- 28 Ekim 2022
- 7.168
- 18.594
- 178
- 28
peki tamamOlmuşa çare yok bundan sonra sı dikkat et![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki tamamOlmuşa çare yok bundan sonra sı dikkat et![]()
anladımTamam anlaştık.
Senin için yoksa bizim için problem yok.
Kim iyi kim kötü burada anlatamıyoruz. Kimseye güven yok.
Biz bir daha gelmeyeceksin zannettik.çok mahçup düştüm
Hepimiz kadın da olsak bu kadar pervasız olmamalısın. Kimsenin gerçek niyetini bilmiyoruz. Kaldı ki konular site dışından da okunuyorolur. istemeden oldu kendimi kaptırmışım kendim silemedim resimleri arkadaşlar uyardı son dakika
çok özürdiliyorum toyluk ve saflıktan dışardan okunduğunu bilmiyordum.
bayanlar görüyor diye bi daha olmaz böyle bi şey .
Biz başka tobikte de geldin geleli konuşmuştuk aslında neyse hoşgeldin tekrardanolur. istemeden oldu kendimi kaptırmışım kendim silemedim resimleri arkadaşlar uyardı son dakika
çok özürdiliyorum toyluk ve saflıktan dışardan okunduğunu bilmiyordum.
bayanlar görüyor diye bi daha olmaz böyle bi şey .
10 günden fazla ceza aldı bence iyi gelmiştirBiz başka tobikte de geldin geleli konuşmuştuk aslında neyse hoşgeldin tekrardan
Inşallah10 günden fazla ceza aldı bence iyi gelmiştir![]()
Paylaşsak bile toplu olarak bir konuda her şeyi dökmüyoruz.Hepimiz kadın da olsak bu kadar pervasız olmamalısın. Kimsenin gerçek niyetini bilmiyoruz. Kaldı ki konular site dışından da okunuyorburada nereden baksan 15 yıllık üyeler var ama asla gerçek hayatıyla ilgili bir şey paylaşmaz,ismini dahi söylemez. Dikkatli ol.
evet10 günden fazla ceza aldı bence iyi gelmiştir![]()
O değil ben unutmam da şimdiPaylaşsak bile toplu olarak bir konuda her şeyi dökmüyoruz.
Aynen öyle. Konusu açılınca herkes istediği kadar kendi ile ilgili bilgi veriyor.Paylaşsak bile toplu olarak bir konuda her şeyi dökmüyoruz.
Bundan sonra kulağını çeker ağzına biber süreriz ona göre
Öldüm senin tarif için de vermedi hayin nevoşsedagaziantep27 sen gittin diye keki taşıdım hatta Z Zerre çok yapmak istedi ona vermedik
Ama başka arkadaşa verdim. Gelmeseydin o arkadaş yapacaktı. Seninde tarif dahil olmayacaktı.
Artık başka yarışmaya katılırdın.
yani kekim hala yarışmada mı ? merak etmiştim buraya bugün gelebildim zatensedagaziantep27 sen gittin diye keki taşıdım hatta Z Zerre çok yapmak istedi ona vermedik
Ama başka arkadaşa verdim. Gelmeseydin o arkadaş yapacaktı. Seninde tarif dahil olmayacaktı.
Artık başka yarışmaya katılırdın.
Biz yanık limonlu kek seviyoruz aslındaÖldüm senin tarif için de vermedi hayin nevoş![]()
Değildi aslında gelince yönetime sordum. Temelli mi geldi gidecek miyani kekim hala yarışmada mı ? merak etmiştim buraya bugün gelebildim zaten
üstü kızarık biliyorum heyecandan oldu ya normalde böyle kızarık çıkmadı daha öncekilerdeBiz yanık limonlu kek seviyoruz aslında![]()
tamam peki teşekkürlerDeğildi aslında gelince yönetime sordum. Temelli mi geldi gidecek miTemelli gelmişsin ondan tekrar yarışmaya aldım. Ama uslu ol yoksa
![]()