- 8 Haziran 2013
- 57.086
- 151.615
- 898
Sana öyle geliyor Canın sıkılmış. Akışına bırakmak en iyisiBitmiyor ya
Ne bileyim bu sıra enerjim çok düşük.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana öyle geliyor Canın sıkılmış. Akışına bırakmak en iyisiBitmiyor ya
Ne bileyim bu sıra enerjim çok düşük.
Sadece o mu aşkomOnu da düzeltiriz insallah ,dur bakalım
No, Şehitkamil.Şahin bey di sanki
Hahahhahahhaha hep öyle diyor ama sonunda sevdi galiba beni. En son yaptığım yoruma gülmüş. Ben yine azar bekliyordum.Bi düş yakamdan diye diye gelir birazdan.ahahaja
Ben sana neler göndercem de adres vermen diye bulaşmıyom hiçŞu sitede adres verdiğim tek insansın be sjkdskk
Canımın sıkıntısı hep yanımda geziyor. Ondan kolay geçmez,Sana öyle geliyor Canın sıkılmış. Akışına bırakmak en iyisi
Bende çok gittim hastane vs işleri için Antep’eİli Merkez ilçesi var zatenYarısı Şahinbey yarısı Şehitkamil
Ayrı eve çıkınca değmeyin keyfine boşverCanımın sıkıntısı hep yanımda geziyor. Ondan kolay geçmez,
Bilenler için Şahinbey’de mi oturuyorsunuz ne kadar anlamsız bir cümle değil miİli Merkez ilçesi var zatenYarısı Şahinbey yarısı Şehitkamil
Baktı ki senden kurtuluş yok o da gülüp geçiyor zaarNo, Şehitkamil.
Hahahhahahhaha hep öyle diyor ama sonunda sevdi galiba beni. En son yaptığım yoruma gülmüş. Ben yine azar bekliyordum.
O günler çabuk gelsin az kaldı Bakırköye gitmemeAyrı eve çıkınca değmeyin keyfine boşver
O günler çabuk gelsin az kaldı Bakırköye gitmeme
Ağlarım amaHep onun yüzünden yoksa benim hayatımda her şey normal
Saydım, yedi kere adresimi almışsın. Artık öğren be kadın bari mahallemi bil.Bak bu doğru ama hiç bakmadım bile
AğlamaAğlarım ama
Bakmama izin varsa bakayımSaydım, yedi kere adresimi almışsın. Artık öğren be kadın bari mahallemi bil.
Yok bir kere şeyoldum ağlamam lazımAğlama
Daha da alır gibi geliyorSaydım, yedi kere adresimi almışsın. Artık öğren be kadın bari mahallemi bil.
Liste çok uzun aşkom çokSadece o mu aşkom
Hiç de bile. Ganire Hanım’ın ölümünde yazdığım şeyden beri çemkirmiyor bana. Artık seviyor beni.Baktı ki senden kurtuluş yok o da gülüp geçiyor zaar
Alırsa bu ay alır, daha da yok.Daha da alır gibi geliyor