- 20 Mart 2008
- 141.539
- 213.024
- 1.423
- 60
Burada en uzun tanışıklık ikimizin,bir gün olsun birbirimize kırıcı bir lafımız bile olmamıştır,bunu gönül rahatlığı ile söylüyorum.Şayet olmuş olsa bile aramızda konuşur hallederdik.Gruplaşma olsa ben mesela hep birinci olurum veya buraya sık sık gelen üyeler.
Ama mesela en yakın zamanda @Zekta1 geleli bir yıl olmadı iki defa birinci oldu. Kızı tanımayız etmeyiz. Pes etmedi kendini geliştirdi.
Mesela @WunderLost cidden kendini çok geliştirdi belki 40-45 defa katıldı. Bir sefer sponsor bir sefer normal yarışmada birinci oldu.
Böyle bir sürü örnek verebilirim.
Çabalayan, emek veren cidden emeğinin karşılığını alıyor.
Yani bu gruplaşma, aynı kişilerin hep birinci olma muhabbetleri cidden çok sinir olduğum durumlar.
Tabi ki sohbet açısından konuşursak. MeselaHanimKelesimiGetir ablam ile biz 12 yıldır burada tanışıyoruz. Jenna16 , Kukrim 5-6 yıldır bu bölümdeler. Onlarla olan sohbet ile yakın zamanda gelen biri ile aynı olmaz.
Bunu görsem ona niye ayrıcalık yapıldı,tarifi hala burda demek istiyorsun diye algilardimMargi de banlıyken yarısmadaydı demiştim bu yanlıs anlasılmıl ki margide bunu yazmıstı buraya
Kucağına alanı tanıyorsunuz inşallahKucak kuşu olmuş bebe
Tabii kiKucağına alanı tanıyorsunuz inşallah
Tabii ki
İyi de kadın bunu kendisi bile yazdı buraya o zaman onun icin de öyle düsünelim?Bunu görsem ona niye ayrıcalık yapıldı,tarifi hala burda demek istiyorsun diye algilardim
Gerçekten öyle ben yeni geldim ama herkes çok tatlı gerçektenAma her geleni de kucaklıyoruz,kimse de dışlandım diyemez asla. Sonra ki durumlar tamamen kişilerin iyi niyetli olup olmamasına göre şekilleniyor, herkes duracağı yeri bilirse sorunsuz devam ediyor.
Ayni pencereden bakmıyoruz sanırım, editör bir karar vermiş, yakin olduğum için değil bak yanlış anlama ama görüp görebileceğin en adil insanlardan biri böyle bir karar verdi diyelim,en doğru olanı özelden sormaktı,buraya yazılınca gereksiz uzadı. Bunu ben yapsam tamam ,ama kadın editör yani ,bölüm sorumlusu senelerdirİyi de kadın bunu kendisi bile yazdı buraya o zaman onun icin de öyle düsünelim?
Margaretin son story i görsenYıkıldım resmen
Sohbet ,dertleşme, tarifler her şey bir arada ,çok keyifliyiz hepimizGerçekten öyle ben yeni geldim ama herkes çok tatlı gerçekten
Bebesi bakanın kucağında aşkoOkula çıktım börekleri bırakmayane yapmış güldürmeyin kalabalıkta
En asabi en yaşlı en tatlıları benim rakibim yok olursada fururum dermişimGerçekten öyle ben yeni geldim ama herkes çok tatlı gerçekten
Diyorum ya sürekli birileri gelip birileri gidiyor.Ama her geleni de kucaklıyoruz,kimse de dışlandım diyemez asla. Sonra ki durumlar tamamen kişilerin iyi niyetli olup olmamasına göre şekilleniyor, herkes duracağı yeri bilirse sorunsuz devam ediyor.
Aynen öyleDiyorum ya sürekli birileri gelip birileri gidiyor.
Yani herkesle burası dışında ayrı ayrı özelden görüşüyorum.
Hepiniz her geleni kucaklıyorsunuz. Biri gelip durduk yere beni dışladılar, içlerine almadı diyemez.
Birde bana haksızlık yaptın iması yapıldı.Kendinden bahsederken haksızlığa gelemem gibi bir şey demişsin,belki diğer insanlar da haksızlığa gelemiyordur ,bir de böyle düşünmek lazım bence.
Gereksiz niyet okuması işte, hiç anlayamadım nasil olabildi.Birde bana haksızlık yaptın iması yapıldı.
Yani ben acaba yıllardır ne için uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?