- 28 Haziran 2011
- 61.658
- 154.818
- 898
Olsuuunnnnnn bebişim, zamanla pinterest göörrrlllll olursunİlk ya biraz amatör oldu sunum falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsuuunnnnnn bebişim, zamanla pinterest göörrrlllll olursunİlk ya biraz amatör oldu sunum falan
Evet evetBaşarılı bir yanık eser diyelim o zaman aşko
Götürürüm aşkomu her yereAşkonu bir göz doktoruna götür
Evet evet
Ya bence o insanın kumaşında olacak. Ben napsam olmaz gibi adlflglgşOlsuuunnnnnn bebişim, zamanla pinterest göörrrlllll olursun
Mütevazi davranıyor olabilir görmeden inanmayalımOlsuuunnnnnn bebişim, zamanla pinterest göörrrlllll olursun
Gelmis gelmis öyle deme kendine lutfenYa bence o insanın kumaşında olacak. Ben napsam olmaz gibi adlflglgş
AdetaYanıyormuş ama
Sen bizim ilk sunumları gördün müYa bence o insanın kumaşında olacak. Ben napsam olmaz gibi adlflglgş
Şimdi göreceğiz ahaaaMütevazi davranıyor olabilir görmeden inanmayalım
Siz el ele tutuşup bir göz doktoruna gidin. Bizim yaş ilerledikçe gözler de eskisi kadar iyi görmüyor deyin de size gözlük yazsın.Başarılı bir yanık eser diyelim o zaman aşko
Sen bizim yaşımıza gel de,o zaman konuşalım tatlı kısSiz el ele tutuşup bir göz doktoruna gidin. Bizim yaş ilerledikçe gözler de eskisi kadar iyi görmüyor deyin de size gözlük yazsın.
Biz böyle seviyoruz.Yanıyormuş ama
Konuşulacak bir şey yok. Kızarmış keke yanık dedinizSen bizim yaşımıza gel de,o zaman konuşalım tatlı kıs
Yoo,demedikKonuşulacak bir şey yok. Kızarmış keke yanık dediniz
Gözlerim sağlam çok şükürSiz el ele tutuşup bir göz doktoruna gidin. Bizim yaş ilerledikçe gözler de eskisi kadar iyi görmüyor deyin de size gözlük yazsın.
hiç belli olmax canım bazen hayaller hayatlar oluyor şans ve kısmet işi deYa bence o insanın kumaşında olacak. Ben napsam olmaz gibi adlflglgş
Ne kızıyorsunBiz böyle seviyoruz.
Ayy unutkanlık da başlamışmajsjsjs neyse yedik içtik çokzeldi.Yoo,demedik
Gözlerim sağlam çok şükür