- 21 Kasım 2017
- 27.937
- 122.548
- 598
Limonlu keklerin olayı mı bu yanmak ve kabarmamakParmaklarım kaşınıyor beğenmedim atmak için ama yapmicam. Kimin keki yanmış ve kabarmamış? Yoksa sen benim kekime mi laf attın hıı?!?!?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limonlu keklerin olayı mı bu yanmak ve kabarmamakParmaklarım kaşınıyor beğenmedim atmak için ama yapmicam. Kimin keki yanmış ve kabarmamış? Yoksa sen benim kekime mi laf attın hıı?!?!?!
Evet GünaydınParmaklarım kaşınıyor beğenmedim atmak için ama yapmicam. Kimin keki yanmış ve kabarmamış? Yoksa sen benim kekime mi laf attın hıı?!?!?!
Kız neresi yanmıs benim kekimin yaa. Ayrıca gayet de güzel kabardıLimonlu keklerin olayı mı bu yanmak ve kabarmamak
Hiç limonlu keke benzemiyorduLimonlu muymuşLimonlu keklerin olayı mı bu yanmak ve kabarmamak
Bizim gözümüz bozuk mu yaniKız neresi yanmıs benim kekimin yaa. Ayrıca gayet de güzel kabardı
Al yedin beğenmedimiEvet Günaydın
Teşekkür ederimAl yedin beğenmedimi
Limon kabuğu rendeledim???Hiç limonlu keke benzemiyorduLimonlu muymuş
Tadı güzel miLimon kabuğu rendeledim???
Ay inanmıyorum gerçekten yazıklaaağr olsun. Ne yandı ne de kabarmadı mis gibi kek işte.Bizim gözümüz bozuk mu yani
Soru mu bu?Tadı güzel mi
Doğrudur bilemiyorumAy inanmıyorum gerçekten yazıklaaağr olsun. Ne yandı ne de kabarmadı mis gibi kek işte.
Yanık yaSoru mu bu?
Kıskanç NevriyeYanık ya
Üzerine limon sosu hazırlamalıydın pudra şekerli, yanına da bir dilim limon iliştirmeliydin.Limon kabuğu rendeledim???
Sensin kıskançKıskanç Nevriye
O zaman yanık görünmezdiÜzerine limon sosu hazırlamalıydın pudra şekerli, yanına da bir dilim limon iliştirmeliydin.
Buraya gelince B44B diye bir otobüs var,ona binelim ,55 dk da Fakülteye varıyor, ben o sürede burdan Gebze'ye varıyorumTolin’in elinde kalır o.
Yapmam.
Arkadaşım o bölgede bir okulun müdür yardımcısı. Hayırlı olsuna otobüsle gitme gafletinde bulundum. Şehirler arası yolculuk gibiydi.
Belki işi vardır geri gelir. Gittiği gün niye kek yapsın kiyosunlukek uçmuş. Daha “yosunlu kek yapsaydın ya.” esprisi yapacaktık.