- 21 Kasım 2017
- 28.004
- 120.931
- 598
Buraları kırar geçirir birinci olamazsa hahahahhahahAşırı parlak bir fikir ,aşırı ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraları kırar geçirir birinci olamazsa hahahahhahahAşırı parlak bir fikir ,aşırı ama![]()
Senin konumu bilmiyorum ondan babyBen varken ona mı gideceksin![]()
Hayrola aşkom![]()
Özel bir şey yok yaAa hayırdır nevoş ne oldu![]()
Aslında ben de lokasyonumdan bayağı bahsetmişimdir sitede ama açık adres vermedim tabii.Senin konumu bilmiyorum ondan baby![]()
Sen adres vermiyorsunBen varken ona mı gideceksin![]()
Nevoş rüyamda senin Antep’e geleceğini gördüm. Yani yerleşmek içün. Seviniyordum ben de. Hayırlara çıksın.Özel bir şey yok yaBen bir süredir hep böyle takılıyorum. 7 ay daha böyle takılacağım.
Geçecek inşallah
Hep Zerre 'nin yüzünden![]()
Şu sitede adres verdiğim tek insansın be sjkdskkSen adres vermiyorsun![]()
Çoğu bitti azı kaldı nevoşÖzel bir şey yok yaBen bir süredir hep böyle takılıyorum. 7 ay daha böyle takılacağım.
Geçecek inşallah
Ah o Zerre ahÖzel bir şey yok yaBen bir süredir hep böyle takılıyorum. 7 ay daha böyle takılacağım.
Geçecek inşallah
Hayır olsun inşallahNevoş rüyamda senin Antep’e geleceğini gördüm. Yani yerleşmek içün. Seviniyordum ben de. Hayırlara çıksın.![]()
Şahin bey di sankiAslında ben de lokasyonumdan bayağı bahsetmişimdir sitede ama açık adres vermedim tabii.![]()
Almayalım merci kuşumBuraları kırar geçirir birinci olamazsa hahahahhahah
Bitmiyor yaÇoğu bitti azı kaldı nevoş![]()
Hep onun yüzünden yoksa benim hayatımda her şey normalAh o Zerre ah![]()
Kız Anam nooldu sana niye ağlıycaan
İki Merkez ilçesi var zatenŞahin bey di sanki![]()
Bi düş yakamdan diye diye gelir birazdan.ahahajaSize aksiyon bulayım mı? Aralık ayında pasta yarışması yapıp Nilü’yü de katalım.![]()
Onu da düzeltiriz insallah ,dur bakalımHep onun yüzünden yoksa benim hayatımda her şey normal![]()
![]()
Bizimle ilgilenmiyorsun.Kız Anam nooldu sana niye ağlıycaan![]()
Bak bu doğru ama hiç bakmadım bileŞu sitede adres verdiğim tek insansın be sjkdskk