- 21 Kasım 2017
- 27.949
- 122.633
- 598
Anaaaa ben banlandı sanıyorum sjskksBelki işi vardır geri gelir. Gittiği gün niye kek yapsın ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaaa ben banlandı sanıyorum sjskksBelki işi vardır geri gelir. Gittiği gün niye kek yapsın ki
Beynim yandı,veda keki gibi olduBelki işi vardır geri gelir. Gittiği gün niye kek yapsın ki
Anaaaa ben banlandı sanıyorum sjskks
Umarım yanlışlık vardırBeynim yandı,veda keki gibi oldu
Umarım, güzel de yapmışUmarım yanlışlık vardır
Bir kere Kafkas’ın oradan çarşı dönüşü yorgun argın 25A’ya bindik eve gitmek için. Sanıyoruz ki cumhuriyet caddesine dönecek, oradan Altıparmak, Çekirge. Dönmedi... Biz de lafa dalmışız, gözümüzü Siteler’de açtık, akşam saat 10.Buraya gelince B44B diye bir otobüs var,ona binelim ,55 dk da Fakülteye varıyor, ben o sürede burdan Gebze'ye varıyorum
Bursa turu olmuş, bu dediğim de heeeer yere uğruyorBir kere Kafkas’ın oradan çarşı dönüşü yorgun argın 25A’ya bindik eve gitmek için. Sanıyoruz ki cumhuriyet caddesine dönecek, oradan Altıparmak, Çekirge. Dönmedi... Biz de lafa dalmışız, gözümüzü Siteler’de açtık, akşam saat 10.
Yav bu kekin neresi yanık? Kabarmamış diyor bir de yeeaaO zaman yanık görünmezdi
Bu öyleli kek diilÜzerine limon sosu hazırlamalıydın pudra şekerli, yanına da bir dilim limon iliştirmeliydin.
Hayırlı olsunAy çok heyecanlandım ya daha önce hiç böyle bir yarışmaya katılmamıştım
Yanlışlıkla binenin Allah belasını verir.Bursa turu olmuş, bu dediğim de heeeer yere uğruyor
Fena görünmüyorYav bu kekin neresi yanık? Kabarmamış diyor bir de yeeaa
Burada aile gibi yaşıyoruz biz, tam senlik yer aslında.Ay çok heyecanlandım ya daha önce hiç böyle bir yarışmaya katılmamıştım
Nickten dolayı mıBurada aile gibi yaşıyoruz biz, tam senlik yer aslında.
Gel katılırım yarışmaya. Bir daha bana yarışmaya katıl demeyin yoksa valla sizi paralarımFena görünmüyor
Evet nevoş startlarına uygun kek yapmışsınBu öyleli kek diil
Nevoş deme bana. Bana Nevoş demeEvet nevoş startlarına uygun kek yapmışsın
Tamam nevoş demem nevreste derimNevoş deme bana. Bana Nevoş deme
Yaptın mı yoksaNickten dolayı mı