- 1 Aralık 2021
- 12.857
- 43.964
- 548
- 34
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunMalatyadayım ben deeve girdim ama çok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunMalatyadayım ben deeve girdim ama çok korkuyorum
Sende mi hemşerimsinMalatyadayım ben deeve girdim ama çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım benim, rabbim beterinden korusun inşallahMalatyadayım ben deeve girdim ama çok korkuyorum
Kral yaaa. Bir dahakine söz sana sorcamBana soraydın söylerdim
Çok şükür tekrarı olmasın inşallahYok canım ben Nevşehir 'deyim. Ama eşim Malatya' da
Bu sefer çok sallamış ve uzun sürmüş. Çok şükür bir sıkıntı yok.
Çok geçmiş olsunMalatyadayım ben deeve girdim ama çok korkuyorum
SorgulanamazAna gibi ana![]()
hataylıyım ama annem Malatyalı burada doğup büyüdüm evet yalnızım valla abla umarım gece yine olmazSende mi hemşerimsin
Geçmiş olsun yalnız mısın![]()
Neredeyse hergün sallanıyorÇok şükür tekrarı olmasın inşallah![]()
Bilgilerin kaydediliyorKral yaaa. Bir dahakine söz sana sorcam
Geçmiş olsun sizedeMalatyadayım ben deeve girdim ama çok korkuyorum
İnşallah olmaz canımhataylıyım ama annem Malatyalı burada doğup büyüdüm evet yalnızım valla abla umarım gece yine olmaz![]()
Nicki hatırlayamadığım için etiket de yapamıyordum, hoşgeldinuzun zamandır aklımdaydın
Bu akşam yoklarAşkolarimmmm neredeeee
Geceleri giriyorum aslında ama başka topikleri okuyup çıkıyorum bu ara farklı ilgi alanlarim varİyiyim canım sağ ol çok şükür![]()
Hiç görünmüyorsun
Sende pasta yap çok güzel yapıyorsun![]()
Teşekkür ederim siz de Allah’a emanet olun ablacım inşallah bir daha yaşamayızİnşallah olmaz canım
Allah 'a emanet olun
Aslında bunlar artçıymış. Çelikhan fayında az enerji kalmış. Oda en fazla 6 olmak üzere depremler üretiyormuş.
Rabbim korusun![]()
Ne gibiGeceleri giriyorum aslında ama başka topikleri okuyup çıkıyorum bu ara farklı ilgi alanlarim var![]()