• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Antep Maraş Hatay Sivas Kayseri Elazığ Urfa Diyarbakır dan hissedilmiş
Burada da hissedilmiş. Ben mutfaktaydım hissetmedim hiç ama annemler hep hissetmiş. İlçedeki binalardan çatırdama sesleri gelmiş😔

Burada da hissedilmiş. Ben mutfaktaydım hissetmedim hiç ama annemler hep hissetmiş. İlçedeki binalardan çatırdama sesleri gelmiş😔
O sesler zaten insanın aklını başından alıyor🥺
Ben yine iki haftadır sürekli sallanıyorum gece uyuduktan sonra kalp çarpıntısı ile uyanıyorum. Rabbim onu sürekli yaşayanların yardımcısı olsun🥺

O sesler zaten insanın aklını başından alıyor🥺
Ben yine iki haftadır sürekli sallanıyorum gece uyuduktan sonra kalp çarpıntısı ile uyanıyorum. Rabbim onu sürekli yaşayanların yardımcısı olsun🥺
Ben de dün çok fena baş donmesi yaşadım. İçimden de demiştim ne zaman böyle olsa bir yerlerde deprem oluyor😑

Ne yapmak istiyorsun anlamadım🤔Üye geldiğine dair yorum yazdı mı? Bize dönüş yaptı mı? O zaman konuşalım bunu🤔
Bir sey yapmak istemiyorum abla ben sadece ortada bir haksızlık görüyorum ve susmak istemiyorum. Burda hepimiz bir seyler yapıyoruz vaktimizden emeğimizden veriyoruz uğraşıyoruz ve paylasıyoruz ve o kadının da emek ettiğini söylüyorum bununla ne yapmak istemiş olabilirim? Her üye banlandıktan sonra ben geldim burdayım diye mesaj mı atmalı katılmış mı katılmış margide yarısma zamanı banlı olduğunu yazmıstı bi kaç sayfa önce. Sadece empati yapıyorum o tarifi almış ve yapmış hepsi bu

Bir sey yapmak istemiyorum abla ben sadece ortada bir haksızlık görüyorum ve susmak istemiyorum. Burda hepimiz bir seyler yapıyoruz vaktimizden emeğimizden veriyoruz uğraşıyoruz ve paylasıyoruz ve o kadının da emek ettiğini söylüyorum bununla ne yapmak istemiş olabilirim? Her üye banlandıktan sonra ben geldim burdayım diye mesaj mı atmalı katılmış mı katılmış margide yarısma zamanı banlı olduğunu yazmıstı bi kaç sayfa önce. Sadece empati yapıyorum o tarifi almış ve yapmış hepsi bu
Yönetimin bir bildiği olabilir diye düşündün mü?
Yani hakkını kendisi arasın bizde çözüm bulalım.

Elbette bir bildiği vardır ama böyle kesip atılması bana göre yanlıs sadece kendisi fazlasıyla iyi niyetli ve saf biri gereksiz üstüne gidildi
Sizin mesajınızla alakası yok.
Üye sürekli değil geçici ban aldığı için tarifini yarışmaya dahil ettim.
Sürekli olduğu için taşınmıştı.
Umarım detay bilmeden böyle çıkışlar yapmazsınız!

Sizin mesajınızla alakası yok.
Üye sürekli değil geçici ban aldığı için tarifini yarışmaya dahil ettim.
Sürekli olduğu için taşınmıştı.
Umarım detay bilmeden böyle çıkışlar yapmazsınız!
Böyle sert bir dillw konusarak bir yere varamayız ben gayet normal bir şekilde konuştum

Back