- 3 Temmuz 2022
- 4.451
- 12.796
- 138
- 27
Bir yanlıs düzeltildi en azından ondan bu hiddet baska acıklaması olamazBende sizin yazdığınız gibi normal şekilde yazdım. Benim tarzım böyle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yanlıs düzeltildi en azından ondan bu hiddet baska acıklaması olamazBende sizin yazdığınız gibi normal şekilde yazdım. Benim tarzım böyle...
Olayın sizinle alakası yok.Bir yanlıs düzeltildi en azından ondan bu hiddet baska acıklaması olamaz
Oda dogru rabbim korusunYok canım değilim ama eşim ve ailesi orada![]()
Banın sürekli olduğu için taşınmıştı canım :) Geri dönmüşsün yarışmaya dahil edildin.iyi akşamlar yarışmadan cezalı olduğum içinmi benim ki iptal edildi ?
Yok yönetim gelmiyecek dediği için di ama iptal edilmedi geldiğin içiniyi akşamlar yarışmadan cezalı olduğum içinmi benim ki iptal edildi ?
Tabi ki katılabilirsin hatta bugün yazdım. Bunda taşıdım sonraki yarışmalara gelirse katılabilir.başka yarışma olursa tekrar deneme katılma hakkım var mı ?
Ne kadar zarif ve temizYok yönetim gelmiyecek dediği için di ama iptal edilmedi geldiğin için
Seda lütfen dikkatli paylaşım yap herkes iyi niyetli olmayabilir ve en önemlisi dışarıdan da okunuyor buradaki konularbaşka yarışma olursa tekrar deneme katılma hakkım var mı ?
sağolunTabi ki katılabilirsin hatta bugün yazdım. Bunda taşıdım sonraki yarışmalara gelirse katılabilir.
çok üzgünümSeda lütfen dikkatli paylaşım yap herkes iyi niyetli olmayabilir ve en önemlisi dışarıdan da okunuyor buradaki konular
Paylaşımlarında dikkatli ol. Burası herkes tarafından okunuyor. Kişisel bilgilerini bir daha paylaşma olur mu?sağolun
Olmuşa çare yok bundan sonra sı dikkat etçok üzgünüm
olur. istemeden oldu kendimi kaptırmışım kendim silemedim resimleri arkadaşlar uyardı son dakikaPaylaşımlarında dikkatli ol. Burası herkes tarafından okunuyor. Kişisel bilgilerini bir daha paylaşma olur mu?
Tamam anlaştık.olur. istemeden oldu kendimi kaptırmışım kendim silemedim resimleri arkadaşlar uyardı son dakika
çok özürdiliyorum toyluk ve saflıktan dışardan okunduğunu bilmiyordum.
bayanlar görüyor diye bi daha olmaz böyle bi şey .