- 21 Kasım 2017
- 27.892
- 122.415
- 598
Ben de gezeceğum nedir yani ama önce otur sorumluluklarını yerine getirGeziyor değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gezeceğum nedir yani ama önce otur sorumluluklarını yerine getirGeziyor değil mi
Kız sana oy vermeyişim sayılıdır o da fasulyeydin diye. 3 oy hakkımız olursa biri sanaBir kere de bana oy ver vijdansız
Şaka yapıyom ben de bir kere hatırlıyorum o listede Zerre adını.Kız sana oy vermeyişim sayılıdır o da fasulyeydin diye. 3 oy hakkımız olursa biri sana
Bak çarpılırsın? Bak Allah günah yazar?Şaka yapıyom ben de bir kere hatırlıyorum o listede Zerre adını.
Aşko en az 15 olsun üç olur
Çünkü hep bana veriyorŞaka yapıyom ben de bir kere hatırlıyorum o listede Zerre adını.
Bende gezmek istiyorumBen de gezeceğum nedir yani ama önce otur sorumluluklarını yerine getir
Ben de yaaa hani bir caps var ya ailemin tatil anlayışı KOCANLA GEZERSİN diye aynen öyleyim.Bende gezmek istiyorum
İnşallah aşkomAşko en az 15 olsun üç olur
Eskiden bizde çok gezerdik. Zaten bundan sonra biraz zor gezeriz.Ben de yaaa hani bir caps var ya ailemin tatil anlayışı KOCANLA GEZERSİN diye aynen öyleyim.
Kızlar istedikleri bölümü bir kazansınlar da seni o zaman görürüm ben. Bir de iki ayrı şehirde olursaaa öfff. Gezilecek güzel yerleri yazsınlar tercihlereEskiden bizde çok gezerdik. Zaten bundan sonra biraz zor gezeriz.
Yıllarca bu şekilde geçiştirilen Türk kızlarına kocaların gezmemesi şoku.Ben de yaaa hani bir caps var ya ailemin tatil anlayışı KOCANLA GEZERSİN diye aynen öyleyim.
İnşallah sadece çok istedikleri yeri kazanırlarKızlar istedikleri bölümü bir kazansınlar da seni o zaman görürüm ben. Bir de iki ayrı şehirde olursaaa öfff. Gezilecek güzel yerleri yazsınlar tercihlere
O sırada kocasıyla şu evde olmanın hayalini kuran ben hahahahYıllarca bu şekilde geçiştirilen Türk kızlarına kocaların gezmemesi şoku.
O sırada kocasıyla şu evde olmanın hayalini kuran ben hahahah
Abla sence de çok güzel değil miÇok amin Allah gönlüne göre versin inşallah
Çok güzel canımAbla sence de çok güzel değil mi
Geldim evimeOtur evinde de sen yap.
Küçük hiç durmadı ya erken döndük o yüzdenGeziyor değil mi
Bak işte bu demek oluyor ki çocuk olmadan gezebildiğin kadar yer gez ZerreKüçük hiç durmadı ya erken döndük o yüzden