Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kekler - PastalarDenenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri
Gruplaşma olsa ben mesela hep birinci olurum veya buraya sık sık gelen üyeler.
Ama mesela en yakın zamanda @Zekta1 geleli bir yıl olmadı iki defa birinci oldu. Kızı tanımayız etmeyiz. Pes etmedi kendini geliştirdi.
Mesela @WunderLost cidden kendini çok geliştirdi belki 40-45 defa katıldı. Bir sefer sponsor bir sefer normal yarışmada birinci oldu.
Böyle bir sürü örnek verebilirim.
Çabalayan, emek veren cidden emeğinin karşılığını alıyor.
Yani bu gruplaşma, aynı kişilerin hep birinci olma muhabbetleri cidden çok sinir olduğum durumlar.
Tabi ki sohbet açısından konuşursak. Mesela HanimKelesimiGetir
ablam ile biz 12 yıldır burada tanışıyoruz. Jenna16
, Kukrim
5-6 yıldır bu bölümdeler. Onlarla olan sohbet ile yakın zamanda gelen biri ile aynı olmaz.
Burada en uzun tanışıklık ikimizin,bir gün olsun birbirimize kırıcı bir lafımız bile olmamıştır,bunu gönül rahatlığı ile söylüyorum.Şayet olmuş olsa bile aramızda konuşur hallederdik.
Konu gercekten cok uzadı ortalıgı karıstırıyormusum gibi görünüyor benim öyle bir amacım derdim yok herkes kendi penceresinden bakıyor ama kimseyede durduk yere çatmam ki çatmadım da zaten sanırım mesaj yoluyla anlaşamıyoruz
Bu arada ben böyleyim benim tavrım böyle diye bşr sey yoktur kişinin işine gelmiyordur yoksa herkes kendi bildiği yoldan konusur di mi? Yapıcı olmak yerine yıkıcı olmak kişinin kendi tercihidir
Ama her geleni de kucaklıyoruz,kimse de dışlandım diyemez asla. Sonra ki durumlar tamamen kişilerin iyi niyetli olup olmamasına göre şekilleniyor, herkes duracağı yeri bilirse sorunsuz devam ediyor.
Ayni pencereden bakmıyoruz sanırım, editör bir karar vermiş, yakin olduğum için değil bak yanlış anlama ama görüp görebileceğin en adil insanlardan biri böyle bir karar verdi diyelim,en doğru olanı özelden sormaktı,buraya yazılınca gereksiz uzadı. Bunu ben yapsam tamam ,ama kadın editör yani ,bölüm sorumlusu senelerdir
Ama her geleni de kucaklıyoruz,kimse de dışlandım diyemez asla. Sonra ki durumlar tamamen kişilerin iyi niyetli olup olmamasına göre şekilleniyor, herkes duracağı yeri bilirse sorunsuz devam ediyor.
Diyorum ya sürekli birileri gelip birileri gidiyor.
Yani herkesle burası dışında ayrı ayrı özelden görüşüyorum.
Hepiniz her geleni kucaklıyorsunuz. Biri gelip durduk yere beni dışladılar, içlerine almadı diyemez.
Diyorum ya sürekli birileri gelip birileri gidiyor.
Yani herkesle burası dışında ayrı ayrı özelden görüşüyorum.
Hepiniz her geleni kucaklıyorsunuz. Biri gelip durduk yere beni dışladılar, içlerine almadı diyemez.