Hepsi senin suçunYapar mı sence
Yapmaz inşYapar mı sence
Ay yüklemeye çalışıyorum her şey hazır
Mutluyum çünkü iflşasını engelledimHepsi senin suçunSen şey yapmasaydın gitmezdi. Mutlu musun?!?!
Öyle mi olmuşAşko keki kabarmamış ve yanmış
Bir arkadaşın
Ooo süper ellerinize sağlıkAy yüklemeye çalışıyorum her şey hazır
Başlıktaki yarışma yazısı otomatik mi çıkıyor ben mi yazcam öf çok cahilim bu konudaOoo süper ellerinize sağlık
Ben düzelteceğimBaşlıktaki yarışma yazısı otomatik mi çıkıyor ben mi yazcam öf çok cahilim bu konuda
Heyecan yaratıyordu nevoş buradaÖyle mi olmuşyemek konusunda çok tecrübeli değilim heveslenip katılmak istemiştim
Nişanlığını Elif&Şimal’den alan biri güzel sunum yapar bence sjjsjsjkalbim çıt
Anladım tamam kusura bakmayın
Birde tarifi aldığı gün yaptıNişanlığını Elif&Şimal’den alan biri güzel sunum yapar bence sjjsjsj
Djskskks çeyizimden bir şeyler çıkardımNişanlığını Elif&Şimal’den alan biri güzel sunum yapar bence sjjsjsj
Tolin’in elinde kalır o.Olmasa gidip bakarsın yaniTolin gidip baksın ama sopasını saklasın
Yapmam.Yapar mı sence
Arkadaşım o bölgede bir okulun müdür yardımcısı. Hayırlı olsuna otobüsle gitme gafletinde bulundum. Şehirler arası yolculuk gibiydi.Gitme kuşum,dağ başında seni yerlerMargaret Hale
Yok siz kusura bakmayın ben yanlış anladım çok çok teşekkür ederim
Parmaklarım kaşınıyor beğenmedim atmak için ama yapmicam. Kimin keki yanmış ve kabarmamış? Yoksa sen benim kekime mi laf attın hıı?!?!?!
Sen yapmış mıydın ya, ben de yapacaksın sanıyorum. Dur tekrar bakayım sjdkjsDjskskks çeyizimden bir şeyler çıkardımgeri yıkayıp kutularına koydum düğüne kadar
Bilmiyorum inanınçok tecrübesizim
Rica ederimYok siz kusura bakmayın ben yanlış anladım çok çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?