- 24 Haziran 2015
- 39.925
- 154.670
- 598
Senin de maşallah dediğin demek kiDaha geçen demişti topikte kaos mu var ki diyeben de aman tadımız kaçmasın demiştim.sjsjsjdnd
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de maşallah dediğin demek kiDaha geçen demişti topikte kaos mu var ki diyeben de aman tadımız kaçmasın demiştim.sjsjsjdnd
Kenafir kuşDaha geçen demişti topikte kaos mu var ki diyeben de aman tadımız kaçmasın demiştim.sjsjsjdnd
Mlsf ahshshSenin de maşallah dediğin demek ki![]()
Bu zamandaBen bir tane daha tanıyorum galiba![]()
Hayriye Tekin ile bir akrabalığınız olabilir araştırılsın..Mlsf ahshsh
Çok tatlısın hiç yanılmadım gerçekten buna böyle tepki vereceğini biliyordum.Evet benim hic kimseyle problemim yok.
Zaten üyelik ve yarışma konusu yönetici arkadaşımızın vereceği bir karar. (Benle ilgi olan kısmı yani )
Her şekilde saygı duyarım.![]()
Hayriye Tekin ile bir akrabalığınız olabilir araştırılsın..
rica ederim. ☺Çok tatlısın hiç yanılmadım gerçekten buna böyle tepki vereceğini biliyordum.
Üzülmeyin ya, üzülecek ne varKimse üzülmesin eski gunlerimize donelim lütfen![]()
Ablacım kendi adıma söylüyorum ben sakinimSakinledik değilmi,eskisi gibi devam lütfen.![]()
![]()
Annesi babası kavga eden çocuk gibiyim şuan nevosumÜzülmeyin ya, üzülecek ne var![]()
YoooHemsosuu sen iyi misin,feraha çıktın mi![]()
Kübraaa kendine gelAnnesi babası kavga eden çocuk gibiyim şuan nevosum![]()
Bide gözlük takdim etmiş uçan kuşHer tuşa basmış,banin hakkını vermiş![]()
Olması gerekende bu zaten nevoşcumAblacım kendi adıma söylüyorum ben sakinim![]()
Zorla kasinmisBide gözlük takdim etmiş uçan kuş![]()
![]()
Olması gerekende bu zaten nevoşcum
Canım benim derdim başımdan aşkın bunlara üzülüp birde kafayı yiyemem.Annesi babası kavga eden çocuk gibiyim şuan nevosum![]()
Gruplaşma olduğunu düşünmüyorum. Tabi ki her gün konuştuğum kişiyle ilk kez konuştuğumuz biri bir olmaz. Ama herkes herkese yorum beğeni yapıyor, ben hiç öyle hissetmedim. Hatta benim yorum yapamadıklarım olduKeşke konuya hiç tanımadığımız veya yarışmaya dahil olmayan biri gelip olay çıkarsaydı ya da eleştirseydi.
Birde şey denilmiş. Taraf tutma veya gruplaşma var. Akşam muhabbet yapıldı. Bir kişi yorum yazmadı veya bana destek olmadı. Beğeni bile yapan olmadı.
Gelip konuyu okuyanlar bunu görürse sevinirim. Senin nezlinde bunuda açıklayayım.