- 21 Kasım 2017
- 27.886
- 122.393
- 598
Buraları kırar geçirir birinci olamazsa hahahahhahahAşırı parlak bir fikir ,aşırı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buraları kırar geçirir birinci olamazsa hahahahhahahAşırı parlak bir fikir ,aşırı ama
Senin konumu bilmiyorum ondan babyBen varken ona mı gideceksin
Hayrola aşkom
Özel bir şey yok ya Ben bir süredir hep böyle takılıyorum. 7 ay daha böyle takılacağım.Aa hayırdır nevoş ne oldu
Aslında ben de lokasyonumdan bayağı bahsetmişimdir sitede ama açık adres vermedim tabii.Senin konumu bilmiyorum ondan baby
Sen adres vermiyorsunBen varken ona mı gideceksin
Nevoş rüyamda senin Antep’e geleceğini gördüm. Yani yerleşmek içün. Seviniyordum ben de. Hayırlara çıksın.Özel bir şey yok ya Ben bir süredir hep böyle takılıyorum. 7 ay daha böyle takılacağım.
Geçecek inşallah
Hep Zerre 'nin yüzünden
Şu sitede adres verdiğim tek insansın be sjkdskkSen adres vermiyorsun
Çoğu bitti azı kaldı nevoşÖzel bir şey yok ya Ben bir süredir hep böyle takılıyorum. 7 ay daha böyle takılacağım.
Geçecek inşallah
Hep Zerre 'nin yüzünden
Ah o Zerre ahÖzel bir şey yok ya Ben bir süredir hep böyle takılıyorum. 7 ay daha böyle takılacağım.
Geçecek inşallah
Hep Zerre 'nin yüzünden
Hayır olsun inşallahNevoş rüyamda senin Antep’e geleceğini gördüm. Yani yerleşmek içün. Seviniyordum ben de. Hayırlara çıksın.
Şahin bey di sankiAslında ben de lokasyonumdan bayağı bahsetmişimdir sitede ama açık adres vermedim tabii.
Almayalım merci kuşumBuraları kırar geçirir birinci olamazsa hahahahhahah
Bitmiyor yaÇoğu bitti azı kaldı nevoş
Hep onun yüzünden yoksa benim hayatımda her şey normalAh o Zerre ah
Kız Anam nooldu sana niye ağlıycaan
İki Merkez ilçesi var zatenYarısı Şahinbey yarısı ŞehitkamilŞahin bey di sanki
Bi düş yakamdan diye diye gelir birazdan.ahahajaSize aksiyon bulayım mı? Aralık ayında pasta yarışması yapıp Nilü’yü de katalım.
Onu da düzeltiriz insallah ,dur bakalımHep onun yüzünden yoksa benim hayatımda her şey normal
Bizimle ilgilenmiyorsun.Kız Anam nooldu sana niye ağlıycaan
Bak bu doğru ama hiç bakmadım bileŞu sitede adres verdiğim tek insansın be sjkdskk