Teşekkürler tatlımmEllerine sağlık canım
BekliyoruzAkşama kek var
Bende de oluyor bu sorunMerhabaCurly , topicte yorum yazacağım zaman sıkıntı yaşıyorum. Yorum yazacağımız alana tıkladığım zaman klavye açılmıyor. Üç dört defa tekrar tekrar denedikten sonra düzeliyor. Bu yorumuda yazmak için bayağı uğraştım, sanki donuyo klavye açılmıyor
Telifonlarınız bozuk olabilirBende de oluyor bu sorun
Benimde öyle oluyor inşallah site bozukturTelifonlarınız bozuk olabilir
Geçen ben de aynısını dedim ve site bozuldu. Ahahaha telefonum bozulacağına site bozulsun demiştim.Benimde öyle oluyor inşallah site bozuktur
Şu 'an da sorun yok arada oluyorTelifonlarınız bozuk olabilir
Ben hiç telefonuma suç atmadım dedim heralde sitede sorun varGeçen ben de aynısını dedim ve site bozuldu. Ahahaha telefonum bozulacağına site bozulsun demiştim.Bundan da ban yemem herhalde
Bende de oluyor bu sorun
Oluşan sorun düzelmedi galiba,çok zor yorum yapiyorum. Çok ugrastiriyor. Tekrar tekrar girmek zorunda kaliyorumBenimde öyle oluyor inşallah site bozuktur
Benimde tam yorum yazarken sayfa yenileniyor çok sinir oluyorumOluşan sorun düzelmedi galiba,çok zor yorum yapiyorum. Çok ugrastiriyor. Tekrar tekrar girmek zorunda kaliyorum
OoohhhhhhBenimde tam yorum yazarken sayfa yenileniyor çok sinir oluyorum
Bunlar bende olmuyorrBenimde tam yorum yazarken sayfa yenileniyor çok sinir oluyorum
Telefonu aypon değil ki
Üfff limon sıkma hemeennOhh deyince tek isim
Benimde Samsung
Üfff limon sıkma hemeenn
Ayponla ne ilgisi var canım site bozuktur