- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.116
- 548
- 25
Burada da hissedilmiş. Ben mutfaktaydım hissetmedim hiç ama annemler hep hissetmiş. İlçedeki binalardan çatırdama sesleri gelmişAntep Maraş Hatay Sivas Kayseri Elazığ Urfa Diyarbakır dan hissedilmiş
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada da hissedilmiş. Ben mutfaktaydım hissetmedim hiç ama annemler hep hissetmiş. İlçedeki binalardan çatırdama sesleri gelmişAntep Maraş Hatay Sivas Kayseri Elazığ Urfa Diyarbakır dan hissedilmiş
Geçmiş olsunSağol kuşum.
Sağ ol canım benim
O sesler zaten insanın aklını başından alıyorBurada da hissedilmiş. Ben mutfaktaydım hissetmedim hiç ama annemler hep hissetmiş. İlçedeki binalardan çatırdama sesleri gelmiş![]()
Çok şükürYok çok şükür
Görümcem ile konuştum. Dışarıya çıktık dedi
Eşim köyde zaten![]()
Allah razı olsunÇok şükür
Rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah nevoşumYok çok şükür
Görümcem ile konuştum. Dışarıya çıktık dedi
Eşim köyde zaten![]()
Ben de dün çok fena baş donmesi yaşadım. İçimden de demiştim ne zaman böyle olsa bir yerlerde deprem oluyorO sesler zaten insanın aklını başından alıyor
Ben yine iki haftadır sürekli sallanıyorum gece uyuduktan sonra kalp çarpıntısı ile uyanıyorum. Rabbim onu sürekli yaşayanların yardımcısı olsun![]()
Ne yapmak istiyorsun anlamadımGercekten limonlu keki yarsımadan cıkardınız mı? İnanamıyorum gerekcesi neydi?
Bir sey yapmak istemiyorum abla ben sadece ortada bir haksızlık görüyorum ve susmak istemiyorum. Burda hepimiz bir seyler yapıyoruz vaktimizden emeğimizden veriyoruz uğraşıyoruz ve paylasıyoruz ve o kadının da emek ettiğini söylüyorum bununla ne yapmak istemiş olabilirim? Her üye banlandıktan sonra ben geldim burdayım diye mesaj mı atmalı katılmış mı katılmış margide yarısma zamanı banlı olduğunu yazmıstı bi kaç sayfa önce. Sadece empati yapıyorum o tarifi almış ve yapmış hepsi buNe yapmak istiyorsun anlamadımÜye geldiğine dair yorum yazdı mı? Bize dönüş yaptı mı? O zaman konuşalım bunu
![]()
Yönetimin bir bildiği olabilir diye düşündün mü?Bir sey yapmak istemiyorum abla ben sadece ortada bir haksızlık görüyorum ve susmak istemiyorum. Burda hepimiz bir seyler yapıyoruz vaktimizden emeğimizden veriyoruz uğraşıyoruz ve paylasıyoruz ve o kadının da emek ettiğini söylüyorum bununla ne yapmak istemiş olabilirim? Her üye banlandıktan sonra ben geldim burdayım diye mesaj mı atmalı katılmış mı katılmış margide yarısma zamanı banlı olduğunu yazmıstı bi kaç sayfa önce. Sadece empati yapıyorum o tarifi almış ve yapmış hepsi bu
Elbette bir bildiği vardır ama böyle kesip atılması bana göre yanlıs sadece kendisi fazlasıyla iyi niyetli ve saf biri gereksiz üstüne gidildiYönetimin bir bildiği olabilir diye düşündün mü?
Yani hakkını kendisi arasın bizde çözüm bulalım.
TamamElbette bir bildiği vardır ama böyle kesip atılması bana göre yanlıs sadece kendisi fazlasıyla iyi niyetli ve saf biri gereksiz üstüne gidildi
Sizin mesajınızla alakası yok.Elbette bir bildiği vardır ama böyle kesip atılması bana göre yanlıs sadece kendisi fazlasıyla iyi niyetli ve saf biri gereksiz üstüne gidildi
Allah razı olsun canım benim
Komşum size de geçmiş olsun
Böyle sert bir dillw konusarak bir yere varamayız ben gayet normal bir şekilde konuştumSizin mesajınızla alakası yok.
Üye sürekli değil geçici ban aldığı için tarifini yarışmaya dahil ettim.
Sürekli olduğu için taşınmıştı.
Umarım detay bilmeden böyle çıkışlar yapmazsınız!
Bende sizin yazdığınız gibi normal şekilde yazdım. Benim tarzım böyle...Böyle sert bir dillw konusarak bir yere varamayız ben gayet normal bir şekilde konuştum