Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
olur. istemeden oldu kendimi kaptırmışım kendim silemedim resimleri arkadaşlar uyardı son dakika
çok özürdiliyorum toyluk ve saflıktan dışardan okunduğunu bilmiyordum.
bayanlar görüyor diye bi daha olmaz böyle bi şey .
Hepimiz kadın da olsak bu kadar pervasız olmamalısın. Kimsenin gerçek niyetini bilmiyoruz. Kaldı ki konular site dışından da okunuyor🤷🏻‍♀️ burada nereden baksan 15 yıllık üyeler var ama asla gerçek hayatıyla ilgili bir şey paylaşmaz,ismini dahi söylemez. Dikkatli ol.

olur. istemeden oldu kendimi kaptırmışım kendim silemedim resimleri arkadaşlar uyardı son dakika
çok özürdiliyorum toyluk ve saflıktan dışardan okunduğunu bilmiyordum.
bayanlar görüyor diye bi daha olmaz böyle bi şey .
Biz başka tobikte de geldin geleli konuşmuştuk aslında neyse hoşgeldin tekrardan

Hepimiz kadın da olsak bu kadar pervasız olmamalısın. Kimsenin gerçek niyetini bilmiyoruz. Kaldı ki konular site dışından da okunuyor🤷🏻‍♀️ burada nereden baksan 15 yıllık üyeler var ama asla gerçek hayatıyla ilgili bir şey paylaşmaz,ismini dahi söylemez. Dikkatli ol.
Paylaşsak bile toplu olarak bir konuda her şeyi dökmüyoruz.

sedagaziantep27 sedagaziantep27 sen gittin diye keki taşıdım hatta Z Zerre çok yapmak istedi ona vermedik😁
Ama başka arkadaşa verdim. Gelmeseydin o arkadaş yapacaktı. Seninde tarif dahil olmayacaktı. 🤷
Artık başka yarışmaya katılırdın.

sedagaziantep27 sedagaziantep27 sen gittin diye keki taşıdım hatta Z Zerre çok yapmak istedi ona vermedik😁
Ama başka arkadaşa verdim. Gelmeseydin o arkadaş yapacaktı. Seninde tarif dahil olmayacaktı. 🤷
Öldüm senin tarif için de vermedi hayin nevoş🤪

yani kekim hala yarışmada mı ? merak etmiştim buraya bugün gelebildim zaten

yani kekim hala yarışmada mı ? merak etmiştim buraya bugün gelebildim zaten
Değildi aslında gelince yönetime sordum. Temelli mi geldi gidecek mi😁Temelli gelmişsin ondan tekrar yarışmaya aldım. Ama uslu ol yoksa :sinirli:

Back