimse de dışlandım diyemez asla. Sonra ki durumlar tamamen kişilerin iyi niyetli olup olmamasına göre şekilleniyor, herkes duracağı yeri bilirse sorunsuz devam ediyor.
Gerçekten öyle ben yeni geldim ama herkes çok tatlı gerçekten 🌸

İyi de kadın bunu kendisi bile yazdı buraya o zaman onun icin de öyle düsünelim?
Ayni pencereden bakmıyoruz sanırım, editör bir karar vermiş, yakin olduğum için değil bak yanlış anlama ama görüp görebileceğin en adil insanlardan biri böyle bir karar verdi diyelim,en doğru olanı özelden sormaktı,buraya yazılınca gereksiz uzadı. Bunu ben yapsam tamam ,ama kadın editör yani ,bölüm sorumlusu senelerdir

Ama her geleni de kucaklıyoruz,kimse de dışlandım diyemez asla. Sonra ki durumlar tamamen kişilerin iyi niyetli olup olmamasına göre şekilleniyor, herkes duracağı yeri bilirse sorunsuz devam ediyor.
Diyorum ya sürekli birileri gelip birileri gidiyor.
Yani herkesle burası dışında ayrı ayrı özelden görüşüyorum.
Hepiniz her geleni kucaklıyorsunuz. Biri gelip durduk yere beni dışladılar, içlerine almadı diyemez.

Diyorum ya sürekli birileri gelip birileri gidiyor.
Yani herkesle burası dışında ayrı ayrı özelden görüşüyorum.
Hepiniz her geleni kucaklıyorsunuz. Biri gelip durduk yere beni dışladılar, içlerine almadı diyemez.
Aynen öyle🤷🏼‍♀️

Kendinden bahsederken haksızlığa gelemem gibi bir şey demişsin,belki diğer insanlar da haksızlığa gelemiyordur ,bir de böyle düşünmek lazım bence.
Birde bana haksızlık yaptın iması yapıldı.
Yani ben acaba yıllardır ne için uğraşıyorum.

Back