Zerre geçen yapmıştı yanmıştı keki onu diyorumüstü kızarık biliyorum heyecandan oldu ya normalde böyle kızarık çıkmadı daha öncekilerde
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zerre geçen yapmıştı yanmıştı keki onu diyorumüstü kızarık biliyorum heyecandan oldu ya normalde böyle kızarık çıkmadı daha öncekilerde
Gel kız kek yiyelim taze çıktı fırındanÖldüm senin tarif için de vermedi hayin nevoş![]()
Püüüü hayin AnneBiz yanık limonlu kek seviyoruz aslında![]()
Selâm nasılsınSelammmmm![]()
Tişikkürler kaynanam yaaGel kız kek yiyelim taze çıktı fırından Eki Görüntüle 3340330
Hoşbuldum,iyiyim siz nasılsınız?Selam canım hoş geldin nasılsın![]()
Naptin len geneEk dersler hep luxury eşyalara gidiyor.![]()
Yok canım ben Nevşehir 'deyim. Ama eşim Malatya' daNevreste abla geçmiş olsun,sen Malatya'da değildin en son ama hissettiniz mi
Nicki hatırlayamadığım için etiket de yapamıyordum, hoşgeldinSelammmmm![]()
Geçmiş olsun canım sen yakın mısın oraya
Ana gibi anaHoşbuldum,iyiyim siz nasılsınız?
kek yapmışsınız herkes bir dilim benim oğlana yollarsa sevinirim sürekli kek yapalım diye tutturuyor bende hiç sevmem![]()
Malatyadayım ben deGeçmiş olsun canım sen yakın mısın oraya![]()
iyilik dedektif sen nasılsınSelâm nasılsın
Bana soraydın söylerdimNicki hatırlayamadığım için etiket de yapamıyordum, hoşgeldinuzun zamandır aklımdaydın
İyiyim canım sağ ol çok şükürHoşbuldum,iyiyim siz nasılsınız?
kek yapmışsınız herkes bir dilim benim oğlana yollarsa sevinirim sürekli kek yapalım diye tutturuyor bende hiç sevmem![]()